briesmīgākās kāzas ever

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Kādas ir briesmīgākās kāzas, kurās jebkad esat bijušas? Ceremonija otrdienas vakarā Dagdā? Kāzu mielasta vietā roltons un alus? Histēriska līgava, briesmīga mūzika, četru stundu pauze bez izklaidēm, kamēr jaunais pāris šķērso tiltus?

Kas jāņem vērā organizējot kāzas, lai viesi būtu priecīgi un apmierināti?
21.02.2015 18:37 |

Reitings 445
Reģ: 20.04.2013
Pievienojos tiem, kam nepatīk naudas vākšana vakara gaitā. Un ne tāpēc, ka man žēļ, bet tāpēc, ka parasti man nemaz nav līdzi maks šādos pasākumos, lai netraucē. Tad rodas tāda stulba sajūta, jo Tev iet garām, uzstājīgi kaut ko prasa, bet ielikt nav ko. Un esmu ievērojusi, ka neesmu vienīgā, viesi pēkšņi sāk histēriski skriet uz mašīnām/istabiņām pēc naudas, kas bojā atmosfēru.
Neesmu sajūsmā par vedējiem, kas uzstājīgi mēģina viesus piespiest darīt lietas, ko viņi nevēlas (piemēram, dalot amatus pie pāra nepainteresējas, kuri būtu piemērotākie vai uzspiež dzeršanas spēles cilvēkiem, kuri izvēlas nelietot alkoholu). Šeit jābūt uzmanīgiem un vakara vadītājiem jābūt tomēr arī savā ziņā psihologiem, kas jūt publiku.
Par tēmu, kas te aizgāja netēmā. Uzskatu, ka par ciemiņiem jāpiedomā un jāpabrīdina par neērtībām (piemēram, gulēšanu teltīs vai gaļas neesamību), bet kopējā nostāja man ir tāda, ka galvenie tomēr ir jaunais pāris un vakara noskaņai jābūt pēc viņu gaumes. Braucot uz Havaju salām, mēs taču sagaidam viņu tradīcijas, nevis pieprasam kotletes un karbonādes, jo tās mums garšo. Pieklājība jāievēro (nepieņemami 6h atstāt viesus bez nodarbes), bet ja pāris ir nozīmīgs, tad vienu vakaru var pavadīt pasākumā, kas ir citādāks, jo ir peitiekošī daudz citu pasākumu, kur būt savā ierastajā vidē (dzert, ēst un darīt to, kas pašam patīk vairāk). Mani pat iepriecina, ja kāzas ir savādākas nekā aprasts tusiņš, pat ja tas nesakrīt ar manu gaumi.
22.02.2015 19:43 |

Reitings 130
Reģ: 23.08.2010
Kā Heartkiller gadījumā, arī es biju divās kazās kur izpirkšanas "atrakcijā" tika noskrūvētas automašīnu nr. zīmes. Pirmajās kāzās to uztvēra normāli-apzagtais bija gados jauns čalis, turpretī otrajās - sievas tēvs, kurš tiešām par to bija saniknots un nr. tika atdots atpakaļ ātri vien.
22.02.2015 20:04 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Nesauktu par briesmīgām, bet biju kāzās Daugavpilī, protams, tur liels krievu pārsvars, visa ceremonija un svinības noritēja krievu val. Nejutos ērti, jo neesmu ar krievu val. tā īpaši uz "tu", tā ka bija tā grūti saprast, kas kuru brīdi notiks, kas atrakcijās jādara utt :D
22.02.2015 20:10 |

Reitings 4298
Gan es, gan vīrs arī abi esam ar krievu valodu uz "Jūs", bet tā ironiski sanācis, ka līdz šim esam bijuši jau 3 kāzās, kas noritēja krievu valodā (divas 100% krieviski, vienas 50 pret 50 LV un RU), vēl ironiskāk, ka vienas no šīm krievu kāzām bija labākās kāzas, kādās jebkad būts! :)
22.02.2015 20:26 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
briesmīgas varbūt nav bijušas, bet ne varbūt ne manā gaumē bija vienas krievu kāzas, kur arī netika padomāts par to, ko darīt tajā starplaikā līdz restorānam, pēc tam vakariņas un izklaides līdz 12-tiem naktī, tad atbrauca autobuss savāca jauniešus un aizveda uz pirti piepilsētā, pārējie pa mājām...

vienas citas tipa kāzas, pāris bija salaulājies baznīcā pa nedēļas vidu un tad tā ceremonija bija tāda fiktīva, turklāt tādā vietā, kur desmit minūtes jāiet pa meža taku, tas bija rudenī un visi bija notašķījušies dubļiem... pašas svinības bija mājās, kur galds bija aptuveni kartupeļi un kotletes... BET nekautrējās ielūgumos ierakstīt, lai dāvina naudu... vispār parasts tusiņš bija, es nekad tā nesvinētu... labāk tad divatā un skaistas vakariņas ar vedējiem un miers, bet naudu kaut kā vajadzēja...
22.02.2015 22:03 |

Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
vienai mašīnai numurzīmi.

Es biju vienās kāzās, kur mašīnai noskrūvēja diskus.
23.02.2015 00:04 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Visās kāzās, kurās esmu bijusi ir pieticis gan alkohols, gan ēdamais. Pietika arī guļvietas un bija arī ko darīt kamēr jaunais pāris ar vedējiem atsevišķi tusējas. (parasti jau tikmēr viesi piepalīdz vakara vadītājam vai kādam citam līderim ar pārsteigumu gatavošanu jaunajam pārim)
Visā visumā vēl jābrīnās kā tik pozitīvā pasākumā kā kāzas kāds var paspēt sakauties, salamāties, izšķirties, tādā veidā bojājot dienu tieši jaunajam pārim??? Mana pieredze rāda, ka šādos pasākumos labi uzvedas pat visnepriekšzīmīgākie ģimenes locekļi, jo visi ir uz pozitīvas nots un negācijām vienkārši nav vietas.
Protams, gadās jau dažādi..
23.02.2015 00:19 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Neesmu bijusi briesmīgās kāzās. Pārlasot pa diagonāli diskusiju, nodomāju, ka man arī nepatīk tās visas zagšanas un citas izdarības. Tāpēc arī manās kāzās tādas lietas nebija. Par alkoholu runājot, mums bija tikai šampis un vīns, un prieks, ka viesi to respektēja, paldies Dievam alkoholiķi, kas nevar vienu vakaru bez tā iztikt, acīmredzot nav manā draugu / radu lokā.
Tās garās pauzes starp ceremoniju un viesu namu man arī liekas ne visai, tāpēc arī mums bija vakara vadītājs, kas viesus izklaidēja, tāpat arī bija padomāts par uzkodām.
23.02.2015 17:01 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Esmu bijusi tikai 1 kāzās, kas bija jaukas, neko sliktu nevaru pateikt.
Bet arī man pārlaižot acis pāri diskusijai, ir skaidrs, ka uz kāzām aicinātu vien pašus tuvākos un uzticamākos cilvēkus, citādi pat man lasīt ir nepatīkami tik daudz negatīva, ka kāds nav izdarijis to, vai sanācis tā, esmu pārliecināta, ka gandrīz ikviens laulājoties un organizējot pasākumu ir ielicis savas pūles, centies un vēlējies lai diena ir skaista, tādēļ nav pelnījis tik negatīva ;-)
23.02.2015 17:08 |

Reitings 178
Reģ: 21.12.2014
Bet arī man pārlaižot acis pāri diskusijai, ir skaidrs, ka uz kāzām aicinātu vien pašus tuvākos un uzticamākos cilvēkus, citādi pat man lasīt ir nepatīkami tik daudz negatīva, ka kāds nav izdarijis to, vai sanācis tā, esmu pārliecināta, ka gandrīz ikviens laulājoties un organizējot pasākumu ir ielicis savas pūles, centies un vēlējies lai diena ir skaista, tādēļ nav pelnījis tik negatīva

Piekrītu.
Viens bildēs nav ticis, otrs nav gana daudz bildēts un uzmesta lūpa, jo centrā bijis jaunais pāris, vienam nebija ko darīt, otram nebija ko dzert...
Ļoti ceru, ka par manām kāzām neviens tā nerunāja.
23.02.2015 17:14 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Kas ir tie cilveki, kas suudzaas, ka vini par maz bildeti?! Tiesham ir taadi cilveki, no kuriem tada pashparliecinatiba spainiem jaasmel?! Tiesham briinos par taadaam pasaules nabam..(t)
23.02.2015 18:19 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Esmu bijusi 5 kāzās un visās viss bija jauki.
Esmu gulējusi gan klēts tipa ēkā,gan atsevišķā viesnīcas nr, gan koju tipa, gan tur kur 20cilv.apm.vienā telpā.
Visur viss patika, jo varēja redzēt, ka rīkotāji centušies.

Bet vienās kāzās biju šokēta par līgavaiņa bērnības draugiem, jo dāvanu -naudas aploksni 6gb sāka izrunāt noīrētajā autobusā un spvienojās par 100ls kopīgu dāvanu. Man bija šoks par tādu skopumu.
Kāzas bija ļoti skaisti uzorganizētas ar ļoti labu viesnīcu viesiem ārpus Rīgas ne tai lētākajā viesnīcā un katrā nr 2-4 personas.
23.02.2015 18:50 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Briesmīgākās kāzas bija, kad mana draudzene pirmo reizi precējās un precējās tāpēc, ka gaidīja bērniņu. Protams, ka pēc dažiem gadiem viss bija cauri. Anyway - līgavaiņa ģimene bija krievi un lai gan kāzas bija šaurā lokā, bija vakara vadītāja tāda prasta babuļa. Visi latvieši sēdēja stīvās šausmās, arī atrakcijas pārsvarā bija muļķīgas. Nu tā galīgi garām. Mēs ar vienu draudzeni vēl nmēģinājām kko latviski uzdziedāt jo vecmāmiņas ludza, bet nu tas tā... Bet kāzas varbūt nebūtu tik briesmīgas, ja pašai līgavai tas patiktu bet viņai nepatika un to varēja redzēt. Un viņa pēc tam teica, ka nekad nav sevi piespiedusi noskatīties video, jo viņai tas likās pārāk briesmīgi.. un briesmīgi ir tad, kad pašiem jaunajiem nepatīk..

Man gan ir cerība, ka par manām kāzām neviens neko baigi nepukstēja :D Bišku jāpagaida bija, bet bija arī uzkodas, šampis, bole un tā. Neviens badā un garlaicībā nenomira. Un tā kā daļa palika svinēt vēl nākamo un aiznākamo dienu, es teiktu, ka viss izdevās :D
23.02.2015 19:29 |

10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
The...one
Mana draudzene sūdzējās, ka viņa manās kāzās esot par maz fotogrāfēta :D es gan tā neteiktu.
23.02.2015 19:30 |

Reitings 727
Reģ: 01.08.2014
Arī biju kāzās, kur noskrūvēja riepas, skrūves izmētāja pa pļavu. Debīli cilvēki, pēc tam vel ņirgājās, kad cilvēki, kuri brauca gulēt mājās, naktī pa pļavu ar telefoniem skrūves meklēja.

Īstenībā, ar to alko dzeršanu un skandāliem.. Radiniece bija spiesta apprecēties pa kluso, jo savādāk kāzas būtu izkaušanās paraugdemonstrējumi, jo tur radi kaujas katros svētkos.
23.02.2015 19:34 |

Reitings 727
Un + visas riebeklības parasti notiek alko iespaidā, te pat 90 % ar to saistīts un dažas te pukst, kā tad bez alko?! Labāk tad būtu bijušas kāzas bez alko, nekā tās trakās sišanās, sevis un citu apkaunošanas.
23.02.2015 19:36 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Un + visas riebeklības parasti notiek alko iespaidā, te pat 90 % ar to saistīts un dažas te pukst, kā tad bez alko?!

Nu bet nav jāpiedzeras kā lopam. Glāze vai divas šampanieša nevienam nav likusi nonākt līdz stadijai, kad nekontrolē savas rīcības.
23.02.2015 19:47 |

Reitings 727
Nu bet nav jāpiedzeras kā lopam. Glāze vai divas šampanieša nevienam nav likusi nonākt līdz stadijai, kad nekontrolē savas rīcības.

Es domāju, ka šeit aprakstītie gadījumi skaidri norāda uz to, ka lielai daļai cilvēku nav skaidrs, kas ir mērenība. Daudziem ir problēmas ar alkoholu, un tas ir jāņem vērā. Reāli, daudz gadījumos var paredzēt, kur izcelsies kašķis, it īpaši, ja līgavaiņa un līgavas radi ir ar naidu. Būtībā, tas attiecas uz jebkuru pasākumu, es jau zinu, kuros izkausies starp pazīstamajiem. Un ir naivi domāt, ka ar alkohola plūdiem ko tādu novērsīs, tieši otrādi. Un šiem cilvēkiem pārsvarā ir vienalga - kāzas vai bēres.
23.02.2015 19:57 |

Reitings 2258
Neērtības - gaļas neesamība :D :D :D Varētu padomāt, ka kāds ir tuksnesī bez ūdens atstāts :D
Nevajag pārspīlēt un uztvert pasauli mazliet vieglāk. Man būtu tikai interesanti kazās nobaudīt dažādus vegānu ēdienus, neeju taču paēst, bet gan pacienāties svētku ietvaros, 1x nedēļā taču var iztikt ar citu ēdienkarti :D Esmu bijusi kāzās, kas notika rudenī, un tur bija visādi interesanti ēdieni, pildīti ķirbjos, lai būtu tematiski, un neviens neraudāja, ka nav kotlete parastā no padomju laikiem.
24.02.2015 18:52 |

Reitings 2258
Vispār, lielākā daļa uzskaitītās problēmas ir tādas, kas nevis notiek kazās, bet gan notiek jebkurā mazizglītotu ļaužu pasākumā, kur viņiem iedod alko. Ne jau kāzas ir vainīgas pie tā, ka kāds apdzeras, neprot uzvesties utt., vnk nevajag tādus deģenerātus nekur aicināt un neko viņiem rīkot, tad nebūs jāšausminās. Un kādi draugi, tāds tu pats, mani neviens kkau nav aicinajis uz naudas raušanas kāzām.
24.02.2015 18:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!