sāpīga šķiršanās un grūtniecība

Reitings 10
Reģ: 13.02.2015
Sveikas,ceru,ka varēsiet palīdzēt. Esmu ļoti jauna, eju vidusskolā, bet ir milzīga krīze dzīvē. Pirms nepilniem 3 gadiem iepazinos ar puisi,kurš ir 8 gadus vecāks. Sakam attiecības,ar laiku parvācos no laukiem uz Rīgu,lai uzsāktu kopdzīvi un saktu mācities vidusskolā. Kopā dzīvojām gadu ar pusi, bija gan strīdi, gan histerijas, bet tagad saprotu ka par sikumiem un daudzas bija manas kļūdas. Tā nu mēs dzīvojām ik pa laikam kasoties un piedzīvojot dažas ļoti lielas scēnas,bet tapat attiecibas bija normalas un biju laimiga.Ar laiku stridejamies biežāk, viņš saka iztureties aizvien sliktak. Pedeja meneša laika daudz dzera, bet es nevelejos viņu pazaudēt tādēļ biju mīla un centos. Tad, pēkšķi viņš pameta mani, sapes nezēligas, nejutos ka cilveks bez viņa. Nedēļu mocījos un cereju,kka vins atgriezisies, līdz pekšņi atklaju ka esmu stavokli, man ir 18 gadi, un ir pats grutniecibas sakums. Pateicu to viņam, bet viņš teica ka bus labs berna tevs bet nedzivos ar mani kopa tikai yadel ka ir kopigs berns. Es jutos sagrauta un veljoprojam ceru,kka vins atgriezisies, jo es viņu ļoti mīlu. Man ir vecaku atbalsts bet tapat ir ļoti gruti. Bail par bernu, vai viņš stresu iztures, vai vares izturet manas nebeidzamas sapes un ciesanas,vai es pati varesu izturet? Esmu tikai otraja nedēļā, varu iedzert tabletes un atteikties no berna, vai labak ceret uz ģimeni, cinities un beigas viss nokartosies? Vel pirms meneša vins teica ka mil mani, es no visas sirds ceru ka vel tagad ta ir un mums var sanakt kopeja gimene. Bet ja man nebus vina atbalsta un bus nenormals stres un ciešanas, labak nebutu to visu izbeigt kamer vel nekas nav isti izveidojies? Esmu izmisusi, velos gimeni kopā ar berna tevu un nevaru pienemt to,kka vins var ari neatgriesties. Ka jums liekas-mman ir verts cinities, ceret un ari apdraudet bernu ar savu stresu, vai laibak likt tam visam punktu un sakt stradat tikai ar sevi un savam jutam?
13.02.2015 12:18 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
Esmu tikai otraja nedēļā, varu iedzert tabletes
jau pa vēlu.
13.02.2015 13:38 |

Reitings 164
Reģ: 16.07.2014
Takš taisi abortu kamēr nav par vēlu.
Kam tev bērns 18 gadus no vīrieša, kurš tevi nemīl?

Pēc 3 gadiem satiksi jaunu princi baltā zirgā, gribēs tevi uz randiņu vest, a tu nē - nevaru sīcis mājās.
Un pēc tam vīrieši sūdzas, ka meitenēm 20 gados bērni jau sadzimuši.
13.02.2015 13:39 |

Reitings 276
Reģ: 06.09.2014
Kā Tu noteici ka esi 2. nedēļā? Hcg analīzes vai ginekologs apstiprināja?
13.02.2015 13:45 |

Reitings 10
Reģ: 13.02.2015
Apmēram 2-3 nedēļā, pati izsecināju. neko konkreti nezinu
13.02.2015 14:01 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Ja tu tiešām gribētu šo bērniņu, tad tev būtu vienalga par to, vai būs jāsatiek to vīrišķi, bērns būtu prioritāte. Ja lielākais kreņķis ir, ka bērna dēļ būs jāmocās mīlas mokās, jo vīrietis būs tavā dzīvē, tad man no visas sirds šo bērnu ir žēl.
13.02.2015 14:03 |

Reitings 1114
Reģ: 12.02.2015
analizes + tests neesi meginajusi? Nu ta padomat un rikoties loģiski, pārmaiņu pēc? Tak esi gana liela lai dzivotu ar puisi, lai seksotu, tad esi ari gana liela iet un nodot analīzes. Nevis zīlēk kafiajs biezumos.
13.02.2015 14:03 |

Reitings 727
Reģ: 01.08.2014

Grūtniecības nedēļas skaita kopš pēdējām mr. Ko tieši Tu pati izsecināji? Ka esi stāvoklī vai tās nedēļas? Jo izsecināt abos gadījumos nav ko. Ir tikai fakti - tests vai analīzes un pēdējās mr.
13.02.2015 14:06 |

10 gadi
Reitings 7235
Reģ: 05.08.2013
Piekrītu Lollipop
13.02.2015 14:14 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
zanjukss, cosmo forums ir pēdējā vieta, kur Tev vajadzēja uzdot šāda veida jautājumus. Te Tevi vienkārši "apēdīss bez sāls" un beigās jutīsies vēl sliktāk, nekā būtu tad, ja visu savu sāpi būtu paturējusi sevī.
Nedomāju, ka ir jēga šobrīd apspriest pagātnes kļūdas, meklēt vainīgos utt. Situācija ir jārisina tāda, kāda tā ir tagad, pagātni tāpat neviens vairs neizlabos.

Zanjuks, Tu pati saproti, ka vīrietis Tevi ir ļoti sāpinājis, turklāt, ja viņš to izdarīja vienreiz, tad nav garantijas, ka, ja tomēr saiesiet kopā, viņš to neizdarīs vēlreiz. Ja Tu raksti, ka bērniņu vēlies, tad ieteiktu Tev koncentrēties tikai uz to, nevis uz vīrieša pāridarījumu vai mēģinājumiem viņu atgūt. Domā vairāk par bērniņu, nevis viņa tēvu. 18 gadi nav nemaz tik traģiski jauns vecums, kad kļūt par mazo, galvenais, lai Tev ir tuvo cilvēku atbalsts.

P.S. Jā, es arī esmu starp tām sievietēm, kura jau vairākus gadus nevar tikt pie mazā, kaut arī tā ir mana kvēlākā vēlēšanās. No daudz kā būtu gatava atteikties, ja tikai varētu kļūt par mammu, bet ne jau tagad diskusijas autore pie tā ir vainīga.
13.02.2015 14:16 |

Reitings 276
Reģ: 06.09.2014
Mīļā meitene, tu nevari pati to secināt. 2-3 nedēļas ir laiks kad jābūt mēnešreizēm, tās var kavēties no stresa. Aizbrauc uz Gulbja laboratoriju www.egl.lv un nodod analīzes uz HCG. Maksā apmēram 5 eiro un pilnīga skaidrība. Precīzāk kā tests. Zināsi nākamajā dienā kā ir. Nevajag ne ārsta nosūtījumu ne ko. Ātra asins analīze. Ja rezultāts ir lielāks par 5, esi stāvoklī.
13.02.2015 14:22 |

Reitings 634
Reģ: 04.10.2010
Man pašai bērniņš pieteicās 18 gados, nevienu brīdi nedomāju no bērna atteikties un pārtraukt grūtniecību. Ja tevi vēl vecāki atbalsta, tad ko tu sevi lieki stresini. Jā, izšķīries, nu sūdi notiek, ko tur vairāk. Sāpēs neapšaubāmi, bet lasot jau liekas, ka krīti dēļ tā vīrišķa izmisumā. Ja piedzemdēsi bērniņu, tad sapratīsi, ko nozīmē mīlestība. Vēl jo vairāk, ja bērns ir no vīrieša, ko mīli līdz neprātam. Un domāt par to, vai būs jāsatiek bērna tēvs, tas ir spļāviens jūrā. Savācies, sakārto domas. Ja varēji būt tik pieaugusi un sākt attiecības ar vecāku vīrieti tik jauna, tad arī tagad rīkojies kā pieaugusi, uzņemies atbildību par sekām.
13.02.2015 14:25 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Ja tavi vecāki tevi atbalstīs gan morāli, gan materiāli, tad es ieteiktu bērnu paturēt.
Kopā dzīvojām gadu ar pusi, bija gan strīdi, gan histerijas, bet tagad saprotu ka par sikumiem un daudzas bija manas kļūdas.

Ieteiktu tev nomierināties, kļūt harmoniskākai un smaidīgākai. Respektīvi - domā tikai par savu grūtniecību un tikai par to, lai bērnam būtu labi. Iespējams puisis pamanīs tevī patīkamas pārmaiņas un sagribēs kaut ko saglābt. Vismaz pēc viņa teiktā saprotu, ka par bērnu viņš ir gatavs palīdzēt rūpēties. Nesūtīja tač tevi uz abortu. Izskatās, ka viņam drīzāk piegriezušās tavas histērijas un izgājieni. Ja mainīsies, tad varbūt arī jūsu kopdzīve mainīsies.
13.02.2015 14:27 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Pagaidām neizklausās, ka Tu esi gatava būt māte - jo mīloša māte vienmēr domās par to, kā ir labāk bērnam, nevis plānos, kā manipulēt vēl ar nedzimušu bērniņu.

Un šoreiz pilnībā piekrītu kubietei un DieKleineHexe.
13.02.2015 14:41 |

Reitings 112
Reģ: 23.09.2014
Tā nav pieauguša cilvēka rīcība. Tev vajag no sākuma pie ārsta aiziet vai vismaz testu uztaisīt, apstiprināt grūtniecību pirms plāno dzīvi. Ja vien neesi Gulbis.:-|
Tev vel viss priekšā. Ko Tu bērnam vari dot? Tu nevis Tavi vecāki. Vienmēr esmu bijusi pret to,ka vecvecākiem jāuztur bērna bērni. Bet tas ir mans subjektīvais viedoklis. Tā ir Tava dzīve. Ja izdomā bērnu paturēt, tad aizmirsti par to vīrieti, koncentrējies uz sevi, savu bērnu. Viegli nebūs.
13.02.2015 14:42 |

Reitings 112
Reģ: 23.09.2014
Vienmēr esmu bijusi pret to,ka vecvecākiem vecākiem jāuztur sava bērna bērni.
13.02.2015 14:44 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013

Palasi par grūtniecību, kā skaita nedēļas - kopš pēdējām MR. Tu laikam domāji, ka esi 5.-6. nedēļā.
13.02.2015 15:12 |

Reitings 165
Reģ: 16.07.2014
Pilnīgi piekrītu tam, ko saka freya - ja bērnu gribi paturēt, tad paturi. Bez nekādiem liekiem stresiem. Ar šo vīrieti tu būsu saistīta visu mūžu šā vai tā, ja bērns kopīgs. Vienmēr "uzpeldēs", jo sevišķi, ja viņš vēlas iesaistīties bērna audzināšanā.

Par to vai būsi laba mamma savam bērnam VISPĀR nav jāstarucas. Es tev varu pilnīgā pārliecībā pateikt, ka savam bērnam tu būsi vislabākā mamma. Jau tagad var just, ka tevī ir ļoti daudz rūpes un satraukumu par bērniņa labklājību, kāpēc tu sevī neklausies? :)

18 gadi nav nekāds šokējošais vecums. Varbūt līdz bērniņa piedzimšanai jau būs 19? Mazliet pozitīvāk, tu taču esi jauna, stipra meitene, viss vēl priekšā!
13.02.2015 16:53 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Ar mani nesen notika kas ļoti līdzīgs- vīrietis pagriezās un prom bija,neskatoties uz 1,5 gadu veco bērnu. Un zini,piedod,bet man mazi smiekli nāk. Nu nevar domāt,ka līdz ar vīrieša aiziešanu dzīvei gals klāt. Ja tā ir pirmā lielā mīla,tad tavi pārdzīvojumi ir saprotami. Bet saņemies,sieviete, tas absolūti nav pasaules gals. Turklāt,ja teica,ka par bērnu rūpēsies un gādās,tad vēl jo vairāk. Tici man,ja mazais piedzims,tev par tavām sirdssāpēm nebūs laika domāt.
13.02.2015 23:39 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
portala calis.lv, atiecibu sadala ir tema no mates kuras 18. gadiga meita ir stavokli, ar puisi attiecibas kaput, visas detalas tadas ka seit. Tava mate? Katra zinja palasi ko pieaugusas sievietes raksta, te tev bus praktiski tikai uzbrukumi un parmetumi.
14.02.2015 11:27 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
ne pa tēmu, bet man mamma laikam ar trauku lupatu pa seju ievilktu,ja es 15 gados aizietu no mājas + vēl pie 23 gadīga puiša
nu tad tev vienkarsi drankiga mamma butu gadijusies. ir tadas kuras nelaus neko, nedod Dievs bernam bus pasam savas velmes un izveles. Bet ir tadas kuras lauj no tas ligzdas izkapt, ar vienu roku tomer pieturot un lauj pielaut savas kludas un no tam macities.
14.02.2015 11:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits