10/02

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Labrīt! (l)
10.02.2015 08:43 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Minci, kas atgadījies?

Ehh, kojās esmu palikusi viena savā istabiņā līdz ar to man ir dotas divas nedēļas laika, lai izdomātu, ko darīt: pārvākties uz citu istabu pie 2 citām meitenēm vai 2 citas pierunāt pārvākties pie manis. Skumīga esmu ļoti, jo istaba mīļa, labiekārtota (šogad iedeva jaunu ledusskapi, aizkarus pielikām, paklājus dabūjām, istaba ir labā stāvoklī, gaišā krāsā, bez caurumiem sienā). Esmu ļoti pieķērusies, nemaz nezināju, ka ar mani tā notiek. Negribētos no šejienes izvākties uz citu istabu. Jaunas kaimiņienes visticamāk nebūtu problēma (ja nu tikai galīgi nebūtu traki), jo domāju, ka esmu komunikabla un draudzīga (tikai mazliet pasista uz lielu kārtību :D )

Vadītāja arī tāda tīri jocīga. Pateica, ka viņai vajagot tukšu istabu, bet pareizi man draugi teica: Kāpēc tad viņai iepriekš nevajadzēja tukšu istabu, bet tagad vajag? Saprotu, ka viena nevaru dzīvot, bet viņa pat neatļauj vienu meiteni paņemt, bet divas, lai obligāti viena istaba paliekot brīva. Aj, skumji man...

Jābrauc uz aerobiku izlādēties.
10.02.2015 15:10 |

Reitings 804
Reģ: 19.10.2014
Sveikas!
Sēžu darbā un speru zemes gaisā! Es nesaprotu, kur tādi cilvēki kā mana kolēģe var staigāt apkārt un vispār ar kādu sadraudzēties. Es nezinu, kā lai pamazām atsvešinos no viņas, jo viņa mani emocionāli grauj. Esot kopā ar viņu jūtos kā iekšēji neglīta personība. Man ir tik pilna sirds. :'-(
10.02.2015 16:25 |

Reitings 34
Reģ: 29.01.2013
Sveikas! Sēžu mājās ar slimības lapu un briesmīgi garlaikojos..un tā vēl vismaz visu šo nedēļu! Ārā tik foršs laiciņš, bet īsti nedrīkstu iet baigās pastaigās dēļ sāpošā ceļgala, nu vismaz, kamēr nav precīzi noskaidrots, kas tam celim par vainu.
Ir doma pagludināt veļu, bet citu plānu īsti nav. Ir dīvaini darba dienā atrasties mājās :-D
10.02.2015 16:48 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Goody, Tu izšķīries? Kā tas notika?
10.02.2015 21:17 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
varētu padomāt, ka aizkarus, paklāju un ledusskapi nevar aiznest uz citu istabu :)
10.02.2015 21:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits