Sveikas!
Vēlējos Jūsu padomu :)
Esmu ļoti apjukusi, nezinu ko iesākt un galvā pamatīgs haoss.
Mēs ar puisi jau gandrīz gadu esam kopā, dzīvojamies viens pie otra utt. Jāsaka, ka iepriekš bieži kašķējāmies, protams, lielākoties manis dēļ, atzīstos. Bija kārtējais vakars un viņš ar draugiem uz vecrīgu aizgāja. Todien viss bija labi. Nākamajā dienā saņemu tekstu ar - es laikam gribu šķirties... padomāju, ka tas tāds joks. bet īstenībā viņš to nopietni domājis. Bet kurš normāls cilvēks pārtrauc gadu ilgušās attiecības internetā...stulbums pēdējais, ja godīgi. Gana dīvaini arī tas, ka viņš grib šķirties dienā pēc vecrīgas vakara ar draugiem, īstenībā es jau sapratu ko tas nozīmēja un es jau neesmu nekāda muļķe...
Jāteic, ļoti pārdzīvoju, jo manas jūtas bija īstas un negribēju šķirties. Jautāju viņam vai viņš nokrāpa mani, uz kuru viņš man atbildēja ar bailīgu nē.
Pēc tam pats ar nožēlu atzinās, ka bučojies ar vienu meiču, un vēl sliktāk bija tas, ka viņš viņu pazīst...
Es viņam piedevu, jo iepriekš pat doma neienāca prātā un es to ļoti labi zināju, ka viņš mani nekrāpj, nelaiž pa kreisi vai kā tamlīdzīgi...
Tagad viss ir labi, esam kopā, bet mani tas tā grauž..es nezinu ko darīt. Baidos, ka viņš tā varētu izdarīt atkal. Es nezinu vai varu uzticēties atkal.
Jūsu domas?!