bet vispār, pakustinot atmiņas šūniņas.... es arī vienreiz satiku foršu čali no citas pilsētas, sarakstījāmies visu nedēļu un viņam bija jābrauc atpakaļ nedēļas nogalē, kad sarunājām tikties. Traki bija. Mēs jau izdomājām, ka paliks pie manis, kad vēl dzīvoju pie mātes, ka viņam jāpārvācās jau uz Rīgu utt... beigās runājām vēl pirms miega, ka nevaram sagaidīt, kad jau tiksimies utt, un ka viņš ārā brauks 11 no rīta. Ap 10 uzzvanīju, bet neceļ. Uzrakstīju sms atkal pēc 11 vai jau izbraucis. Joprojām neko neatbild. Paskatos facebookā un šis mani izdzēsis. Es domāju kas notiek???? Beigās, protams, šis neatbrauca un skatos facebook vakarā viņam un viņš kopā atkal sagājis ar savu bijušo un ielicis bildi kopā. Nezinu vai viņam tiešām bija pie vienas vietas, viņam draudzene lika visur mani izdzēst un nekad man nerakstīt, vai kas... bet viņš manu pēdējo vēstuli viņam facebookā tā arī neizlasīja. Drosvien izdzēsa/bloķēja mani pirms es paspeju nosūtīt un neaizgāja līdz viņam. Tā kā visādi var būt.