Sveiki! Man ir problēma - vēlos mācīties Anglijas skolā jau pēc 11.klases, bet vecāki neļauj. Tur dzīvo mana māsa, kas sākumā varētu palīdzēt.Decembrī paliks 18, tāpēc domāju beidzot tikt prom no vecākiem. Lieta tāda, ka jau gadiem gaidu tos 18. Mēs dzīvojam laukos, diez gan nabadzīgi.pamatvajadzības vienmēr ir tikušas nodrošinātas, bet māja kliedz pēc remonta un dzīvojam tā kā vecos laikos ar sauso toleti un vanniņas sildīšanu 1r.ned. Esmu vasarās ciemojusies pie brāļa un māsas, tāpēc zinu cik forši ir dušā ieiet. Jā, es beidzot gribu dzīvot pienācīgos apstākļos -pelnīt savu naudu un tā. Arī vecāku rakaturi nav tie patīkamākie.Tētis mīl iedzert, mamma visus kritizēt. Bieži ir strīdi un lamāšanās. Un manā istabā ir vienīgais tv,
Kas nozīmē to ka nekad neesmu viena. No vienas puses gribas pabeikt vds šeit, bet no otras gribas labākā vidē dzīvot. Ko man darīt? Paciest vēl vienu gadu vai mainīt kaut ko jau tagad. Ja mūku, tad attiecības ar mammu sabojātas, jo viņai cita filozofija.Jau tagad mani par egoisti sauc.