Konturēt vajag gan ar krēma gan pūdera palīdzību, ļoti ilgi esmu meklējusi kaut ko lv bet nekas lādzīgs šeit nav, tapēc izmantoju vienkārši tumšu tonālo un izgaismoju ar konsīleri kurš ir gaišāks ,man patik pēc iespējas gaišāks ,laigan iesaka 2 toņus gaišāku..
un nekas prātīgs nesanāks bez labām otām un pats galvenais ir pludināšana bet ar to arī uzmanīgi praktizējos apmēram gadu, līdz iemācijos pareizo tehniku , lai tas viss nebūtu pa visu vaigu..
Mana tehnika ir apmēram šāda ēnojot uzvelku taisnu līniju sākot no matu augšanas līnijas un ļoti umanīgi to izpludinu gan uz augšu gan leju, nedarīt to pārāk ilgi savādāk effekts pazudīs, ja kkur izskatās nedabīgi vienkārši papludini ar sava tonālā otu kurai ir kaut kas palicis virsū, izgaismojot uzvelk v veida formu no deguna spārna lūdz apakšējam plakstiņam un ar sūklīti to vieglām kustībām izpludina, takā iepliķē ādā nevaig nekādas apļveida vai bīdīt to visu prom. Nu es nezinu vai var kaut ko sapast bet lai to visu redzētu skataties youtubā video tur ļoti daudz un noderīga informācija..