Mana pirmā rekacija, uzzinot, ka šovā piedalīsies puisis ratiņkrēslā, bija līdzīga kā autorei. Tas tomēr ir deju šovs, turklāt sporta dejas dejo pārī. Lai gan tas ir šovs, pāri tajā sacenšas, un viņus vērtē žūrija. Nez cik pāriem ir ielikts zems vērtējums, jo kāds nav nostiepis pēdas, licis soļus ne tā, pieļāvis tehniskas kļūdas (piemēram, latīņamerikas dejās liek soli no papēža - tā ir ļoti rupja kļūda, par ko pāriem ir ņemti nost punkti). Savukārt šī puiša izpildījumā tādas lietas vispār nevarēs vērtēt. Tad ko vērtēs? Jau iepriekšējā šovā sieviete ar dzirdes problēmām visu laiku attaisnojās, ka nevar noturēt līdzsvaru, jo to ietekmē dzirdes problēmas. Jā, es saprotu tā ir, bet vai tad vajag piedalīties deju šovā/konkursā?
Tā nu mani ļoti interesē, kā tas viss realitātē izskatīsies un tiks pavērsts. Es pati esmu ilgi dejojusi sporta dejas, tādēļ vienkārši nestādos priekšā, kā to var darīt, esot ratiņkrēslā. Protams, prieks, puisis nesamierinās ar savu stāvokli un iet un cenšās, un dara, kas viņam patīk. Bet, vai tiešām deju šovā?