Krāpu draugu

Reitings 75
Reģ: 10.03.2015
Man 24, draugam 25. Esam kopā 7 gadus. Vasarā vēlamies sarakstīties.

Pa lielam viss sākās no tā, ka pirms 3 gadiem, vins saka macities augstskola, kur vinam uzradas draudzene...un ar laiku vini jau bija labakie draugi. viens otram uzticejas un runajas. Tas ilga 2 gadus, ar asaram acis vinam ludzu lai vins mani iepazistina, lai es nomierinos un lai es nedomaju kaut kadas mulkibas sava galva...Vins to nedarija jo vienmer aizbildinajas ar to, ka es varetu vinai uzbrukt virsu..Jo vina pa lielam bija ienemusi manu vietu. BEt meitenes-vinam ar vinu nekas nav bijis, to es 100%zinu, jo ar meiteni es tikai pagajuso gad sapazinos, mes pasas visu izrunajam un vina ari gribeja ar manim sadraudzeties, bet pasai ari bija no manim bail, jo zinaja,ka man vina nepatiik. Kad nekas vel netika nokartots tos 2 gadus, vins man veltija maz uzmanibas..un viena jauka bridi, kad man tas viss apnika...es iepazinos ar P. Virieti..sabiedriba zinamu virieti..prese ir raksti par vina "draudzenem," kaut gan tas bija +/-pirms 3 gadiem. Virietis, vecums ap 41, auguums, sarms, harizma,aura..kaisle...tas viss mani paker...mani dara traku...jau pirmaja randina mes pargulejam...ari no riita, biezi tikamies, staigajam pa kulturaliem pasakumiem...un atkal seks...taja laika par savu draugu nedomaju, jo mums bija nopietna krize, pie kuras ir vainojams vins. ari tagad joprojam vins to atzist..un ludza man piedosanu par visu, par manam asaram utt.
Kadu laicinu ar manu draugu man viss ir kartiba, bet telefons tiek slepts, kaut gan ar P nebiju tikusies jau kops rudens...bet vienalga vins man rakstija ka velas mani redzet utt. Rakstiju, ka man nav laika tikties utt.. Lidz sanemos sodien un satikamies...un protams atkal seks...zinu ka ar P man nekad nekas nebus...jo esmu parliecinata, ka tadas ka es vinam ir daudz..bet...es nevaru tik vienkarsi tikt tam paari..un bojat kaut ko ar savu draugu ari nevelos...jo tadu ka vins..ir maz..vins ir lielisks cilveks...bet man maisa P aura...viriskiba...

Es nezinu vairs ko darit..tas viss ir jau parak ilgi..
10.03.2015 23:57 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Sveetaas shausmas, kaa pret sienu, nu padziivo vismaz gadinju vai paaris kopaa ar savu miiljoto, ja jums saaksies rozhaina idille, kuraa vietas nebuus ne misteriem P., ne labaakajaam draudzeniteem, tad peerciet gredzenus un palekdamies skrieniet uz dzimtssarakstu nodalju, sarakstiishanaas shinii vasaraa izklausaas pilmiigi slimi peec situaacijas apraksta.
11.03.2015 14:25 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Mīļā sirds mēs nekad nevarēsim zināt vai šī sieviete bija draudzīga jo ir sava.veida vainas apziņa vai tas tiešām nākno sirds. Tikpat labi viņai tavs partneris tiešām neinteresēja kā vīrietis, bet viņa zināja, ka viņš jutās savādāk.
Bet varbut tiešām nekā nebija un viņš nevēlējās bojāt attiecības jo esi ļoti greizsirdīga. Taču ja tā, viņam bija jāsaprot, ka iepazīstināšana ir prātīgāka kā slēpšana divu sasodītu gadu garumā. Piedod, bet manam ausīm lai kā es cenšos tas neizklausas labi. Viņš bija visu savu enerģiju veltījis viņai, kādu iemeslu dēļ, to zin tikai viņš.
11.03.2015 14:50 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Un man jūsu vēlme laulāties izklausās pēc kautkada izmisuma soļa jo abi vēl īsti nespējat pieņemt, ka iespējams neesat tomēr viens otram tie īstie. Nesteidzies, nedari muļķības. Abu dēļ. Tas nebūs tik viegli, pēcāk izšķirties. Un sabojāti labākie jaunības gadi. Jau tagad uzskatu, ka bojajat viens otram dzīvi. Atvainojos, ka tā saku, bet nu nešķiet man šis attiecības pareizas lai kā grozos.
11.03.2015 14:53 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Es nevelos vinu pazaudet..

nu par to vajadzēja domāt krietni ātrāk.

p.s. - varbūt ja sāktu dzīvot kopā, nemaz līdz kāzām netiktu, jo dzīvojot kopā tikai var redzēt cilvēka īsto dabu un visus + un -, neatkarīgi no tā cik ilgi esat pazīstami
11.03.2015 15:18 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Es tava vieta ar P virieti sarautu visas saiknes un censtos ar draugu atjaunot normalas attiecibas.
Man jau skietr,'ka tur kkas ar to tava drauga draudzeni kkas nav tirs. It seviski,'ja vinhs tevi bija atstajis novartaa...
Nu ko tu gribi, lakt pakalj tam tjipa virietim,'kurs ar vel 10 tadam kaa tu gulj? Tu tiesam to velies? Ja velies,'tad pamet draugu.
11.03.2015 17:31 |

Reitings 8272
Esmu vispar par laulibam, bet saja gadijuma tiesam-nesmere papirus. Vai vismaz atliec kazas un nenoteiktu laiku..
11.03.2015 17:39 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Īsumā - del ta visa, es parguleju ar kadu citu...
Tu tacu saki,ka tev ir liela kaisle ,patiik sis cilveeks!Tu to nedariji tikai lai "ieriebtu" draugam!
Manas domas ir taadas par jums visiem-neviens neesiet gatavi gimenes dziivei.Varbuut visu muuzu buusiet "briivo attiecibu" cilveeki.
11.03.2015 17:49 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ai jūs abi kaut kādā ilūzijā laikam dzīvojat nu pilnībā nesaprotu jūsu domu gājienus, ne puiša neteikšanu par to labo draudzeni, ne tavu rīcību, tad mīl draugu, tad ir kaisle pret P, bet jāprec draugs, tad atkal komentē ka tā ir drauga velme. . Nu es nesaprotu.

Izvēlies tak beidzot sievišķi, vai nu viens vai otrs, abus gan nevar!
11.03.2015 17:52 |

Reitings 243
Reģ: 06.11.2014
Pārgulēji - lab, nu sūds ar viņu... Neesmu cilvēks, kurš moralizē, kāds pie kaut kā vienmēr ir vainīgs un cilvēks ir dzīva būtne, nevis kājslauķis un "otrais variants"...

Sarakstīties gan būtu stulbi... Un kāpēc jākrāpj vīrietis, ar kuru domā par nopietnu nākotni?
11.03.2015 18:13 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Izvēlies tak beidzot sievišķi, vai nu viens vai otrs, abus gan nevar!
+
Man ir taada sajuuta,ka tu gribi patureet abus,jo tas otrs cilveeks tevi loti patiikami uzlaadee,peec lasiitaa.
Tas draugs(liigavainis) ir atkal taads stabils variants,kas nepazudiis nekad,varbuut buus arii veelaak kaada draudzene ...Lauliibas dziive sajaa variantaa var buut veiksmiiga tikai tad,ja visi ir mieraa ar to ,kas notiek...taada netradicionaala lauliiba,ja vareetu taa teikt.
11.03.2015 18:31 |

Reitings 8272
Emmanuellas minetaja netradicionalas laulibas gadijuma vispar nevajadzetu preceties. Manuprat', laulato cilveku dzive tiesi atskiras visvairak ar to, ka laulatie neveido paralelas attiecibas. Tad prieks kam laulaties, ja tas tapast nav 'pa istam'. Tikai skata pec, lai visi doma, ka autorei viss labi? Lai cilveki nebaumo, kadelj 7 gadus kopa, bet virietis neprec?
Ta pa isto, manuprat, autore nav gatava laulaties, bet paklaujas tikai sabiedribas spiedienam, jo ta piedienas darit, jo savadak esi nevertiga sieviete, ja tevi neprec...nu neprecies tacu un izskiries. Dzivo sev un nemies, ar ko gribi. Nebus sirdsapzinas parmetumi..
11.03.2015 19:15 |

Reitings 29
Reģ: 25.08.2014
Man ļoti mīļai būtnei nesen bija ļoti līdzīga situācija un viņa vēlarvien burās tam cauri..!
Tu vari cīnīties par to kas tev ir, un būs OK, ja ar OK tev pieteik.
Parasti saka, ja jāizvēlas tas ko krāpj vai krāptais, labāk jāriskē un jāņem to ar ko rāpj! Bet īstais vvar izrādīties arī trešais, par ko tagad pat negribas domāt!

Ja tu esi jauna, ej tālāk, baudi dzīvi un nevienu nesāpini. Ja abi jutīsieties vientuļi un ilgās, sāksiet visu no jauna, varbūt tad izdosies ;)
21.03.2015 22:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!