Čau! lieta ir tāda,ka esmu kopā ar mīļoto vīrieti jau 2vus gadus gandrīz. Un šajā Jaunajā gadā mēs izdomājām kopā ar viņa draugiem svinēt. Vienam no viņa draugiem bija meitene. Sancā tā mazliet par daudz iedzert, pamostoties pēc pāris stundām, dzirdēju,ka virtuvē kāds runā, smejas. Aizgāju ,apskatījos un ieraudzīju ,ka tur sēž mans vīrietis ar to meiteni. Runā, smejas,pamanīju,ka viņam siksna un bikses bija vaļā. Ar neskaidru galvu, sākumā nodomāju,ka viņš flirtēja ar viņu,kamēr es gulēju. (iepriekš es viņam lūdzu ,lai paliek ar mani) Vēlāk sapratu,ka šī situācija bija liels pārpratums,un tur nekā par vienkāršu runāšanu nebija. Muļķīgi, bet ,jā, tagad sanāk, ka es esmu vainīga. Vēl viena lieta, viņš ar to meiteni bija sarakstījies, bet nebija man neko teicis. Iepriekš mums bija strīdi,kad salabām, viens otram apsolījām,ka būsim atklāti. Bet viņš man par to saraksti neko nebija pateicis.
Jā,varbūt esmu pārāk greizsirdīga, varbūt pārāk kontrolēju, bet uzskatu,ka attiecībās nekas nav jāslēpj. Kā,lai paskaidro puisim,ka tādā veidā es paužu visas savas jūtas pret viņu. Es viņu ļoti mīlu,ļoti mīlu, viņš man ir svarīgs. Kā lai liek puisim saprast,ka tas nav speciāli,ka tā ir tikai emocijas. Es gribētu,lai viņš saprot mani un manas jūtas pret viņu.
Varbūt labak likt puisi mierā.. bet tad es sajukšu prātā, jo iespējams, viņš tad tiešām aizies prom no manis pavisam,un to es gribu vismazāk.
Ko jūs, kā pieredzējušas sievets, man iesakāt darīt?! Beez viņa kā bez rokām.