Sveikas meitenes,
gribēju jums lūgt padalīties ar pieredzi vai padomu, lūk kādā jautājumā: pirms apmēram pusgada naktsklubā iepazinos ar foršu vīrieti no Francijas, vārdā Pjērs. Šķīries. Sākumā man viņš nelikās pārlieku simpātisks, jo ir 15 gadus par mani vecāks. Man viņš iepatikās pēc tam, jo labi dejoja un pirmajā vakarā neprasījās uz ķermenisku tuvību, kā citi ārzemnieki. Nākamājā dienā viņš mani uzaicināja uz randiņu franču restorānā un vakarā beigās es vairs viņam nespēju atteikt. Atģidos pie viņa viesnīcas numuriņā no jau rīta. Nakts bija aizlidojusi ātri.
Pēc tam mēs tikāmies gandrīz ik dienu, tomēr pēc dažām nedēļām Pjēram vajadzēja atgriezties Francijā, bet viņš solīja mani aicināt dzīvot pie viņa, kolīdz sakārtos mantojuma jautājumus (viņam pienākoties villa pie jūras). Regulāri sarakstamies ar sms, bet pēdējā laikā man sāk škist, ka viņš sāk no manis izvairīties.
Esmu nolēmusi pati aizlidot uz Marseļu, ierasties pie viņa un nostādīt viņu fakta priekšā, tomēr baidos, kā šāds pārdrošs solis viņam varētu šķist pārlielu uzbāzīgs un atgrūst viņu vēl vairāk.
Varbūt kādai no jums ir bijis līdzīga pieredze šādos gadījumos, jo pati nespēju izšķirties ko darīt.