Kur viņš ir ? Mr. Lieliskais!

Reitings 32
Reģ: 29.03.2009
Labvakar, cosmo meitenes.
Parasti es nepiedalos forumā čīkstules lomā, bet kāpēc gan nepadalīties ar savu bēdu ..
Augustā izšķīros ar savu vīrieti, ar kuru kopā pavadījām 4 lieliskus gadus, bet diemžēl tas notika ne mūsu gribas dēļ.. Rokas nolaidās, sevišķi tāpēc, ka laikam neciešu būt viena, un bez vīrieša jūtos bezspēcīga. Tā kā sapratu, ka ar manu vīrieti mums nebūs iespējas turpināt mūsu attiecības, es nevēlējos gulēt gultā, ēst nejēgā daudz saldumus un par to sērot, jo " dzīvē gadās visādi" . Tad, kā sniegs uz galvas man uzkrita vīrietis, kuru pazīstu jau ilgus gadus, un atzīšos, ka agrāk man viņš pat diezgan ļoti simpatizēja, bet viņam tolaik bija attiecības , līdz ar to mūsējās,protams, bija tikai "čau-čau" līmenī. Neiegrimšu detaļās, kā tieši viņš uzradās manā dzīvē, bet tā nu tas notika. Viņš vēlējās uzsākt attiecības, un es nebiju pret , lai gan iepazīstot viņu tuvāk, jau pēc pirmajām tikšanās reizēm , nebiju stāvā sajūsmā, jo kaut kas viņā mani atbaidīja. Nu esam kopā pāris mēnešus , taču mūsu attiecības atgādina skolnieku romānu, pie kam - nepārāk izdevušos. Vīrietis mīl iedzert, nepievērš man pienācīgu uzmanību , mēdz būt rupjš un visādā ziņā neliek man justies laimīgai. Nesaprotu , ko darīt, ja esmu situācijā, kad negribu būt viena , taču nevēlos arī sadzīvot ar ko tādu.. Vai ir iespēja kaut ko mainīt otrā cilvēkā?
24.01.2015 00:20 |

Reitings 48
Reģ: 14.01.2015
Es nu tagat iešu gulēt bet būtu priecīga, ja Anyuta Tu rīt uzrakstītu, kā tad Tev gāja un kā jūties! :)
Tu arī nesēdi visu nakti augšā un nedomā par šo visu, tad jutīsies vēl sliktāk! Ej laicīgi gulēt, rīt ar "svaigu" galvu gan labāk jutīsies, gan arī spēsi mazliet mierīgāk to visu uztvert! :) Un.. nebaidies viņam pateikt visu ko jūti un kādēļ vēlies šķirties, esi atklāta un ja nu viņš sāk runāt visādas muļķības vai vel sazin ko, tad neķer visu pie sirds, ar to Tu vēl vairāk sapratīsi, ka labi vien bija, ka izvēlējies spert šādu soli!
24.01.2015 01:19 |

Reitings 32
Reģ: 29.03.2009
MySoul - Paldies par labajiem vārdiem , noteikti rītdien uzrakstīšu ! :)
24.01.2015 01:24 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nevajag samierināties.. Ja puisi pametīsi.. Iespējams, vajadzēs pirkst kaķi, bet pastāv liels risks, ka atradīsi vīrieti, ar kuru jūties laimīga, kurš Tevi ciena (tādi eksistē)..
Ja samierināsies..varēsi turpināt disharmonisko kopdzīvi.. Prakse rāda, ka ar laiku nepaliek labāk..tikai sliktāk :)
24.01.2015 01:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits