~200 sanāk, nekas no laukiem nenāk, ja nu vienīgi reizi gadā kāda marinēto gurķu burciņa...
Īpaši sev neko neliedzu, ja vēlos kaut ko, tad to arī uztaisu, protams saprāta robežās, gluži jaunlopa vai liellopa gaļas cepešus negatavoju.. Gaļa parasti ir cūciņa, vista, zivis, maltās gaļas fans neesmu, jo liekas, ka visur viņa ir ar kaut ko sajaukta, radot nepatīkamu piegaršu, tā iemesla dēļ iepērkos tirgū... Lielveikali arī tiek apmeklēti, tikai tur esmu piefiksējis, ka bez 10 EUR laukā netikt... Tur pārsvarā tiek pirkts, krējums, jogurts, piens, olas, makaroni, griķi, rīsi, garšvielas, sāls, cukurs, tēja u.tml.
Tirgus domāts gaļām, jo man leikas, ka ir atšķirība starp rimi vistas fileju, kura maksā 5-6 eur un tirgū nopērkamo par 3.20-3.80 EUR. Tai pašā laikā arī dilles, pētersīļi un lociņi ir dabūjami lētāk. Vienīgi vakar redzēju pētersīļus par 70 centiem, kas bija pārsteigums, bet labi, ka vasarā nopirku par 20 centiem un saliku saldētāvā.
Patīk eksperimentēt un izmēģināt jaunus ēdienus, atslodzes dienās tiek taisītas zupas.. Zupas un sautējumi vispār ir lētākais un tīri veselīgākais variants, ko gatavot..
Ar augļiem arī īpaši neaizraujos, tikai tad, ja sagribās kādu banānu, apelsīnu, mandarīnu, hurmu, granātābolu.
Lai kaut kā regulētu tās summas, pirms iešanas iepirkties izdomāju, ko ēdīšu, tādējādi nesanāk sīki, nevajadzīgi nieki, kuri patiesībā tev nav nepieciešami un tu bez tiem varētu iztkt. Lielākā vājība ir sulas, pie kurām man vajadzētu piestrādāt...
Ārpus mājas šad tad tiek uzēsts, bet tas tikai tad ja mājās ir noslinkots. Vairāk dodu priekšroku paša gatavotajam.