Nu ir škrobe!

Reitings 188
Reģ: 08.04.2012
Atnāca vīrs šodien no darba un paziņoja,ka esot pazaudējis laulības gredzenu. Laulības! Protams,esot meklējis un skatījies,bet ko nu vairs... Tagad sēžu visu vakaru mazliet apvainojusies,mazliet vīlusies. Tāda stulba sajūta. Jā,nu gadās,bet laulįbas gredzens man saistās ar ko īpašu. Ko lai dara? Iet pirkt jaunu,iztikt? Nu tas vairs nav tas...
Eh. (t)
09.01.2015 02:02 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
trussi, ir ari geneetiski tievi cilveeeki kaads sakars kaulu uzbuvei ar veseliibu???

zinu daudzus agdijumus kas ir vnk tievi geenos un n rij kaut mcdonaldaa ikdienaa bet taa pat tievini taa kaa tavas piezimes ir liekas!
09.01.2015 03:16 |

Reitings 471
Reģ: 29.01.2009
?? Kāds sakars?
ir ari geneetiski tievi cilveeeki kaads sakars kaulu uzbuvei ar veseliibu???

Labrīt! Ir arī dažādi gredzenu IZMĒRI.
09.01.2015 03:17 |

Reitings 207
Reģ: 12.03.2014
Mūsdienās cilvēki par daudz ko uztraucas....
mani vecaki dzivo kopa 28 gadus un tētis pazaudēj laulīb gredzen kartupeļ laukā... un par to neskumst-ja vīrs atbalstīs to , sieva ta dzīvos ilg ;)
20gadus grEDZENS NAV UN DZIVO LAIMĪGI :)
09.01.2015 03:18 |

Reitings 471
Ko tu man tagad piešuj, ka es apkakāju cilvēkus, kuriem ir tievi vai kaulaini pirksti! Kur es ko tādu tev rakstīju vai pieminēju kaut pus vārdu?
Piekrītu tev, ja ir anomāliska tievuma pirksti (milzīgs retums!), tad ir cita runa.
09.01.2015 03:19 |

Reitings 471
nevaru rimties, pirms aizeju gulēt :D
Iztulkošu:
Ja cilvēkam nav nekādu veselības problēmu (kā jau te iepriekš minēja), tad gredzenam ir jābūt gana "stingram", nevis jāstaigā šurpu-turpu pa pirkstiem.

Tas ir domāts tā: Ja cilvēkam nav nekādu veselības problēmu (piemēram, tūska, sirds slimības, u.c. saslimšanas), tad gredzeni ir jāvalkā tādi, kas neripinās tik viegli nost no pirkstiem. (Nu, vismaz tā tam sākotnēji būtu jābūt. Mans uzskats). JA cilvēkam ir slimības, kas saistības ar tūsku, sirdi, limfātisko sistēmu, asinsriti, un tā tālāk, tad tādam cilvēkam valkāt cieša izmēra gredzenus ir aizliegts (un atkal jau - mans uzskats.), jo tas var izrādīties viņam bīstami.
Ko vēl es ne tā pateicu, ko tu pārprati?
09.01.2015 03:23 |

Reitings 471
Labs ir, negribu dusmoties vai sadusmot kādu citu. Ar labas nakts vēlējumiem, es atvados un lienu gultā :)|-)
09.01.2015 03:24 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Piekrītu par pareizu izmēru. Man laulību gredzens bija par lielu, vienu brīdi gandrīz pazaudēju. Aiznesu juvelierim, samazināja izmēru - gredzens nekust no vietas ne traukus mazgājos, ne peldoties, ne dušā ejot. Novilkt varu, bet ar vieglu piespiešanos. Un vasarā ir dienas, kas pirksti nedaudz pamst un ziemas salā - nedaudz saraujas, nekas no tā netraucē gredzenam normāli būt uz pirksta.

Ļoti daudziem ir nevis reāla nepieciešamība ņemt nost gredzenu, bet vienkārši pieradums. Nu es citus gredzenus ņemu nost, bet tikai ne laulības gredzenu. Vienīgā reize, kad ņēmu nost, bija grūtniecība, kad daudz pieņēmos svarā un bija ļoti izteikta tūska. Vīrs vispār nekad neņem nost, lai gan nav gluži ofisa klerks - lepojas ar to, ka gredzens ir nedaudz apbružāts, ieliecies un bijis "nostrādināts".

Māņticību te mekādu nesaskatu, bet man būtu savā ziņā neliels rūgtums, ja vīrs pazaudētu gredzenu - par nevižību, aizmāršību, neuzmanību. :-/ Pirktu abiem atkal jaunus, jo man ir svarīgi, lai tie būtu pāra gredzeni, nevis katram savs.
09.01.2015 03:56 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
mans tētis arī nevelkā laulību gredzenu, jo kkad jaunībā viņš licis žogu, gredzens aizķēries un šis gandrīz bez pirksta palicis.
09.01.2015 06:49 |

Reitings 16
Reģ: 26.12.2014
Mans vīrs ir ārsts, vi''nš vienmēr velk nost laulības gredzenu darbā. Brīnos, kā joprojām nav pazaudējis. Saku, lai tur mājās, bet nē tak, viņam tas ir īpašs, nevar nenēsāt. Viņa gados vecāks kolēģis laikam jau 2-3x pazaudējis, sieva tik taisa pie juveliera jaunus, tādā gadijumā es toč vairs neļautu nēsāt, bet noliktu mājās plauktiņā vai lādītē, uzvilks izejamās reizēs. Es praktiska :-D
09.01.2015 07:13 |

Reitings 185
Reģ: 05.01.2015
Manas mammas vīrs pazaudēja 3 un tad mamma atmeta tam ar roku. Tā arī staigā bez riņķa. Nav nekādas nozīmes tam, kā pazaudēja - shit happens. Pirkt vai nepirkt ir pašu ziņā. Es, jebkurā gadījumā, to neuztvertu kā kaut ko baigi... nozīmīgu.

Es tieši to pašu gribēju teikt, tikai gredzenu pazaudēja mans tētis. :)
09.01.2015 07:23 |

Reitings 8272
C'mon gredzens ir krietnij par lielu, ja jura peldoties tas slid nost :d
Un par temu-njaa visadi var gadities, bet nedomaju, ka tas ir speciali.es daritu ta, ka ar viru nopirktu jaunus gredzenus, nevis es viena.un tad kopa ietu iesvetit baznica.un pec iespejas atrak.nezinu, vai jagaida kazu gadadiena, bet to jau baznica pateiktu, ja esat tur laulajusies.ja esat laulajies bez baznicas starpniecibas, vnk, lai virs noperk sev jaunu gredzenu tadu pashu.saja gadijuma neredzu iemeslu pirkt abiem jaunjs,'ja nav bijusi iesvetiti.
Nu tas tikai manas personigaz domas..
09.01.2015 08:07 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Ja gredzens būtu visu laiku jāņem nost darba dēļ (ir profesijas, kur tas ir bīstami, jo var palikt bez pirksta), tad es liktu vīram iekārt ķēdītē un nesāt uz kakla.
09.01.2015 11:05 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
aw skumji :(

Man ari butu skrobe, kapec bija nonjemis?

Mes vel nesam precejushies bet esam nopirkushi laulibas gredzenus un man bija janosleepj sava puisha jo pamaniju ,ka vinsh ik pa laikam to uzliek kad iet uz zaali,kad domaa ka es nepamanishu. :D vinjam vnk looti patik tas gredzens jo iet pie visiem 3 pulkstenjiem jo gredzenaa ir 3 kraasas :D Bet man likaas ,ka taa nau labi nesat pirms esam precejushies tapec noslepu :D

Ceru ka jums gredzens atradisies. Man pazistams puisis lidostaa ejot caur apsardzej pazaudeeja, atstaja kastee . uzzvanija lidostaj un pec 6 meneshiem atradaas
09.01.2015 11:12 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Paprasi, lai pameklē pie mīļākās :-D
09.01.2015 11:16 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
koshlene, skarbi :D
09.01.2015 11:25 |

Reitings 233
Reģ: 24.09.2013
Protams, ja būtu pazudis parasts gredzens, tad būtu pofig, bet te jau tādas sazvērestības teorijas izdomātas. Parasts gredzens var tāpat nokrist, bet laulības- ak, šausmas. Pašai pazuda nesen gredzens. Vnk slidināju viņu, kāmēr nokrita un iekrita caurumā. Nu un.
Bet loģiski, ka te uzreiz virmo teorijas, ka čalis NOTEIKTI ir laidis pa kreisi, tāpec noņēmis. Fucking bullshit.
09.01.2015 11:32 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
arī nesaprotu to meiteņu sašutumu, ka darbā tiek ņemts nost gredzens. Ne jau visi ir plānā galdiņa urbēji un darbā tikai klabina datoru tastatūras. Ir daudz darbu, kur gredzens var būt pat dzīvībai bīstams, jo īpaši vīriešu profesijās.
09.01.2015 11:38 |

Reitings 1256
Nelasiju komentarus visus, bet mans virs ari pagaosvasar pazaudeja jura peldoties, neko neparmetu jo ta var gadities. Domajam pirkt tikai vinam jaunu ar tadu pasu gravejumu ka bija.
09.01.2015 11:48 |

Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
nu man no resniem un piepampušiem pirkstiem nav ne miņas, toties ir pareiza izmēra gredzens. Tā kā viss kārtībā. Novilkt varu tikai tad, ka pirksti ir pilnībā sausi (vai ziepjaini). Anyway, man tas ir grūti saprotams, bet visādi gadās, tas gan

Mēdz būt dažādi pirksti tīri no kaulu uzbūves viedokļa - ir cilvēki, kuriem tas kauliņš (pirksta locītava) ir resnāks, kā pirksts pie pamatnes, līdz ar to gredzens, kuru var dabūt pāri kauliņam būs par brīvu pie pamatnes un pie konkrētiem apstākļiem (slapjums, cimdu uzvilkšana/novilkšana) gredzens var noslīdzēt.
Man pašai saderināšanās gredzens ikdienā der ka uzliets, tomēr aukstumā tas krīt nost bez mazākās piepūles. Un tas jau nenozīmē, ka esmu kā slima vai ar veselības problēmām...
09.01.2015 11:58 |

Reitings 243
Reģ: 06.11.2014
Emelii tiešām gadās, nedusmojies. :) Ja Tev gredzens, kā jau teici, ir kaut kas īpašs, tad nopērciet jaunu. Būs iemesls arī romantiskām vakariņām.
09.01.2015 12:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!