Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kā aizmirst un dzīvot tālāk?

Reitings 59
Reģ: 14.06.2014
Labvakar!

Gadam ejot uz beigu pusi, mani sāk sapņos apmeklēt mans bijušais draugs, ar kuru izšķīrāmies pirms 2 mēnešiem..tā nebija tipiska šķiršanās, viss it kā bija daudz maz kārtībā, vismaz man pret viņu, bet lieta tāda, ka viņš aizbrauca prom no Lv (ārzemnieks) un vairs nedod ziņu..
Tā teikt šķiršanās bija ļoti romantiska, es viņu no rīta pavadīju, pirms sēšanās mašīnā viņš mani pēdējo reizi noskūpstīja un es tur paliku viena uz lieveņa stāvot un mirkstot asarās..
Centos sazināties ar viņu, uzrakstīju vienu sms - neatbildēja, aizrakstīju vienu vēstuli fbook - neatbild. Padevos, nolēmu, ka gribu dzīvot tagadnē un plānot nākotni, nevis mirkt pagātnē. Cenšos nedomāt par to, kas bija, bet ir tā, ka ir lietas, kas ļoti atgādina par to brīnišķīgo laiku, kas bija, piemēram, mūzika, bildes, filmas, kuras skatījāmies. Pat nejauši, vienkārši ikdienas gaitās visas šīs lietas uzplaiksnī...
Tad nu par sapņiem, gandrīz katru dienu redzu sapņus, kuros ir viņš un pārējie cilvēki, kuri šajā gadā iezīmējās kā spilgtas personas. Sapnī viss ir ideāli, tik jauki brīži, emocijas, bet no rītiem pieceļos un sāp sirds.
Es tiešām vēlos turpināt dzīvot, man sāp gremdēties atmiņās, tās mani emocionāli galē. Es zinu, ka mums vairs nekā nebūs, ka viņš neatgriezīsies, bet tās atmiņas.. Vienkārši es gribu, lai ir tā, ka atceros to visu, kas bija un manās lūpās parādās smaids un prieks, ka manā dzīvē bija šāds cilvēks, kura vērts bija dzīvot! Par to visu labo, kas notika. Jā, tagad ir tā, es priecājos par to fairy tale, bet tam visam nāk klāt skumjas..

Meitenes, ko Jūs varētu man ieteikt? Kā man ar to cīnīties?
P.s.pēc šķiršanās manā dzīvē parādījās puisis, viņam bija simpātijas pret mani, domāju, ka šādā veidā aizmirsīšu, sarakstījāmies, sazinājāmies, vienu reizi tikāmies, bet sapratu, ka negribu šo cilvēku maldināt un arī sevi nē, jo acīmredzot nebiju tikusi pāri iepriekšējām attiecībām, izstāstīju tam puisim situāciju, protams, tas viņu neapmierināja un ar strīdu beidzās draudzība..
30.12.2014 22:43 |

Reitings 252
Reģ: 22.08.2013
Manuprāt, ļoti aktuāla tēma "kā aizmirst un dzīvot tālāk?", pati vēl ar to cenšos tik skaidrībā. Pieļauju, ka vienīgais līdzeklis pret to ir laiks! Ar laiku rodas citas intereses, citas nodarbes, kas arī neatļauj atlikt laiku domām vai skumjām par to, kas bijis. Centies sevi radināt pie domas, ka tas viss ir bijis kā skaists periods tavā dzīvē, par kuru nevajadzētu skumt.
30.12.2014 22:50 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Interesanta šķiršanās jums bijusi, pat noskūpstīja Tevi..
Man gan bija pilnīgi savādāka situācija, bet, jā, man arī viņš rādās sapņos. Sākumā, kad nenormāli pārdzīvoju, pa retam viņu sapņos redzēju, tagad pēdējā laikā ļoti regulāri un visos sapņos esam kopā, ļoti laimīgi.. Nezinu, kāpēc tā.
Un ar atmiņām neko nepadarīsi, tas ir sāpīgi, pat ļoti, bet ar laiku pieradīsi. Sākumā vispār man bija tā, ka varēju vienkārši iet pa ielu un burtiski visur acu priekšā bija kaut kādas atmiņas. Citreiz bija pat tā, ka nespēju kaut kur uzturēties, cik ļoti sāpīgi bija, bet ar katru nākamo reizi tās vietas apmeklējot, palika vieglāk.
Laiks ir vienīgais, kas palīdz, citi puiši nekam neder :D Vismaz es nevaru ar vienu aizvietot citu.
30.12.2014 22:51 |

Reitings 20
Reģ: 28.12.2014
Es arī ļoti labprāt uzzinātu .
30.12.2014 22:55 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Nu jā... ar tādu romantisku šķiršanos ir pagrūti dzīvot tālāk. Jo sajūta kā filmā - pēc tik sirds plostoša atvadu skūpsta, filmā pēcāk tomēr pāris satiekas un maģiski atkal saiet kopā. Bet no otras puses - labi, ka nešķīrāties ar naidu.
Ehh... nevar ieteikt KĀ, jo katram jau tas viss ir citādāk. Dažai palīdz sports, dažai kārtīgā izsērošana ar pieraudātiem spilveniem, dažai jauns puisis "plāksteris" utt. utjp.
30.12.2014 23:01 |

Reitings 59
dzosefine, kad es tā kā satikos ar to puisi, pēc šķiršanās, jā, bija dienas, kad aizmirsu par viņu. Iespējams, ka man jātiekas, jāiet vairāk cilvēkos un varbūt tad atradīšu "savējo" , bet man no sākuma jātiek pāri. Jo pat tas džeks man pārmeta, ka es netieku pāri, lai samierinos utt., neapmierināts galīgi bija, kaut arī es no paša sākuma viņam teicu, ka vēl pārdzīvoju, ka īsti neesmu gatava, ka gribu tikai vnk draudzēties, nu kā draugi būt, šis it kā piekrita, vismaz es tā domāju, bet beigās izrādījās, ka nē...
30.12.2014 23:06 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Man bija tik līdzīgs stāsts 4 gadus atpakaļ..... Ilgi sāpēja.. Arī sapņoju skaistus sapņus, bet no rīta pamodos un sirds sažņaudzās.. Viss ko varu teikt- laiks visu tikai dziedinās, pēc tam paliks skaistas atmiņas..

Tagad pārdzīvoju otro sāpīgo šķiršanos (ja to tā var nosaukt, jo tas ir pārāk ilgi viss vilcies), bet baidos, ka skaisto atmiņu vietā paliks naids..
30.12.2014 23:06 |

Reitings 414
Reģ: 07.06.2013
Esmu bijusi ļoti līdzīgā situācijā, bet tas jau bija diezgan sen. Pirmo gadu bija ļoti grūti tikt tam pāri, ieteikt neko nevarēšu, bet tiešām vienīgais līdzeklis tam ir laiks. Tagad varu to atcerēties ar smaidu un bez jebkādām skumjām. Bet varbūt arī es nebiju tik ļoti pieķērusies tam cilvēkam.
30.12.2014 23:07 |

Reitings 59
Candice, dažbrīd man ar ienāca prātā - kaut tas viss nebūtu beidzies tik romantiski, lkm vieglāk ja ir naids... bet atkal, tā teikt kokam divi gali.
30.12.2014 23:08 |

Reitings 59
Nebija jau amazing ilgas attiecības - 6 mēneši, bet tas priekš manis ir daudz, agrāk man attiecības nav bijušas tik ilgu laika posmu.
30.12.2014 23:10 |

Reitings 1903
6 mēneši nav nekas, ātri vien tiksi pāri :)
30.12.2014 23:12 |

10 gadi
Reitings 5181
Veronika24, Tu pati tikko atbildēji uz savu jautājumu KĀ. Tātad puisis "plāksteris" nav priekš Tevis. Tev nav obligāti tagad jālec jaunās attiecībās. Strādā ar sevi, pārdzīvo, atvadies, saņemies un noskaņo sevi, ka tā vnk bija lemts un viss būs labi! Atrodi kādu mierīgu nodarbi, hobiju. Tiecies ar draugiem biežāk nekā agrāk. Tev ir jāatrod tas, kas uztur Tev iekšēju mieru un "aizmirstību" par izjukušajām attiecībām. Tas vai Tevi velk pašlaik miers un vientulība, vai burzma un skaļums.
30.12.2014 23:13 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Nu tieši tā - kokam divi gali.. Šķiršanās ir sāpīga padarīšana, romantiska vai ar strīdu.. :( Toreiz es raudāju ilgi,, nekad nebiju tā samīlējusies. Atceros kā pavadīju viņu uz lidostu, asaras, skūpsts.. Tagad to atceros kā momentu no romantiskas filmas..
30.12.2014 23:14 |

Reitings 414
Reģ: 07.06.2013
Man tie bija 3 mēneši, bet paspēju iemīlēties līdz ausīm, gan izsāpēsi to sāpi un paliks patīkamas atmiņas. :)
30.12.2014 23:14 |

Reitings 84
Reģ: 23.12.2014
To visu dziedē tikai laiks. Arī man attiecības izjuka jo puisis aizbrauca uz Rīgu. Itkā tie ir 200km bet puisis teica labak šķirties. Pagājis pus gads, bet tikai tagad sāku tikt tam pāri, bet vienalga bieži par viņu aizdomājos. Vieglāk ir tad kad pārtrauc draudzību ar viņu visos soc portālos (es tā dariju) tad tik biezi meuzplaiksnij atmiņas par viņu ieraugot kādu vina jauno bildi. Centies izslēgt viņu no savas dzīves in dzīvo uz priekšu ;)
31.12.2014 00:06 |

Reitings 59
Paldies, meitenes par ieteikumiem.
Tas būs ļoti grūti, bet nu ceru, ka nebūs tā, ka būšu aizmirsusi viņu un viņš pēkšņi dos par sevi ziņu..
31.12.2014 11:15 |

Reitings 1903
Aizmirst jau neaizmirsīsi, vienkārši ar laiku paliks mazāk sāpīgi, ar laiku sāksi pieņemt domu, ka gan Tev, gan viņam jādzīvo tālāk, jādibina jaunas attiecības, kad būsiet tam gatavi.
31.12.2014 14:38 |

10 gadi
Reitings 1288
Tieši klausos dziesmu, kas saskan ar diskusijas tematu. Jopcik!
https://www.youtube.com/watch?v=UgAFcvIw8J4
31.12.2014 14:47 |

Reitings 59
ddelirium , viņš jau nu noteikti virzās uz priekšu un es par to nešaubos :D
Vakar vēl tā padomājot, izskatās, ka manas attiecības virzās pēc noteiktas shēmas : ilgstošas attiecības -> šķiršanās - > "plāksteris " -> plāksteris off -> jaunas ilgstošas attiecības-> šķiršanās -> "plāksteris" utt.
Tad vadoties pēc shēmas, nākamajām jābūt ilgstošajām attiecībām, bet šādi mētājoties es vispār bez sirds palikšu, tā būs jau tik ļoti salauzta, ka no tās nekas nebūs palicis..

Blonde on Blonde, interesanti. Man atkal ļoti piesaista šī dziesma https://www.youtube.com/watch?v=cTpnxJHmBp0 , var teikt ir mana dziesma, kuru ik pa laikam vajadzētu paklausīties.
01.01.2015 16:11 |

Reitings 2609
Reģ: 11.11.2013
Es teikšu tā, ka laiks ir atbilde uz visu.
01.01.2015 16:14 |

Reitings 59
patīk lasīt šādus tekstiņus, savā veidā tas liek padomāt un ieklausīties.

02.01.2015 16:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits