Jautājums meitenēm. Pēc kādiem kritērijiem jūs parasti atlasāt vīriešus, ja meklējat tikai izklaidi un īslaicīgas attiecības un kādus kritērijus ņemat vērā, ja meklējat nopietnas attiecības, vēlaties veidot ģimeni, atrast vīrieti, kurš par jums rūpēsies utt.?:)
Ārējais izskats ir svarīgs jebkurā gadījumā un, manuprāt, liekuļo tās, kuras apgalvo pretējo. Jo vizuālā / seksuālā pievilcība ir svarīga attiecību sastāvdaļa.
ja meklējat nopietnas attiecības, vēlaties veidot ģimeni, atrast vīrieti, kurš par jums rūpēsies utt.?
Dievgodvārds, ne reizi mūžā neesmu meklējusi vai mēģinājusi atrast vīrieti ne nopietnām, ne nenopietnām attiecībām. Tāpēc es teikšu, ka vienīgais kritērijs, pēc kura atlasīt, ir ķīmija, tā dzirkstele! Ne garums, ne īsums nespēlē nekādu lomu manā gadījumā. Un pat ne maka biezums. :-)
Es pirms sāku viedot attiecības ar savu tagadējo draugu, man bija tikai 17 gadi. Tad es neskatījos ne uz ko. Laikam tikai uz ģīmīti. Tagad pēc 2 gadu kopā būšanas es esmu sākusi vērtēt to, cik viņš ir labs pret manīm, vai ie cieņa. Vai nav sliņķis un vai pārāk neaizraujas ar tusēšanos. Vai ir patstāvīgs ar savu darbu, un vai vispār viņu var nosaukt par vīrieti nevis puišeli. Un es lepni varu teikt - jā, viņš tāds ir.:-)
nekad neesmu meklējusi, vai nu ir vai nu nav. veidoju ar cilvēkiem kontaktu, kas tālāk izvirzīsies tad jau parādīs vai būs nenopietns vai ilglaicīgs :D
Nekad nevienu neesmu izvēlejusies. Mani izvēlējās :-D
Bet, ja man butu noteicošais vārds - man svarigi ir, lai virietis ir virietis ne tikai ārējo atskiribu dēļ, bet ari virietis darbos. Spejigs mani aizstāvet, cilveks uz kuru varu paļauties un aktru virieti uzlukoju kā iespējamo bērna tēvu. Ja neredzu vinu kā cilveku, kuram uzticu gan sevi, gan bērnu, nemaz talākās attiecibās neiesaistos. Patik justies blakus trauslai meitenei un justies virieša rokās kā drošākajā vietā uz pasaules.
Un atkal jau tradicionālais novērojums ... :-D dažkārt nesaprotu, kas dažām šejienes meitenēm kaiš, vai tad tiešām virtuālā dzīve tik interesanta, ka jālūr svešiniecēm par plecu... (t)
Hmm, īsumā kritēriji - lai mums saskan! Tādēļ, noteikti līdzīgs man.
p.s. es laikam Zaķa vietā nepaslinkotu un nepataupītos, un atrastu spečuku, kurš man izsniegtu viņas kvēlēkās fanes adresi, lai var parunāties, jo, cik saprotu sakāmais ir daudz, it īpaši attiecību tēmā :D
galvenaais : uzticams, atklaats (ari ja kaut kas nepatik tad pateiks) to loti noveerteeju, mils & ruupigs, ar labu humora izjuutu. taads aptuveni ir ari maneejais..
veel bonusaa nopietnaam attiecibam kair ari kaadi kopeejie hobiji kas vel viarak satuvina.:)
ja nav nevienas kopigas intereses tad gruutaak
Vētrasputns viņai tālu nav jāmeklē pat spečuku nevajag ;-) Lai nāk runāt, neko sliktu vai nosodāmu pateikusi neesmu , katrs šeit var teikt, ko vēlas, es tikai izsaku savas domas, neko kriminālu vai nepieņemamu es nedaru, tikai komentēju viņas izteikumus.
Opā, es biju gaidījusi aitu Miquelu kāzu tēmā...jau nobrīnījos, ka pāris stundas kā pakomentēju un vēl nav parādījusies... :D
Nu - par gaumi nestrīdās... Es tik tagad nesaprotu, vai es viņai kādu nocēlusi esmu vai manējais viņu atšuvis, ka tāda sāpe... (t)
Vētrasputn - ja jau pašai nav drosmes atzīties, vai zina mani, tad ko tur daudz iespringt uz tik aprobežotu cilvēku, kas tikai kladzina kaut kādas glupības. Ja viņai no tā labāk paliek, lai tik turpina sevi par muļķi pataisīt... vai man žēl! :)