Izsaku Tev līdzjūtību! :'-( Diemžēl mēs nekad nevaram zināt, cik ilgi mums kāds cilvēks būs līdzās. Mans tētis nomira pirms dažiem mēnešiem un godīgi teikšu tā, ar vecāku nāvi, manuprāt nekad tā līdz galam cilvēks nespēj samierināties, tik ar laiku sāc pierast, ka šī, Tev tik ļoti tuvā cilvēka vairs nav blakus bet pietrūks vienmēr! :-(
Kaut arī es ar savu tēti ne pārāk labi satiku un vispar reti kad braucu pie viņa ciemos (vecāki nedzīvoja kopā jau vairāk kā 10gadus), bija visādi strīdi u.t.t bet tikai paris dienas pirms viņa nāves sapratu to cik ļoti viņš mani mīl un cik ļoti es viņu mīlu, lai vai arī kā būtu bijis. Citreiz nākās ko tādu saprast, tad kad jau ir par vēlu! Tagat nožēloju ka nebraucu pie viņa biežāk, kaut vai lai vienkārši viņš zinātu, ka nav viens! :-(
Tas ko varu Tev teikt, izklausās, ka Tu ar savu tēti ļoti labi satiki, kaut arī Tu nespēji no viņa atvadīties, esmu pilnībā parliecināta, ka viņš zināja cik ļoti Tu viņu mīli! Un nekur jau tavs tētis nav pazudis! Jā viņš vairs nav Tev blakus fiziski bet, viņš vienmēr būs tavā sirdī! :) Saprotu, ka ir grūti un neizsakāmi sāpīgi, pašlaik galvenais neturi emocijas sevī bet laid to visu uz āru, kārtīgi izraudies, aizej pie sava tēta uz kapiem, parunājies ar viņu, pastāsti visu kas ir tavā sirdī!
Turies!