Kā piespiest vīrieti sportot?

Reitings 43
Reģ: 12.09.2009
Čau!

Pati esmu veselīga dzīvesveida piekritēja, ēdu salīdzinoši veselīgi, eju uz sporta zāli - viss forši. Kādu mēnesi tiekos ar vīrieti, kurš nu ir pilnīgs pretstats man, ēd majonēzi, rij čipsus un visādus citādus draņķus. Uz sporta zāli nekad nav gājis. Nevaru viņu saukt par resnu, bet nu, savs liekais svars viņam ir. Mani visu laiku dzen uz zāli trenēt dibenu, bet pats nemaz netaisās uz to pusi.

Kā panākt, ka vīrietis sāk sportot un ēst veselīgi? Neesam tik ilgi kopā, lai varētu viņu ņemt un piespiest iet uz sporta zāli. Palīgā!
11.12.2014 12:54 |

Reitings 107
Reģ: 26.09.2014
vienalga kā.. tikai sargā no pulveriem
14.12.2014 21:24 |

Reitings 444
Reģ: 11.07.2012
Vīrieti neizmainīsi. Liela daļa vīriešu ir sasodīi ietiepīgi. :D Citu vīrieti vajag.
14.12.2014 21:26 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Nevienu ar labu nevar piespiest sportot un būtu muļķīgi to darīt.
Pati arī ik pa laikam saņemu kritiku par vēderu ne pārējo augumu, ja izgāžu vai ieēsu vairāk.
Manā uztverē kritika ir pat laba, jo neļauj palaisties, labāk, lai mani kritizē par figūru nekā es palieku apaļa un saka, ka labi izskatos. Tas ir tikai man, citus pati nekritizēju un esmu priecīga, ja kāds aizrāda, ka ēdu par daudz vai vēders liels, motivē.
14.12.2014 21:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits