zūd interese

Reitings 48
Reģ: 25.03.2013
Vai Jūs esat kopā ar to cilvēku, ko mīlat?
Šādu jautājumu uzdevu arī sev. Un kā atbildi sev ,ko sniedzu bija- nezinu.
Es vairs nespēju atšķirt mīlestību, pieķeršanos vai savā veidā žēlumu.
Ikdienas dzīvē mums ir grūti, visādi kašķi kā jau pārīšiem, bet lielākoties es esmu šo strīdu inicjātore.
Nezinu kāpēc, bet cilvēks man blakus padara mani traku, atliek kaut vai viņam, ēdot čapstināt un esmu jau gatava viņu "izrubīt" :D
Esam gandrīz gadu jau kopā. Bet sarunas aprobežojas par kādu filmu vai kā gāja darbā. Esmu cilvēks, kurš ir gatavs runāt par jebko, bet runāt. Un mirklī, kad puisim ,ko stāstu liekas, ka viņš atslēdzas un pilnībā mani nedzird. Kad apklustu šis pat nekādu atbildi nedod. Liekas, ka mirklī, kad paveru muti viņam pazūd dzirde.
Nezinu ko darīt, vai tiešām ar to ir jāsamierinās?
Jo kā cilvēks viņš ir sirsnīgs un gādīgs un savas otras pusītes dēļ izkalposies kā vien varēs, bet man tieši trūkst diskusijas, sarunas par kaut kādu aktualitāti vai vienkārši informācijas apmaiņu.
Jo manuprāt attiecībās ir jāaug, bet es jūtos itkā kristu un viņš šajā ziņā pat nepiepūlēsies,lai uzklausītu mani par kādu atsevišķu tematu.
Nezinu ko darīt, galvā aprēķins ka diez vai atradīšu otru tādu, kas mani aptekelētu,bet tajā pašā ziņā vai man tas ir vajadzīgs?
Meitenes kā ir jums, vai tas siltums un harmonija nāk ar laiku?
15.02.2015 23:14 |

Reitings 129
Reģ: 20.11.2014
Iespējams, vienkārši krīzīte iestājusies un vajag kaut uz brīdi atsevišķi padzīvot, apdomāties. Abpusēji.
Un tad jau samērā īsā laikā var saprast, vai cilvēks pietrūkst un vai tomēr beidzot var ievilkt gaisu un jāmet miers.
Tikai tāpēc, ka labs cilvēks, kopā nevar būt. Kaut kādi kašķi, kaitinošas lietas otrā vienmēr būs, bet svarīgi saprast, vai ilgtermiņā to var pieņemt jeb tomēr nē. Ņemot vērā, ka kopā esat tikai aptuveni gadu, mazliet par āru tādas sajūtas - tiešām, kā jau te minēja, iespējams, iemīlēšanās pārgāja un mīlestība neradās.
Atceros, kad pēc 4 gadu kopdzīves izlēmu pārtraukt attiecības, tad arī aptuveni pusgada garumā sevi pieķēru nemitīgi pie tā, ka mani kaitina pat otras puses klātbūtne, nemaz nerunajot par kaut kādām darbībām.
Katrā gadījumā, uz šo brīdi visprātīgāk paņemt pauzi, vismaz pāris dienas nekontaktēties un tad arī apdomāt ar skaidru galvu, kas un kā.
16.02.2015 01:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits