Man ir vanna- ļoti patīk bieži mērcēties siltā vannā, duškabīnē auksti un vispār duškabīni atzīstu tikai piespiedu kārtā :D (Tas ir- ja aizbraucu kaut kur, kur vannas vienkārši nav)
Mājās ir duša, bet gribētos vannu. Lai cik forši un ērti ir dušā, gribas pa retam pagulēt vannā. Bet tos variantus, ka vannā ir duša, gan vairs negribu. Gribu atsevišķi vannu un duškabīni.
man ir aptuveni šādi iebūvēta vanna ar dušu, esmu pilnībā apmierināta, reizi mēnesī ieeju vannā, bet ikdienā dušā un nekas nav nolaistīts
bet te ir svarīgi, lai tas stikls ir augsts, jo iepriekš mums viņš bija mazliet zemāks un tad mēdza līt pāri - nomainījām un nav problēmu ar salaistītu vannasistabu vairs :D
Es par vannu... vsp liekas, ka esmu bijusi nāriņa iepriekšējā dzīvē :D taaa patiiik vannoties :) .. un arī kā jau minēja vannā var arī nodušoties, bet dušā nenovannosies :)
Kad dzīvoju dzīvoklī bija vanna (džakuzi), bet tagad dzīvoju mājā un ir dubultā duškabīne ar apsildāmo grīdu, ja gribas vannu, tad aizbraucu uz kādu viesnīcu, pili, muižu,kur numuriņā ir :)
Tikai vanna , man nepatīk duša, tur ir auksti un es nemāku mazgāties 2 min, man vajag vismaz 40-50 min.
Ir bijusi tikai duša, nevarēju ciest, jo nevarēju sasildīties aukstajos ziemas mēnešos. Piekrītu, man patīk baudīt karstu vannu. Piepilinu ēterisko eļļu, sveces, varu meditēt, lielisks veids kā relaksēties.