Man arī likās, ka vēlēšos kāzas pie jūras - Saulkrastos, pie Baltās kāpas. Bet vairāk painteresējoties sapratu, ka pirmkārt tas tiešām ir liels risks, jo laika apstākļi pēdējos gados tiešām ir ļoti neprognozējami. Un otrkārt, pati esmu bijusi pludmalē, kad notiek kāzas (ne kā viesis, bet sauļojoties), un ja tā godīgi, savādi izskatās - apkārt daudz ļautiņu peldkostīmos, dažs labs smēķē, dažs iedomājies, ka atrodas nūdistos, utt., un blakus līgava skaistā kleitā un līgavainis fočējās. Un papildus tam - karstajā kāzu sezonā, vismaz pie Baltās kāpas esmu redzējusi, ka izveidojas jauno pāru rinda - katram uz savu laiku pieteikta ceremonija, bet ja atbrauc ātrāk vai nokavē, tad sanāk tāda drūzmēšanās. Par Balto kāpu zinu, ka tur jāvienojas ar Saulkrastu domi, par iespēju rīkot ceremoniju - tieši tā iemesla dēļ, lai neveidojas rinda uz vienu un to pašu laiku.
Ja tomēr kāzas jūras krastā ir sapnis, no kura nevēlas atteikties, tad noteikti var sameklēt kādu vientuļāku pludmali, kur netraucēti var salaulāties. Bet noteikti jābūt rezerves plānam - ja nu visu dienu gāž kā ar spaiņiem, lai nav jāliedējās pašiem un arī viesiem.
Pati precējos rudenī - ar laikapstākļi nebija tie sliktākie, bet ik pa brīdim uzlija gan. Bet nekur nav garantija, ka jūlijs un augusts būs bez lietus. Galvenais nesatraukties un jau rēķināties ar to, ka neatkarīgi no laikapstākļiem šo dienu izbaudīsiet kārtīgi;)