Ā, atcerējos vienu atgadījumu Douglas veikalos :D Biju iegājusi Dominas Douglasā, lai nosistu laiku, kamēr mamma blakus pa eiropas apaviem staigā. Biju jauniņa (kādi 16-17 gadi), varbūt tas lika pret mani izturēties tā, bet nu nezinu, vai tas ir attaisnojums. Ieeju veikalā, esmu aizklīdusi jau līdz pašam galam, skatos kosmētiku, pienāk pie manis pārdevēja:
-Labdien, vai varu kā palīdzēt?
-Nē, paldies (laipns smaids)
-Ak tad tev liekas, ka te visu zini, ja? Saproti kaut ko no kosmētikas, ja? Neizskatās! Nu labi, ja jau tev, gudrītei palīdzību nevajag, tad nu neko! (Protams, neatceros tiešu tekstu, bet apmēram tā. Tādā rupjā, asā balsī, pēc tam apcirtās un aizgāja)
Tā nu es paliku uz pauzes, pastaigāju pa veikalu un aizgāju. Bet tāda rūgta piegarša. Kopš tā laika kaut kā saasinājās nepatika pret Douglas veikaliem vispār. Un labi, ka tā - uzcenojums kosmoss un, ja pārdevējām kaut ko pajautā par līdzekli, viņas pašas lasa no iepakojumiem (ko es arī pati māku). Tas arī kaitina, ja visu laiku uzplijas, tad uzdodu konkrētu jautājumu, uz kuru nevar atbildēt. Tad ko uzplijies?