Ginekologs Rīgā.

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
Sveikas!
Vakar aizgājāju uz E.Gulja laboratorīju uztaisīt analīzes, saņēmu - pozitīvas , jau GR 7-9 nedeļa( ja tā tabula nemelo :D)
Nākošais jautājums, vai varat ieteikt ginekologu, pie kura stāties uzskaitē, Rīgā- centra rajonā, pārdaugavĀ. Es esmu galīgā neziņa, liekas , ka tulīt jau sajukšu prātā, visu i-netu esmu izšķirstījus , atsausmes pārlasījusies, ka nezinu kas ir kas, ņemot vērā ka neesmu rīdziniece :D. Kā arī pa cenām ,pie kuriem ir normālas, un kuriem ir sadarbība ar NVD? :-/
22.01.2015 12:01 |

Reitings 1
Reģ: 10.05.2015
Khkh,un kā grūtniecei tiešām pilnīgi viss ir bez maksas? vai tu ari pirms stāšanās uzskaitē Qatrus apmeklēji tur ginekologu?
10.05.2015 17:39 |

Reitings 204
Reģ: 29.01.2009
Sveikas! Vai variet ko pateikt par Dr. Gitu Ruttasu? Domāju viņu izvēlēties kā savu ginekoloģi, arī, kad būs nepieciešamība stāties grūtniecības uzskaitē (fingers crossed!). Esmu bijusi uz vienu vizīti pie viņas. It kā viss likās o.k. pēc komunikācijas, bet tas tomēr nav galvenais un nenorāda uz kompetenci utt.
Vai kāda viņu zina ilgāku laiku, ir bijusi grūtniecības uzskaitē pie viņas vai ir dzirdējusi atsauces no draudzenēm? Ļoti gribētu dzirdēt vairāk, jo par citiem ginekologiem tiek slavas dziesmas dziedātas, savukārt citu dēļ esot bijusi briesmīga grūtniecības pieredze.
Jebkurā gadījumā skaidrs, ka ginekologs spēlē lielu lomu bērna iznēsāšanā, tā no neskaitāmu māmiņu komentāriem noprotu. Tāpēc gribas dzirdēt citu pieredzes stāstus. :-)
02.11.2016 11:21 |

Reitings 265
Reģ: 07.12.2009
http://www.kzs.lv/ eju pie Dr.Zālamanes. Viņa ir izcila!
02.11.2016 11:27 |

Reitings 204
Reģ: 29.01.2009
Paldies par rekomendāciju! Palasīšu un painteresēšos vairāk par Zālamani! :-)
Vai kādai tomēr varbūt ir pieredze un atsaukmes par Dr. Ruttasu?
02.11.2016 15:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits