Labrīt, labdien, labvakar, atkarībā, kad lasāt šo.
Par cik šis ir sieviešu portāls, atļaušos šeit ielīst ar savu jautājumu/lūgumu.
Mana problēma/situācija:
Nu jau vairāk kā gadu esmu šķīrusies, beidzot, esmu tikusi visam pāri, bet man ir tāda problēma, ka man ikdienā nesanāk sastapt vīriešus. Darbā kolektīvā tikai sievietes gados, studijās, par cik studēju sievišķīgu profesiju arī tikai sievietes, un draudzenes palikušas arī tikai sievietes, bet lielākā daļa, kas ir riņķī ir jau precējušās ar bērniem un tās satikšanās arī ir tikai tādas, pasēdēšana meiteņu bariņā, pastaiga utt., nu, nekādi dzīve man nepiespēlē iespēju ar kādu jauku vīrieti satikties, iepazīties. Protams, esmu mēģinājusi iepazīšanās portālus, bet tur tie vīrieši ir tik uzbāzīgi, lielākā daļa bezdarbnieki un saprotu, ka tas arī nebūs. Nakts uzdzīve arī nav mans lauciņš.
Tad, nu tēmas galvenā doma:
Meitenes, Jums nav kāds brīvs, patīkams draugs, drauga/vīra draugs, paziņa, ar kuru varētu iepazīstināt?
Protams, saprotu, ka mani nepazīstat, bet, ja ir kāds reāls kandidāts, tad pateikšu savu identitāti un visu pārējo.
Bet īsumā:
Strādāju, mācos, patīk pavadīt laiku pie dabas, dievinu dzīvniekus, patīk ūdeņi, attiecībās esmu ļoti mīļa, gādīga, draudzīga, patīk parūpēties par otro pusīti, lutināt, cik spēju.