Šodien sajutos stulbāk, kā jebkad.

Reitings 50
Reģ: 07.07.2013
Sākšu uzreiz.

Divas nedēļas atpakaļ bijām izplānojuši, ka brauksim brīvdienās uz Igauniju atpūsties, izbraukšana 5dien no rīta, šodien no rīta es pūcīgā garstāvoklī un teicu, lai īpaši nekaitina, jo ātri sadusmošos, galva sāp visu dienu, nu diena nekāda.

Pirms pāris stundām, mans mīļotais burtiski vilka uz kašķi, rakstija kaitinošas īziņas, kad atbildēju, lai nekaitina labāk, pateikšu ko lieku un būs kašķis, viņš nelikās mierā un tā kā azartā iegāja un turpināja kaitināt, neizturēju un sabļāvu un visā kašķa iespaidā izspļāvu frāzi, ka redzēju, kā runā vairāk kā 30minūtes ar svešu numuru un pajautāju ar ko tad tā pļāpāja.
viņš apklusa un bija miera pauze, kad sapratu, ka sabļāvu nepamatoti, jo zinu, ka tas noteikti saistīts ar darbu, grasijos viņam rakstīt īziņu, kad jau zvana un frāze bija tāda "Tu uz Igauniju nebrauksi, es braukšu ar draugiem" un nometa klausuli.

vienkārši vāks, darbā grūta diena, nakts negulēta, vēl šitais viss pa virsu.

Kā jūs rīkotos manā vietā? Es netaisos lūgties viņam, lai ņem mani līdzi, bet reizēm tā pieriebjas tie dažu vīriešu gājieni, ka mums var teikt da jebko, bet nabadziņam pateiksi ne pa spalvu, viss būs pa gaisu. (e)
17.03.2015 14:51 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
bet ar sevi es šādā tēva tonī neļautu runāt!

+++
17.03.2015 15:23 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ja man kādreiz aizietu tik tālu kašķis un man pateiktu ka es nevaru braukt, es vienkārši ar pateiktu pretī - "ja es nebraucu tad tu ar nebrauksi un punkts. Ja gribi apvainoties par muļķīgiem kašķiem kurus pats provocēji tad tas nav godīgi ka man tik ir jācieš dēļ tā. Labāk abi sēžām mājās un pūšamies viens uz otru nekā braucam atsevišķi kaut kur par spīti un vel vairāk bojājam attiecības"

Lūdzu tas būtu tas ko es teiktu.
17.03.2015 15:23 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Laikam rikotos, ka ctn. Pec sa visa miloties man negribetos. Galu gala neko taaadu vina nepateica vinam.
17.03.2015 15:24 |

Reitings 17203
Sieviete taču pateica,lai nekaitina, citādāk būs kašķis. Cik debilam jābūt, lai nesaprastu?

Vai vienkāršāk nebūtu bijis noignorēt to provokāciju? Vai izslēgt telefonu? Nelasīt tās sms? Un tā vietā lai vienkārši sakašķētos un uzdirstu ko nesmuku virsū vajadzēja ļoti pārdomāti uzdirst virsū kaut ko par 30 min sarunām ?
17.03.2015 15:25 |

Reitings 6263
Ja man kādreiz aizietu tik tālu kašķis un man pateiktu ka es nevaru braukt, es vienkārši ar pateiktu pretī - "ja es nebraucu tad tu ar nebrauksi un punkts.

un tā nav tīņu spītība? ko tur tie normālie cilvēki darītu?:D
Normāli cilvēki nevis ies un tagad brauks kaut kur atsevišķi spītības pēc, bet gan normāli izrunāsies un atvainosies. Tie izgājieni ka tagad ar draudzenēm kur skriesi tusēt man vispār liekas tādi tīņu garā.
17.03.2015 15:28 |

Reitings 2342
Vai vienkāršāk nebūtu bijis noignorēt to provokāciju? Vai izslēgt telefonu? Nelasīt tās sms? Un tā vietā lai vienkārši sakašķētos un uzdirstu ko nesmuku virsū vajadzēja ļoti pārdomāti uzdirst virsū kaut ko par 30 min sarunām ?

Miss Joker, slēgt telefonu ārā, lai pārējie nevar sazvanīt? :) Dīvaini, ka pati uzsver, ka vajag izrunāties, nokārtot attiecības, bet šajā gadījumā, apgalvo, ka cilvēka ignorēšana ir labāka, nekā godīga atzīšanās, ka ir neomā, secīgi var sarunāt muļķības.
Un, ja puisis bija noskaņots provocēt, viņš to vēsā mierā varēja turpināt arī mājās. Ko tad? Austiņas ausīs un ieslēgties wc?

Reitings 50
Miss Jocker un Tev šķiet, ja es izslēgtu telefonu ārā, kašķis nebūtu par to, ka izslēdzu ārā? Būtu!
Manuprāt, tas, ka es kaut ko ieminējos par šo dīvaino sarunu, nevarēja izsaukt tādas emocijas, ja tur būtu darba saruna, jo parasti vīrietis arī teiktu, no darba taču....

Reitings 6263

Pēc kara visas tantes gudras.
Nu vienkāršāk vai ne vienkāršāk. katrs mēs citādāk atbildam šādās situācijās...ir kā ir...meiča nolikta pie vietas :D tētis aizliedza:D un tgd viņai jālien uz vēdera,lai tikai paņemtu līdzi viņu?
100 punkti,ka brauciens ir jau pārplānots zibšņa ātrumā BEZ meičas.:-D
17.03.2015 15:30 |

Reitings 583
Reģ: 04.03.2015
Līna11, cik Jums abiem gadi,ja nav noslēpums?

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Man jau patīk. :D Pati ņezatroga mierīgi atbild uz visām sms, sastresojas un pēc tam sūdzas, ka draugs ar viņu nekur nebrauks.
Mīļā, nu ja tu jūti, ka tev galva sāp un, ka otrs apzināti vai neapzināti, speciāli vai nespeciāli grib tevi kaitināt, tad vai nu mierīgā ceļā noliec viņu pie vietas vai arī nobāz telefonu malā, lai tev neviens netiek klāt un nekaitina.
Tagad tāda ņe tuda-ņe suda situācija.

Reitings 583
Reģ: 04.03.2015
Atvainojos, Liāna11.
17.03.2015 15:31 |

Reitings 50
Minny Man 20, puisim 24
17.03.2015 15:31 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Nu nezinu...abi tādi (t)

Bet šādā situācijā es noteikti neatvainotos un nebūtu tā, kura pirmā sper soli uz izlīgšanu, jo viņš ir vainīgais, kurš nerespektēja garastāvokli un izraisīja kašķi. Kā nekā tas bija kopīgi plānots ceļojums abiem un ja nevar braukt kopā, tad atceltu vispār... Viņam braukt neļautu un pati arī nebrauktu.
Ja viņš nāktu atvainoties un izlīgt, tad jā, paliktu pie sākotnējā plāna ;-)
17.03.2015 15:32 |

Reitings 15092
Nelasīju komentārus, bet man liekas kaut kā muļķīgi - pati izliek savas negatīvās emocijas, uzrīko kašķi un tagad drāma gatava uz līdzenas vietas.
Moš abiem derētu iemācīties komunicēt sakarīgāk vienam ar otru?
17.03.2015 15:32 |

Reitings 17203
Jā un tik pat labi varbūt čalis pēc 10 min ignorēšanas saprastu ka ir darījis nepareizi un atvainotos par to un nekas no notikušā nebūtu noticis un viss būtu ok.

Un ja vīrietis vel vakarā turpinātu provocēt tad atvainojiet, bet tas tiešām ar nav normāls čalis, ir reizes ka cilvēkiem patīk otru pakaitināt kad slikti jūtas, bet nekādā gadījumā ne visas dienas garumā vai vel ilgāk.

Manuprāt, tas, ka es kaut ko ieminējos par šo dīvaino sarunu, nevarēja izsaukt tādas emocijas, ja tur būtu darba saruna, jo parasti vīrietis arī teiktu, no darba taču....

Zni ja man otra puse tā pateiktu, es ar apvainotos.
17.03.2015 15:33 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Vispār tā arī nepateicu to, ko sākumā iedomājos... es nepieļautu, ka par kopīgu ceļojumu viņš vienpersoniski pieņem lēmumus ;-)

"Tu uz Igauniju nebrauksi, es braukšu ar draugiem" un nometa klausuli.

Tas jau pēc vecākiem izklausās...
17.03.2015 15:34 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Pieaugušie jau nevar tā vienmēr ņemt un izslēgt ārā telefonu.. Telefonsarunas neaprobežojas ar klačām un attiecību skaidrošanām..

Nevar arī otram, pilngadību sasniegušam cilvēkam, spiest kaut ko darīt vai nedarīt.. Tomēr varam izvēlēties, vai ir vērts ar tādu cilvēku veidot turpmāk attiecības :)
17.03.2015 15:36 |

Reitings 17203
un tgd viņai jālien uz vēdera,lai tikai paņemtu līdzi viņu?

Līšanu uz vēdera nevajag, vajag normāli izrunāties jo tā NORMĀLI cilvēki dara attiecībās, vienalga kurš ir vainīgs. Ja vajag var ar normāli izrunāties, bet pateikt ka negrib nekur gan vairs braukt, tad labāk lai abi pavada to laiku kopā te pat lv, lūdzu tad ar nebūs tā stulbā sajūta ka jālūdzas lai tik tiktu kaut kādā braucienā.
17.03.2015 15:36 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Man jau liekas, ka tu pati uzprasījies uz to :) Es pati arī esmu tāda, ka varu pateikt kaut ko ne to šad un tad, bet manējais mani pārāk labi zina, tādēļ par manu pūkošanos tik izsmej. Brauc ar draudzenēm! Būs gan tev, gan viņam jautri un tāpat salabsiet :) toties būs bijis foršs weekend ar draugiem un savējo :)
17.03.2015 15:40 |

Reitings 247
Reģ: 09.03.2015
Cosmietes tādas dāmas..
Pati ņezatroga
:-D Šitādu "apvainošanos" taisīt(t)
Neturpinātu rīkot skandāliņu,nebrauktu viena ar draudzenēm uz Igauniju pirms viņa,vispār neko nepārplānotu uz nedēļas nogali..vienkārši pārnāktu mājās un pie vakariņu galda izrunātos. Vēlreiz apskaidrotu situāciju ,ka diena aizvadīta neomā un vīrietis mani tikai izprovocēja uz nevajadzīgu izteikumu. Domājams, pēc sarunas mēs turpinātu pārrunāt plānus nedēļas nogalei;-)

MJ+:-)
17.03.2015 15:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits