Sveikas!
Cosmo forumu lasu jau sen, bet shii diskusija beidzot pamudinaaja mani arii kaut ko uzrakstiit.
Sakiet luudzu, kaapeec lielai daljai, kas dziivo Latvijaa, ir tik ljoti negatiiva attieksme pret tiem, kas par savaam maajam ir izvelejushies saukt citas valstis, it iipashi Iriju un UK?
Es arii esmu tik ljoti pieradusi pie sveicinashanas un Sorry, ka, aizbraucot uz otrajam majam (lasit Latviju) man arii ir gruuti. Atceros, paaris gadus atpakalj biju atvaljinajumaa Latvijaa un supermarketaa ar lielajiem ratiem, pilniem ar labumiem Ziemassvetku galda, megjinaju izdzivot. Garamejot virietis man iespera, nerunaasim par to, ka neviens neatvainojaas, ja konkreti nostajas man priekshaa, kad skaidri redzams, ka es velos ko panjemt no plaukta, pie kases izmociits Labdien. Diemzhel peec 2 nedeelju atvaljinaajuma, es biju tieshi taada pati - ne labdien, ne atvainojos, gaju un neskatiijos. Peec taa gadijuma, es sapratu, ka man TIK ljoti patik tas pats Sorry (liekuligs vai nee un jaa, piekritiishu, ka anglji ir super liekulji, bet.. arii latveshi IR!).
Autore - latvieshiem viss ir ok ar maniereem. Tev jaapienjem, ka tadi mees esam un, ja, skjiet, ka nevari to pienjemt, tad ir 2 varianti - taisit revoluciju vai braukt atpakalj.
:)