Esmu bijusi skaistās kāzās, kuras neciešamas padarīja vairākas līgavas radinieces, kuras gaudās par visu - ceremonija bija par garu, kleita bija par neglītu, frizūra negaumīga, līgavainis ne tā runājot, ēdiens arī ne tāds, mūzika slikta utt. Ja tās būtu manas kāzas, es tās duras būtu izlikusi aiz durvīm pie pirmā teksta.
Man liekas, ka daļai viesu vienkārši ir par daudz sakāpis galvā un viņi ir sadomājušies, ka kāzu galvenie cilvēki ir tieši viņi un ka viņi būs tie, kas noteiks, ko likt uz galdā, kādas būs izklaides un jaunajam pārim kā tādiem muļķīšiem tikai jāmāj ar galvu. Un nedod dievs, ja pāris neņem vērā viesu uzstādījumus un diktātus - tad viņi ir kretīni, kuriem vajag precēties divatā. Ja esi pāra draugs - tev tiešām tik grūti vienu dienu nolikt malā savas stulbās iegribas un izbaudīt dienu tā, kā to ir izplānojis pāris? Tiešām tik nenormāli grūti????? Nepatīk garas ceremonijas? Atsēdi un paturi ciet muti, nevis pēc ceremonijas pusbalsī brēc, cik grūti bija nosēdēt, cik garlaicīgi runāja mācītājs un kā Annai bija tikai stundu gara ceremonija.
Kāzas ir pāra skaistā diena. Nevienam nav obligāti jāpieņem ielūgums, ja ir tik grūti samierināties, ka tas pats nedzerošais pāris taisa kāzas bez dzeršanas vai veģetārieši neliks galdā 10 veidu cepešus. Sēdi mājās un dzer līdz nelabi paliek, ja tas ir tik svarīgi eksistencei.