nepatīkat mīļotā radiem

Reitings 15
Reģ: 17.01.2013
vai tas būtu šķērslis jums satikties? Domāju, Ka lielais vairums teiks, ka nē, bet ja padomā tālāk - laulības, bērni, bet radi turpinās aprunāt jūsu jauno ģimenīti tik un tā. gan par to cik slikta sieva esat, slikta māte
kā neņemt pie sirds šādu radu attieksmi, ja aprunāšana notiek visā radu lokā, bet pamata tam īsti nav - nepatīkat un viss?
16.02.2015 14:56 |

Reitings 138
Reģ: 14.11.2013
Lasu diskusiju un man šķiet interesanti, ka meitenes pārsvarā piemin attiecības tieši ar vīramāti, drauga māti. Manā gadījmā konflikts izveidojies ar vīra tēvu, kas sevi uzskata par galveno autoritāti. Ar vīramāti saprotamies labi, tā tik vēl trūka, ja vēl ar māti būtu nesaprašanās.
16.02.2015 20:09 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Varētu jau teikt, ka tas netraucētu attiecībām ar puisi, bet ja puisim ir stipra saikne ar ģimeni, ir biežas tikšanās reizes, tad ko? Zinot sevi, arī ikdienā man būtu grūti dzīvot ar tādu apziņu, ka sava mīļotā cilvēka tuvākajiem, es konkrēti riebjos. Visiem nevar izpatikt, bet labāk, lai es to nezinu, jo savu nepatiku var pasniegt arī kā neitrālu attieksmi, bez visām čubināšanām utt.

Tādā ziņā, man ir ļoti paveicies ar drauga ģimeni, jūtos tur kā savējā gan ar viņa vecākiem, īpaši mammu, gan citiem radiniekiem. Arī mana ģimene ir viņu pieņēmusi. Man ir neizsakāmi svarīgi, lai es tieku pieņemta mīļotā cilvēka ģimenē, tāpat arī, lai mana ģimene akceptē manu izvēli.
16.02.2015 20:32 |

Reitings 49
Reģ: 04.02.2015
Ienīstu vīra māti un gaidu, kad viņa atdos galus. Atvainojiet par tiešumu.
16.02.2015 21:35 |

Reitings 49
Reģ: 04.02.2015
Man ir tā laime dzīvot ar to raganu zem viena jumta... Zinu kāda māte es nekad nebūšu...
16.02.2015 21:38 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Nu ko, ari manam tevam nepatik dela draudzene diezgan mulkigu iemeslu delj. Nepartraukti censas parliecinat delu,'ka vini ir nesaderigi. Un meitene tiesam ir loti laba, labi audzinata, pieklajiga, centiga, izpalidziga stradiga. Bet vins piekasas pie nieka izskata (kada neliela defekta, ko es pat nepamaniju lidz man nepateica) un vecaku stavokla delj,'kasmisteniba ir loti cienijami cilveki un nav ne bomzi, ne zagli, Vispar loti nepatikama situacija,'kur sieviete tiesam nav vainiga,'ka nepatik, bet gribas delinam to, ko pats izvelesies.
16.02.2015 21:53 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Mani laikam tik daudz nesatrauktu, ja es nepatiktu vīrieša ģimenei, kā tas, ja manai ģimenei nepatiktu vīrietis.

Protams, kā puiši ne tik nopietnām, īslaicīgām attiecībām man ir bijuši puiši, par kuriem mana ģimene nav bijusi sajūsmā. Uz to laiku tas ir ok, lai tak nepatīk. Bet vai es precētu vīrieti, kurš manai ģimenei nu tiešām nepatīk? Šaubos. Man tas būtu pārāk smagi un sarežģīti.

Manu vīru mana ģimene dievina, tur viss ir kārtībā. Vīra ģimene arī pret mani izturas labi, ir mani pieņēmusi. Ar vienu izņēmumu-ir viena vīra radiniece, kura mani patoloģiski ienīst. Ar viņu jebkādus sakarus esmu pārtraukusi.
16.02.2015 22:07 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Nikoll, galiigi nee. Mums netraucee. Man nav buutiski doties uz vinja radu dzimsanas dienaam, Lieldienas nesvinam, bet uz Ziemassveetkiem vins brauc ar mani pie manas gimenes, ar mammu paseezot naakamajaa dienaa. Taa ka probleemu nulle.
Vai teiktu aciis, ka neinteresee, drosi voen jaa, bet nav bijusi vajadziiba. Aciis man neko nesaka, to, ko par mani draugam staasta, zinu peec caur durviim dzirdeetaam sarunaam un drauga burkskeesanas par glupo maati.
Uz kaazaam vinu noteikti negribeetu, jo nespeeju iedomaaties cik tiesi slikta vareetu buut mana reakcija pret taadu ruugumpodu skaistajaa vietaa.
16.02.2015 22:09 |

Reitings 4
Reģ: 16.02.2015
Sākumā man bija grūti, sevišķi, ar drauga tēvu. Regulāri pēc mūsu tikšanās reizēm raudāju pēc tam. :-D Nebiju pieradusi pie tik asa, melna, aizvainojoša humora. Tādas atklātības. Tagad ir pagājuši vairāki gadi, un es dievinu viņa ģimeni, arī tēvu. Katru reizi,kad satiekamies, viens otram mēģinām pa jokam iedzelt, apcelt un pavilkt uz zoba. :-P Ar māti ir ļoti jaukas, sirsnīgas attiecības. :-)
16.02.2015 22:13 |

Reitings 129
Reģ: 20.11.2014
Nu te, manuprāt, otrai pusei radiem ir jāaiztaisa mute un jānostāda fakta priekšā, ka attiecības ar konkrēto cilvēku ir viņa izvēle un viņš dzīvo ar šo cilvēku un šis fakts ir jāpieņem. Nekad jau nebūs tā, ka visi patiks visiem, bet vismaz jāpieņem un jāuztver cilvēks neitrāli. Īpaši, ja tā nepatika ir no sērijas, kur mamma (vai kāds cits no radiem) saka - "Vai, nu man jau dikti tā kaimiņu Anniņa patīk. Ka vajadzētu, dēliņ, ar viņu Tev... nevis ar šitādu". Pilnīgi čau, ja tā gadās :-D
16.02.2015 22:33 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Es zinu, ka es drauga vecākiem nepatīku un man tas ir pilnīgi vienalga. Vienkārši neitrāli izturos. Nekādas čupošanās ar viņiem un ciemošanās. (Protams draugs brauc ciemos.)
Kā aizgājām dzīvot atsevišķi, viņi saprot, ka man nav vēlami cilvēki. Es pat ar viņiem vairs nerunāju, ja sanāk sastapt. Tik tā - čau un viss. Bet tur jau garš stāsts slēpjas apakšā. :D
16.02.2015 23:55 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Tieši kā man - labdien ,kā iet ? Lai cilvēks neapvainojas ... Labi ka dzivojam tālu...
17.02.2015 08:08 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Es esmu tā, kurai kāds nepatīk, uzskatu, ka pamatoti. Problēmu atrisinu vienkārši - ciemos neaicinu, pati uz aicinājumu ciemos pieklājīgi atsakos. Nav man jāliekuļo un jātēlo, ka viss ir ļoti labi, ja patiesībā šos cilvēkus vērtēju zemu. Tajā pašā laikā, nav arī jāmāca kādam dzīvot, mēģinot viņu par kaut ko pārliecināt. Katram sava dzīve, savi lēmumi.
17.02.2015 09:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits