Man vajag runāt latviešu valodā. Esmu no Maskavas tikai divi meneši. Es esmu psihologs. Kursos man pietrūkst prakses. Ja jūs vēlaties mācīties krievu valodu, labprāt palīdzētu. Āri runāju anglu valodā. Dzīvoju Jūrmalā. Es meklēju draudzeni vai draugu.
e-past: [email protected]
Es domāju, ka tas ir liels prieks runāt dažādās valodās. Es māku angļu valodā, nedaudz vācu un franču. Valodu zināšanas paplašina apziņu. Man ir paziņa Maskavā. Viņa runā tikai krieviski. Katru vasaru viņa dodas brīvdienās uz Turciju. Jo tur viņa var runāt krieviski. Viņa ir bail doties uz Eiropu)))
Man ir paziņa Maskavā. Viņa runā tikai krieviski. Katru vasaru viņa dodas brīvdienās uz Turciju. Jo tur viņa var runāt krieviski. Viņa ir bail doties uz Eiropu)))
Lai brauc uz Latviju Latvija arī atrodas Eiropā :-D viesnīcā jau nu viņu sapratīs :-D Protams šobrīd sanaks dārgi, jo rubļa kurs ar nav neko labs, kā arī uz vasaru šur tur viesnīcas ceļ cenas :-D
Lai brauc uz Vāciju. Tur, laikam, arī ap 30% cilvēku runa krieviski.
Tas ir sarkasms par turkiem? Vai kā? :-D Bet tā, jā Vācijā ir daudz krievu, bet kopēji tie varbūt sanāk varbūt 2% :-D
vikipēdija saka, ka visvairāk krievu ir Bremen/Oldenburg Metropolitan Region uz turieni varētu aizbraukt