Svētku ēdieni

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Vai jums ir tādi ēdieni (aukstie, siltie, uzkodas, deserti, saldumi), ko nevarat iedomāties ēdam ikdienā? Tādi, kas iederas tikai svētkos? :D

Piemēram, man šodien ļoti sakārojās rafaello. Bet roka necēlās pirkt, jo ir pierasts, ka kāds uzdāvina, un tad nu es ar kāru muti varu visu kārbu notiesāt. :D

Vakar man sakārojās rasolu. Taču to gan es uztaisīju. Un tad nu domāju, cik dīvaini tas ir. :D
15.03.2015 22:51 |

Reitings 13
Reģ: 14.03.2015
Siera desa !
16.03.2015 08:49 |

Reitings 298
Reģ: 11.02.2014
Cielaviņa, rasols/krabju salāti. Nēģi, cepetis ar krāsnī ceptiem kartupeļiem, štovēti kāposti. Vispār kūkas
16.03.2015 09:03 |

Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Šodienā viss ir pieejams veikalos, ka vairs neatstāj vietu pārdomām par svētku ēdieniem.. dārgas konfektes, tortes, izsmalcinātas zivis un citas sāļās delikateses. Tomēr, par cik svētkiem pati mīlu gatavot, tad viennozīmīgi varu teikt, tie ir visi ēdieni, kura pagatavošanas laiks ir ilgs, vai delikāts gatavošanas process. Laša suflē, klasiskā itāļu citronu tarte,jūras ķemmītes un neklasiski dārzeņi, piemēram, artišoki.Tie paši klasiskie filejas steiki, pildītas tītara filejas ruletes ar trifelēm vai baravikām utt

16.03.2015 09:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits