Negaidīju, ka sāksies tāāādi pārspīlējumi.. protams, šodien pārlasot savu tekstu šķiet nedaudz ne tā uzrakstīts, bet galvenā doma bija, ka ne jau NEDRĪKST uz bērniem paskatīties, pasmaidīt vai tā starp citu, garām ejot, uzmest skatienu, bet domāju tīri to nepatīkamo sajūtu, ka BLENŽ virsū zīdainim. Kad bērns būs lielāks, tad pieļauju, ka savādāk uztveršu svešu cilvēku interesi, bet pagaidām, kamēr bērniņš mazs, man tiešām tas rada diskomfortu un nepatīkamas emocijas. Ir vecāki, kuriem patīk bildes ar jaundzimušo ievietot visos portālos, ir arī tādi vecāki, kas tajās pašās ārstu uzgaidāmajās telpās, savu jaundzimušo ļauj ne tikai apskatīt, bet apčamdīt pilnīgi svešiem bērniem. Vai vēl trakāk - savu bērnu sabiedriskajā transportā sēdināt klēpī pilnīgi svešam cilvēkam u.tml. Man tas nav pieņemams un nav pieņemama arī ilgstoša blenšana. Ne mans, ne jebkurš cits bērns nav kaut kāda mistiskā veidojuma "sabiedrība" īpašums - vecākiem ir tiesības un pienākums rīkoties un justies tā kā nu tas viņiem liekas pareizāk. Turklāt arguments, ka man un līdzīgi domājošajiem būtu jāsēž cietoksnī, manuprāt, ir muļķīgs, jo visiem vajadzētu prasties normāli uzvesties sabiedriskās vietās un vienam otru maksimāli netraucēt.