hormonālās pumpas

Reitings 146
Reģ: 02.02.2015
Sveikas. Jums šķiet, ka tās saucamās hormonālās pumpas tiešām ir tāds pārejošs posms? Rakstu, jo mokos ar tām jau labu laiku, it īpaši uz zoda kad sametās tādas sāpīgas un diez gan dziļas. Netā rakstīts, ka saistīts ar hormoniem un nav nekas traks, bet varbūt tomēr meklēt palīdzību pie ārstiem? Pati nezinu ko smērēt lai viņas ātrāk pazustu, jo skats drausmīgs un ir arī palikuši pleķi no viņām, kuri nepazūd tik ātri :-(
02.02.2015 13:20 |

Reitings 49
Reģ: 10.01.2015
Ēdu es diezgan veselīgi, dzeru ļoti daudz ūdens, bet nekā.. Es protams negaidu rezultātus pēc 1 nedēļas, bet nu, kā jau minēju mocos jau vairākus gadus, bet nekā..
Vēl iedomājos vai akne var iedzimt? Jo manam tētim tā arī ļoti liela problēma bija, vēl tagad ir
03.02.2015 15:34 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
LemonTree - man arī pusaudža gados nebija problēmu.

Bet kosmetologu es gan uzskatu par zemē izmestu naudu. To vari apmeklēt paralēli dermatologa nozīmētajai ārstēšanai.

Cik naudas es neizmetu pilnīgi nekam nederīgos līdzekļos, kas problēmu tāpat nespēja risināt...

Atlika tikai 1x aiziet pie dr. un sveiki (tiesa, vēlāk gāju reizi mēnesī uz lāzeri (ārstē arī palikušās pumpu rētas) - 4x kopā bija).
03.02.2015 15:42 |

Reitings 391
Reģ: 24.04.2009
Es eju uz VC4 dermatoloģijas klīniku Skanstes ielā..Sūta mani ik pēc mēneša uz sejas attīrīšanas procedūru , divas reizes esmu bijusi uz lāzeri..
Bet nu no sākuma jau jā viss ok pēc attīrīšanas/izspaidīšanas.. bet tad paiet pāris nedēļas un sāk pumpas atkal mesties kā trakas..
Cēloni kāpēc metas viņi nemaz nemeklē.. tā jau es visu mūžu varu iet tik spaidit .. ai murgs .
03.02.2015 15:53 |

Reitings 6037
Mans galvenais pretpumpu ierocis ir Differin smēre (recepšu).
03.02.2015 15:55 |

Reitings 48
Reģ: 14.01.2015
Man arī jau vairākus gadus dēļ hormoniem metās pumpas! Vienā brīdī bija tik traki.. neizturēju, aizgāju pie ginekaloģes, viņa man izrakstīja, hormonālās tabletes jeanine kas papildus palīdz uzlabot ādas stāvokli u.t.t kamēr viņas lietoju pumpas pilnībā pazuda, citreiz reizi mēnesī kāda uzmetās un tas arī viss. protams.. kā partraucu dzert tās tabletes tā viss nāca atpakaļ! :S Bet laikam jau tā arī ir, kamēr hormoni nebūs sakārtoti tikmēr arī tādas problēmas būs! (t) Vienīgais ko tiešām varu Tev ieteikt, ir aiziet pie ginekaloģes vai ādas ārstes lai Tev uztaisa analīzes, dēļ kā šīs pumpas Tev metās, un tad arī varēsi sākt kaut ko darīt, jo tāpatās likt uz viņām visādas smēres u.t.t nebūtu prāta darbs, kamer nezini no kā Tev viņas ir! :-/
03.02.2015 16:02 |

Reitings 49
Reģ: 10.01.2015
Tākā neatrodos LV ar dermatalogu ir diezgan čābīgi, te vispirms ir jāiet pie ģimenes ārsta, kurš nekur negrib sūtīt, izrakstīja smēri, nepalīdzēja, izrakstīja OK, nepalīdzēja, tagad saka, ka jāiet 3 mēnešu antibiotiku kurss..Biju arī uz privātu klīniku pie dermataloga, pētija ādu visādiem aparātiem un tikai ieteica lietot viņu klīnika nopērkamus līdzekļus, kuri protams bija nenormālās cenās, tomēr nopirku, bet rezultātu nekādu, tikai nenormāli izsausināja ādu. Biju ļoti neapmierināta, jo itkā noteica taču ādas tipu utt, bet ieteica kaut ko galīgi nepiemērotu. Sviests. Nākamreiz, kad būšu LV plānoju apmeklēt kārtīgu dermatologu.:-/
03.02.2015 16:05 |

Reitings 6037
Tieši gribēju ieteikt - ieplāno braucienu uz LV ar vizīti pie dermatologa . Pie manas dr. rinda gan ir dažbrīd pāris mēneši.

Ginekologs jau izrakstīs tikai hormonu tabletes, bet tas problēmu arī nerisina, tikai 'iemidzina'. Nekā savādāk hormonus ietekmēt nevar.
03.02.2015 16:13 |

Reitings 146
Reģ: 02.02.2015
Man tieši agrāk bija visa seja pumpās, tagad vispār priecājos, jo tikai ik pa laikam uzmetās... bet tāpat, kad uzmetās tad pilnīgi ārā no mājas negribās iet, cik šausmīgi izskatās. Tagad arī atkal viss zods pumpās, tieši zods man ir lielākā problēma.
03.02.2015 17:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits