Iedomīgs personāls

Reitings 192
Reģ: 15.06.2013
Kurā veikalā esat sastapušies ar iedomīgāko personālu, vērtējot attieksmi, atmosfēru utt. Man laikam jāmin, ka agrāk tāds, manuprāt, bija Armani veikals uz Elizabetes ielas. Likās ļoti vēsa attieksme, un pārdevēji bija ledus karalienes, haha. Pat negāju nekad vairāk uz šo veikalu pēc dažiem apmeklējumiem. Kaut gan pēc pārbūves jāteic, ka situācija ir mainījusies par 180 grādiem, jo vismaz pēdējo reizi, kad veicu pirkumu, tā bija viena no labākajām "shopping experience".

Tagad manā melnajā sarakstā ir City Dominā. Liekas, ka tur arī pārdevēji jūtas mazliet pārāk svarīgi it kā strādātu Hermes. Citu tirdzniecības centros šajā veikalā nav manīta tāda situācija, bet šis izceļas. Man gan nepatīk tie pārspīletie "Labdien", "Vai varu palīdzēt!", bet tajā veikalā, kas ir Dominā, pat nezinu kas būtu jāizdara, lai ar tevi sasveicinātos, haha :D.
11.01.2015 23:31 |

10 gadi
Reitings 1342
Reģ: 29.01.2009
Man nepatïk- Orsay un Gabi.
12.01.2015 01:32 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Laikam jau Spices Douglas..tas vismaz ienāca prātā pirmais. Kad prasa, vai vajag palīdzēt, tonis un sejas izteiksme tāda, it kā stāvētu pie svaigi piekakāta poda :D Daļa pārdevēju tur ir neitrālas, bet tā viena..mjā :D
Mola Drogās pirms kāda laika bija pārdevēja, kura neatņēma sveicienu. Ne reizi. Strādāja arī ļoti pavirši un ar pārgrieztu ģīmi, lai gan pret kolēģēm smaids vienmēr atradās.
Spices Dessert apavu veikalā strādā visai interesanta būtne - nocepusi, platīnblonda un šausmīgi iedomīga :D
Patiesībā, tas mani ir pārsteidzis jau no pusaudža gadiem - jopcik, skuķis strādā veikalā (bieži vien - visai parastā), kur rodas tā vīzdegunība un cilvēku mērīšana? Ir burtiski nepatīkami iet iepirkties pie tāda personāla, reāli atbaida.
12.01.2015 01:56 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Douglasā (un šad tad Stockmann kosmētikas nodaļā) apsargi vienmēr vazājas līdzi un skatās virsū. Tad es gribot negribot sāku uzvesties mākslīgi un sajūtos kā zagle, kurai jāattaisno sava atrašanās veikalā kaut kā - ar izklaidīgu staigāšanu vai produktu paņemšana īpaši tā, ka nekad neienāktu prātā, ka es viņu somā taisos bāzt. Riebj.
12.01.2015 01:56 |

Reitings 471
Blanša, pilnībā piekrītu!!
12.01.2015 02:05 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
veikalu apsargiem esmu iemācījusies vienkārši nepievērst uzmanību. it kā viņu nebūtu! ņemu testēju, zieķēju un pūšu ko vajag :) lai skatās, ko tad viņi tādu nav redzējuši ;) es taču zinu, ka neesmu zagle, par ko man justies vainīgai??? godīgi nopelnu savu naudu, ko tērēt.

man ar GC Douglas tieši vienmēr ir laba pieredze bijusi! man pat patīk tur pa retam ieiet, ja sagribās sevi palutināt ar kādu jaunu kosmētikas pirkumu. paskatos vai nav kas jauns no acu tušām, pazieķēju acu ēnas, papūšu smaržas, cerībā, ka kaut kas iepatiksies. citreiz neko nenopērku un nekas, pakaļ neskrien. kad man ir bijuši jautājumi, vienmēr pārdevējas palīdz, laipnas. es īpaši viņām uzmanību nepievēršu, ja godīgi..
12.01.2015 03:23 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Te es vienmeer atceros to dzijas veikalinu "vecos laikos", iegaaju un gribeeju nopirkt angoras dzijas kamolinus , paardeveeja man teica,ka noteikti neiznaaksot nauda!:D
12.01.2015 04:05 |

Reitings 161
Reģ: 08.01.2015
Nu nezinu,Man liekas, ka dazas te smagi parspile . Viss Douglas personals pieskrien pie jums un pec tam lur ?
Nezinu, man ta nekad nav bijis, esmu izredzeta.
Pardeveju apjautasanas,skatisana mani netrauce. Mani trauce rupja attieksme,nesasveicinasanas un tada veida bepieklajibas.
Visvairak neciesu komentarus no pardevejam , ja kko perku,bet tas vairak partikas veikalos. :)
12.01.2015 04:20 |

Reitings 161
Atceros kaa gaju pie pardevejas prasit lielaku krustura izmeru, jo tas Ko iedeva- nedereja. Kaa vina blenza ja manam krutim un negribeja dot,Ko prasiju.(l)
12.01.2015 04:22 |

Reitings 554
Reģ: 26.08.2013
Haha :D Smieklīgi, bet delusion aprakstītā Dessert apavu veikala pārdevēja man attāla paziņa... Ko tur daudz, cilvēks pa dzīvi tāds... :)
12.01.2015 05:15 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Ā, atcerējos vienu atgadījumu Douglas veikalos :D Biju iegājusi Dominas Douglasā, lai nosistu laiku, kamēr mamma blakus pa eiropas apaviem staigā. Biju jauniņa (kādi 16-17 gadi), varbūt tas lika pret mani izturēties tā, bet nu nezinu, vai tas ir attaisnojums. Ieeju veikalā, esmu aizklīdusi jau līdz pašam galam, skatos kosmētiku, pienāk pie manis pārdevēja:
-Labdien, vai varu kā palīdzēt?
-Nē, paldies (laipns smaids)
-Ak tad tev liekas, ka te visu zini, ja? Saproti kaut ko no kosmētikas, ja? Neizskatās! Nu labi, ja jau tev, gudrītei palīdzību nevajag, tad nu neko! (Protams, neatceros tiešu tekstu, bet apmēram tā. Tādā rupjā, asā balsī, pēc tam apcirtās un aizgāja)

Tā nu es paliku uz pauzes, pastaigāju pa veikalu un aizgāju. Bet tāda rūgta piegarša. Kopš tā laika kaut kā saasinājās nepatika pret Douglas veikaliem vispār. Un labi, ka tā - uzcenojums kosmoss un, ja pārdevējām kaut ko pajautā par līdzekli, viņas pašas lasa no iepakojumiem (ko es arī pati māku). Tas arī kaitina, ja visu laiku uzplijas, tad uzdodu konkrētu jautājumu, uz kuru nevar atbildēt. Tad ko uzplijies?
12.01.2015 06:48 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Douglas tiešām tas personāls liekas mazliet izkūkojis prātus. Pašai atkal Dominas Douglas apsargs ne pārāk pie sirds gāja, nu tik uzkrītošu ložņāšanu man apkārt nevarēja nepamanīt, protams rezultātā es jutos neērti un gribēju vienkārši iet prom. Sākumā vel domāju ka apsargs jauniņais ka īsti neprot būt neredzams, bet tagad jau saprotu ka viņiem laikam šajos veikalos tāda politika būt uzbāzīgiem. Laikam jau vadība to pieprasa.

No malas gan palasot šeit atsauksmes par Douglas rodas iespaids ka viņi vēlas vairāk atbaidīt pircējus nekā iegūt. Es vel saprotu ja kā mincim zem 18 uzdrīkstas ko pateikt, it īpaši ka gan jau pietiem mazgadīgie zaglēni, lai gan protams tas nav pieņemami, bet kad jau pat pieaugušām sievietēm ko sāk runāt pretī, tad nu tiešām smiekli nāk.
Vai kāda negribētu aiziet un tām pārdevējām pateikt ka pircējiem VIENMĒR ir taisnība :D

Un tas apsargs ir kā zilonis porcelāna veikalā, nu nevar viņu nepamanīt :D
12.01.2015 07:04 |

Reitings 161
Miss Joker , Dominas douglas tads gars, tievins, jaunis un neuzbazigs apsargs. Vismaz tadu atceros.
12.01.2015 07:53 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Laipna ir bijusi Spices Lido, Liepājas "Otrā Elpa", Liepājas Drogās un lielākajā daļā Siguldas veikalu. Apkalpošana ir bijusi nekāda tajā pašā Douglasā, bet es tur neatbildu uz viņas pieklājības frāzēm, vienreiz vienai liku turēt mēteli un somu, bija patīkami to redzēt. Apsargi visur izskatās kā mirlas, it sevišķi, Merķeļa ielas Tiger apsargs ar nolūzušu priekšzobu. :D Tam pofig, kas notiek veikalā, spaida visas mantiņas pēc kārtas. :D
Un pārceptās vistas apraksts atgādina Liepājas "Stilīgo apavu" pārdevēju. Pārcepta brunete, kas sēž un neko nefiltrē. :D
12.01.2015 07:54 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Jums laikam zems pašvērtējums, ka pētat pārdevēju sejas izteiksmes, atrašanās vietu zālē, skatienus, runas toni... :D
Es uz veikalu eju izvēlēties preci. Pārdevēji manis pēc var būt vardes vai bruņurupuči :D Ja sveicina, sveicinu pretī, ja prasa vai palīdzēt, saku nē, paldies vai izmantoju iespēju ātrāk noorientēties sortimentā. Citreiz pati eju klāt pārdevējiem, ja kas interesē.
Un jā, nevienā veikalā nav bijusi slikta apkalpošana. Var jau būt, kāds smīn vai lūr aiz muguras, bet man vienalga, jo es uz viņām neskatos un man pārdevēju viedoklis par mani neinteresē. Es nāku iepirkties, bet viņas nīkst tai veikalā garas stundas- nogarlaikojušās, sagurušas-man tādā stāvoklī arī noteikti būtu visādas sejas izteiksmes un ne jau klientu dēļ.
12.01.2015 08:06 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Teika spolīte, bet ja stāv burtiski aiz auss un saka, ka tā "ir pēdējā kolekcija", kad es skaidri zinu, ka pēc tas vēl divas ir bijušas, un apsargs tikai, ka apenēs vēl nav ielūkojis, bāc, besī! :)
12.01.2015 08:48 |

Reitings 7497
Par Douglas piekrītu - nepatīk, izvairos no tā veikala. Šausmīgi nepatīk Mego. Double coffee izvēlas arī jocīgi personālu.

Bet paslavēšu Origo Il Patio - tiiiik ļoti patīkami vienmēr tur iegriezties, sajūta, ka esi super kruta restorānā, kur tevi nesās uz rokām. Un nešķiet liekulīga tā attieksme. Tieši tāpēc šī ir mana mīļākā ēstuve uz pasaules (l)

Psihologi uzskata, ka pārdevēja attieksme pret pircēju ir tieši tāda pati, kā priekšnieka attieksme pret pārdevēju. Bet tas man liekas tik nepareizi, tas liecina par apkalpojošā personāla nekompetenci un bezatbildīgu attieksmi pret savu darbu.
12.01.2015 08:50 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Lancaster
Nepiekrītu. Tā nav neprofesionāla attieksme. Priekšnieks nosaka toni un rāda piemēru. Ja priekšnieks darbiniekus sauc par stulbām aitām, kam rokas no pakaļas aug, padotajiem ir nepatīkami atrasties darbā, viņi jūtas slikti un tās emocijas ir kaut kur jāizliek. Uz priekšnieku nevar, tad uz kolēģiem un klientiem. Tā tas ir visās jomās. Tāpēc skolās ir kauslīgi un agresīvi bērni bez itkā iemesla, jo tas iemesls ir vecāki mājās.
Un pretēji-ja priekšnieks ir jauks un laipns pret padotajiem, darbinieki ir tādi paši pret klientiem un kolēģiem. Tam nav sakara ar profesionalitāti-tā ir psiholoģija. Kļūda ir par priekšnieku likt cilvēku, kas nezina psiholoģiju.
12.01.2015 08:59 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Visi Douglas veikali.

Par visiem nezinu, bet Jelgavas abus Douglasus apeju ar līkumu:D
12.01.2015 09:05 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Uzbāšanās klientiem tiešām ietilpst pārdevēja pienākumus un, ja tu to nedari, tad nākas klausīties no priekšniecības. Nedomājiet, ka pārdevēji paši to izbauda, man arī tas riebās, jo pati neciešu, kad man prasa vai nevajag palīdzēt, bet tāds nu tas darbs ir.

Un runājot par veikaliem, es tādiem iedomīgajiem pārdevējiem parasti nepievēršu uzmanību, tāpēc konkrētus veikalus nosaukt nevarēšu, bet pat, ja cilvēks strādā kaut kādā nezin cik dārgā dizainera veikalā, tas nav iemesls pret klientu izturēties ar necieņu vai nelaipni. Bet tas jau katra paša kultūras līmenis.
12.01.2015 09:18 |

10 gadi
Reitings 13809
Īpaši uzmanību tam nepievēršu, bet ir bijušas dažas nepatīkamas un smieklīgas situācijas:

1) Rimi Damme: pārdevēja atteicās samalt 500 g cūkgaļas, pasakot, ka dēļ tik maza gabala rokas nesmērēs un mals tikai, sākot ar 1 kg. Citos Rimi tāda situācija nekad nav bijusi. Atvainošanās vēstulē Rimi vadība paskaidroja, ka viņiem neesot tāda nosacījuma, cik lielu daudzumu mals.

2) Reserved prasīju pārdevējai mazāka izmēra svārkus. Viņa atkāpās tālāk, nopētīja mani un pajautāja: "Esat pārliecināta, ka jums vajag mazāku izmēru?" :D
12.01.2015 09:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits