Dokumentu noformēšana VSAA, apbedīšanas pabalsta saņemšanai (pēc pasūtītāja vēlēšanās, pabalstu iespējams novirzīt apbedīšanas biroja pakalpojumu segšanai)
Tiesības saņemt apbedīšanas pabalstu ir:
*apdrošinātai personai tās apgādībā bijuša ģimenes locekļa nāves gadījumā;
*apdrošinātās personas ģimenes loceklim vai personai, kura faktiski uzņēmusies apbedīšanu, ja mirusi apdrošinātā persona, bezdarbnieks, pensijas, atlīdzības par darbspēju zaudējumu vai valsts sociālā nodrošinājuma pabalsta saņēmējs;
*ģimenes loceklim vai personai, kura uzņēmusies apbedīšanu, ja apdrošinātā persona vai tās apgādībā bijušais ģimenes loceklis miris mēneša laikā pēc iemaksu perioda beigām.
Emmanuelle, es nesmeejos deel taa, ka mironis izkrita no zaarka, jo ir redzeetas veel briesmiigaakas lietas,Es tagad domaaju,kas veel trakaaks vareetu buut... Latvijaa tad negribeetu tomeer mirt-labaak tad lai ieber pelnus okeaanaa....
Un pensionariejm 3 pensijas izmaksa izreizTo teica mana mamma arii,bet sapratu,ka tas bez mielasta...
http://www.rigaskrematorija.lv/lv/cenradis/+ morgs+ transports lidz krematorijam
Apbedīšanas pabalstu apdrošinātās personas nāves gadījumā piešķir un izmaksā mirušā divkāršas mēneša vidējās iemaksu algas apmērā.
Paldies Es paskatijos pati arii!No daudzaam lietaam var arii atteiktiesGodigi ats nav vajadzigas. Pat trauce , protams ja sap un izvada loti milu cilveku. Ja nav butiski ariskiba. Un logiski bez skopuma.
drošinātās personas ģimenes loceklim vai personai, kura faktiski uzņēmusies apbedīšanu, ja mirusi apdrošinātā persona, bezdarbnieks, pensijas, atlīdzības par darbspēju zaudējumu vai valsts sociālā nodrošinājuma pabalsta saņēmējs;ttad ar stradajoss cilveks. Jo stradajosie ir apdrosinati!