Sveikas, daiļavas!
Nesen esmu sākusi apmeklēt baseinu, viss ļoti patīk, izņemot divas lietas, par kurām arī gribēju pajautāt jūsu pieredzi un ieteikumus. Ja negribat lasīt visu penteri, jautājumi ir boldā :-)
1. Nu jau trešo nedēļu pēc kārtas man pēc peldēšanas baseinā sāk sāpēt galva. Pameklēju informāciju internetā, un starp iespējamiem iemesliem var būt nepietiekama/nepareiza elpošana, taču šādā gadījumā sāpēm būtu jāpāriet dažu stundu laikā. Pagājušajā nedēļā man sāpes tikai pieauga un pazuda tikai nākamā rītā. Vēl minēta iespējama alerģija no hlora, bet vai tiešām tā izpaustos šādās galvassāpēs? Vai jums ir bijušas galvassāpes pēc baseina apmeklējuma? Ja jā, kādi bija iemesli?
2. Man riebjas, ka viss pēc peldēšanas smird pēc hlora: peldkostīms, āda, mati... Kādus ķermeņa un matu kopšanas līdzekļus izmantojat pēc baseina apmeklējuma? Agrāk gāju uz vienu baseinu SPA centrā, tur bija uz vietas kaut kāds speciāls līdzeklis, kas hlora smaku labi izņēma, tagadējā vietā tāda nav. Mani parastie matu kopšanas līdzekļi arī īsti netiek ar to hloru galā - mati jāmazgā vairākas reizes no vietas, kas ir apgrūtinoši, ņemot vērā, ka manējie ir līdz jostas vietai...