Un vispār pirmo gadu ir tā, ka nedēļa līdz Ziemassvētkiem, bet man nav ne kripatiņas sajūtas. Bet tas laikam tāpēc, ka sēžu mājās ar mazo, neredzu ne izrotāto pilsētu, ne ņudzošos lielveikalus, laikam esmu dzirdējusi vienu Z-svētku dziesmu. Un sniega nav! Ir sajūta, ka vēl ir kāds novembris.
Tas pats! Tikai es nesēžu mājās ar mazo un esmu bijusi gan pilsētā, gan lielveikalos. Bet
fīlinga tāpat nav. Nu vienkārši nav!
Šodien darbā nav, ko darīt. Tad nu taisīšu
haltūras. Visaās garās brīvdienās vajadzēs strādāt, jo projekta nodošanas termiņš ir 30.12. Nu nekas, garās brīvdienās strādāšu, iešu uz sporta zāli, skatīšos filmas (filmu mape plīst vai pūšu) un lasīšu (rindā stāv 6 biezas grāmatas, kuras noteikti jau šogad nepaveikšu) :D Sapnis, ne brīvdienas. Labi, ka pamatdarbā brīvs (l)
Man visas dāvanas ir sapirktas, bet nu vajadzēja tikai pāris cilvēkiem. Sapakoju tikko vienu, labi, ka ir cosmo, vismaz atgādinājiet, ka dāvanas ir jāpako :D Vēl viena dāvana būs veikalā jāizņem, tad vaŗēšu sapākot, un mammas dāvanas otrā daļa tika šodien pasūtīta..
Šodien saņēmu kārtiņu no cosmo meitenes tās X-mas loterijas ietvaros. Kaut kā nebiju domājusi, ka saņemšu, jo zināju tikai to, ka pašai jāsūta. Patīkami :) Un saņemtā kārtiņa man atgādināja, ka pašai arī jāsarūpē apsveikuma kārtiņas un jānosūta. Jau esmu parakstījusi un sapakojusi, rīt tikai jāiemet pastkastītē..