Kā piespiest vīrieti sportot?

Reitings 43
Reģ: 12.09.2009
Čau!

Pati esmu veselīga dzīvesveida piekritēja, ēdu salīdzinoši veselīgi, eju uz sporta zāli - viss forši. Kādu mēnesi tiekos ar vīrieti, kurš nu ir pilnīgs pretstats man, ēd majonēzi, rij čipsus un visādus citādus draņķus. Uz sporta zāli nekad nav gājis. Nevaru viņu saukt par resnu, bet nu, savs liekais svars viņam ir. Mani visu laiku dzen uz zāli trenēt dibenu, bet pats nemaz netaisās uz to pusi.

Kā panākt, ka vīrietis sāk sportot un ēst veselīgi? Neesam tik ilgi kopā, lai varētu viņu ņemt un piespiest iet uz sporta zāli. Palīgā!
11.12.2014 12:54 |

Reitings 43
Iebaksti ar pirkstu viņam tajās resnajās vietās, saņemt tauku riepu un paprasi - kas tas? :D

Ak vai, cik tā ir laba ideja, noteikti sākšu to praktizēt! :D
11.12.2014 13:31 |

Reitings 43
Agī, hā hā, tādas attiecības arī vajag :) :D
11.12.2014 13:33 |

Reitings 1804
Reģ: 29.05.2014
Pareizi Agī saka - Tu viņu nepiespiedīsi darīt to, kam neredz vajadzību, jēgu vai vienkārši nevēlas atrast laiku. Viņam prioritātes acīmredzami ir citas un savas intereses uzspiest nevajag.

Labākais, ko Tu vari mēģināt darīt - pierunā viņu aiziet uz sporta zāli pāris reizes, pārbaudīt vai pašam tas neiet pie sirds. Ja nē, tad nē un nav vērts mēģināt iestāstīt pretējo. Ja patiks, iespējams būs Tavam vīrietim jauns hobijs.
11.12.2014 13:33 |

Reitings 43
Rūū, labi, ņemšu šo ieteikumu vērā, jo īsti citu variantu laikam man nemaz šobrīd nav. Paldies.
11.12.2014 13:38 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
viņš visādus jokus mētā par to, ka dibens pats lielāks nekļūs..

Šitas izklausās pēc mazvērtības kompleksa.
Mans vīrietis vienkārši izdarīja mūsu attiecību pašā sākumā- uzdāvināja man 10km Nordea maratonā. Un man, protams, gribējās viņam pierādīt, ka bez čipsu rīšanas, es varu arī noskriet. Nu tā arī tas aizgāja :) Tagad es viņu bakstu par ēšanu un visu pārējo :)
11.12.2014 16:47 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Paga paga... pats attiecību sākums, un tev apvēlies vīrietis izsaka aizrādījumus par tavu dibenu (kurs jau tā ir foršs)? Tev tas tiešām ir pieņemami?
11.12.2014 17:23 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Es tādam džekam vnk pateiktu, ka, lai viņš paskatās uz savu resno vēderu un sporta zāle raud pēc viņa.
Bet es nekad neļautu vīrietim izteikties slikti par manu izskatu. Ok, ja paliktu resna vai palaistos un izskatītos pēc mamzeles.. jā, tad, jā.. bet, ja esmu smuka un forša, tad dzeltu pretī ne pa jokam.
11.12.2014 17:29 |

Reitings 102
Reģ: 11.12.2014
Man gan attiecības ilgākas par pāris mēnešiem,bet mēs vien otru tik ilgi ''ķircinājām'',kamēr abi kompleksos iedzīvojāmies - viņš aizgāja uz zāli,es pie saviem zirgiem un problēma pati atrisinājās :D

Tavā gadījumā gan jāpiekrīt,lai tinās lapās,ja tāda visatļautība jau.
11.12.2014 17:37 |

Reitings 752
Reģ: 30.05.2013
Es vienmēr esmu uzskatījusi, ka ja atrodu laiku sev, lai uzlabotu izskatu, tad arī puisis to var, tāpēc nespēju iedomāties veidojam attiecības ar dīvāna siāmas dvīni.
Varbūt sāc ieviest arī viņa ēdienkartē korekcijas, bet tā palēnām, lai īsti nepamana, ka ēd vairāk zaļbarību, bet pašam garšo.
11.12.2014 17:59 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
rerere
Sorry, bet tiešām izklausās, ka tavam vīrietis ir mazvērtības kompleksi, kā kāda jau te minēja, plus viņš izklausās diezgan bezkaunīgs. Ja tu regulāri ej uz sporta zāli ticu, ka tev is smuks augumiņš.. Viņš nebaidās, ka tu varētu iepazīties ar puisi kurš arī labā formā? Kaut vai tajā pašā zālē.. ;)
11.12.2014 17:59 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Mani visu laiku dzen uz zāli trenēt dibenu, bet pats nemaz netaisās uz to pusi.

Man jau pietiktu ar šo vienu teikumu, lai pasūtītu 100 mājas tālāk..
11.12.2014 18:04 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
man laikam paveicies,viirietis iepaziistot mani,pats metas un steidzas uz sporta zaali :D bet kad izšķiramies, tā sporta zāli neapmeklē, cik dzirdēts :D laikam citas nemotivē uzturēt formā sevi vai nu...ej nu sazin!

kā panākt lai iet uz zāli?katru dienu smadzenes ļečīt vairāk nekas nepalīdzēs jo vīrietim savādāk nevar iegalvot :D
11.12.2014 18:16 |

Reitings 44
Reģ: 03.10.2014
Uzstādi kompromisu, pieņemsim - Mīļais vai nu Tu nāksi ar mani uz zāli un mēs trenēsimies kopā, vai nu mēs šķiramies. :D Nu labi, tas bija pieņēmums, bet Tu vari viņam pretēji ko pateikt, ja negribi mainīt partneri. Pasaki - 6'pack pati neparādīsies, ej sporto, nu nezinu. Parādi viņam dokumentālo filmu par fastfood'iem. Veiksmi :D
11.12.2014 18:31 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Pati neesmu superduperatlēts un nez vai tuvākajā nākotnē būšu, bet man - ja ne traucētu, tad nepatiktu viendienīša attikesme jomā pret viņa paša veselību. Manā prioritāšu sarakstā sports un daudzmaz veselīgs uzturs, pirmkārt, nāk par labu veselībai - gan fiziskajai, gan mentālajai. Un tikai tad augumam u.t.t.
Par uz zāli vērstām replikām, pašam neesot ar vismaz vidējā sportista tauku procentu ķermenī, neizteikšos. Nekonsekvence uzskatos atgrūž.
12.12.2014 02:32 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Nevienu spiest darīt toko otrs nevēlas nevajag.... Tev nav jāspeiž iet uz zāli puisis ja viņš to nevēlas bet nav arī pareizi ja puisis spiež iet uz zāli Tev .. vispār šis sporta veids nav no vieglajiem un ar tādu piespiešanos kad nav īsti motivācijas 95% gadījumu nekur tālu netikt.. parasti ātri vien tam atmet ar roku neko nessaniedzot vai arī turpina pavirši visu pļeckāt un arīdzan neko tā arī īsti nesasniedzot... ja vēlas tiešām nopietni tam visma piejiet un pareiiz un produktīvi iet uz savu mērķi - tad būtībā tam jākļūst praktiski par tavu dzīvesveidu - ikdienā pareizi sabalansēts uzturs + regulāri un pareizi treniņi + kvalitatīvs un pilnvērtīgs miegs .....

Ja vēlas to vius ievērot teikšu no pieredzes ka praktiski neviens visu pats nevarēs sev pareizi sakārtot - treniņš, ēšana utt... viennozīmīgi jāalgo treneris kas visu parāda un sasatāda uztura plānu un treniņprogrammu .... jā varbūt sākumā liksies skarbi iztērēt 30-45 eur pa zāles abonamentu + vēl kādus 50 eur atvēlēt trenerim .. bet ticiet man tas ir tā vērts... padomājiet loģiski - vai iet uz zāli teiksim kaut 3-6 mēnešus un darot lietas nepareiiz neko tā arī nesasniegt vai labākajā gadījumā iet uz mērķi bremzēti - būs ekonomiskāk ?
12.12.2014 09:37 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Man gan šķiet, ka vīrietis vienkārši aizstāvas, izmantojot uzbrukšanas taktiku, respektīvi, tevi dzenot sportot. Neticu, ka viņš tevi ar varu dzen. Viņš, iespējams, vienkārši tevi pavelk uz zoba un paķircina, jo tu tik daudz par to domā. Otrs variants - tu viņam tik ļoti esi apnikusi ar savu veselīgo dzīvesveidu un sportošanu, ka viņš vienkārši jau norūc "nu tad ej pati un sporto!", domās piemetinot - "tikai liec man mieru". Nevienu nevar ne uz ko piespiest, jo īpaši pieaugušu vīrieti. Nav viņš tavs bērns vai privātīpašums. Vai nu samierinies ar to visu vai meklē citu. Te ož pēc mēģinājumiem mainīt cilvēku.
12.12.2014 09:59 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Ja pēc mēneša jau ir tāda traģēdija, kas būs tālāk?
Nepiespiedīsi Tu viņu ar varu. Vai nu pats sāks interesēties, vai nu nekas Tev nesanāks.
Mans vīrišķis ir tālu no 6pakas, taču gada laikā no virtuves ir pazuduši daudzi neveselīgi produkti, arī no majonēzes ir atteicies gandrīz vispār, taču bez bakstīšanas. Es gatavoju tā, lai ēdiens būtu garšīgs, veselīgs un pietiekami intresants, lai majonēzi un citas nevēlamas piedevas viņam nekārotos. Vēl daži neveselīgi sīkumi ir palikuši, bet nav jau kur steigties.
Pēc jaungada pati atsākšu iet uz sporta zāli (Veselības stāvokļa dēļ uz laiku bija jāpārtrauc), nesen dzirdēju pārdomas, kā tas būtu, ja viņš arī ietu. Mans vienīgais komentārs uz to bija, ka forši tas būtu.
Zini, te varianti ir tikai divi. Vai nu Tu esi viņam piemērs, kas iedvesmo darīt pareizi, vai meklē citu. Ja ir vēlēšanās tik ļoti viņu pārtaisīt, ar laiku sāksi zāģēt ne par to vien. Mēnesis ir mazs laiks, līdīs ārā visādi kaitinoši sīkumi.
Manā skatījumā - vai nu pieņem ar visu riepu, vai nepieņem vispār.
12.12.2014 13:02 |

Reitings 131
Reģ: 08.12.2014
Man jau pietiktu ar šo vienu teikumu, lai pasūtītu 100 mājas tālāk..

+100000
12.12.2014 13:07 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Man gan šķiet, ka vīrietis vienkārši aizstāvas, izmantojot uzbrukšanas taktiku, respektīvi, tevi dzenot sportot. Neticu, ka viņš tevi ar varu dzen. Viņš, iespējams, vienkārši tevi pavelk uz zoba un paķircina, jo tu tik daudz par to domā. Otrs variants - tu viņam tik ļoti esi apnikusi ar savu veselīgo dzīvesveidu un sportošanu, ka viņš vienkārši jau norūc "nu tad ej pati un sporto!", domās piemetinot - "tikai liec man mieru". Nevienu nevar ne uz ko piespiest, jo īpaši pieaugušu vīrieti. Nav viņš tavs bērns vai privātīpašums. Vai nu samierinies ar to visu vai meklē citu. Te ož pēc mēģinājumiem mainīt cilvēku.

piekrītu šim!
Autores piemērā neizskatījās, ka vīriteis to domātu tā, ka - nu, dibens nav gana foršs, ej uz zāli! Bet autori pavilka uz zoba... Un man tiešām šķiet, ka viņš aizstāvās (nezinu, protams, vai tā ir), bet nu nosodījums par to, ka viņš ''rij čipsus'' autores rakstītajā spiežas ārā pa visām vīlēm.. Nezinu, vai tāda pati ir komunikācija ar vīrieti, ja jā, tad es nebrīnos par tādu atbildes reakciju. Bet šiet ļoti palīdzētu, ja autore minētu piemērus, kā motivē vīrieti iet uz zāli un ēst veselīgi! Jo ir milzīga atšķirība vai pasaka ''zaķi, es gribu, lai tu esi vesels, mēs varētu kopīgi taisīt ēst un iet uz zāli, utt..'' vai ''beidz rīt tos čipsus, majonēze arī ir kaitīga! Un vispār tev derētu nomest riepu''
12.12.2014 13:27 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
aa un vēl svarīgi noskaidrot - kāds viņš bija, kad iepazināties? Vai bija tikpat apvēlies? Vai fantastisku augumu un tikai tagad sāk palikt apaļīgs? Jo ja tu iepazinies ar apolonu, kurš strauji nolaidies - tad to var saprast,bet ja iepazinies ar domu ''ganjau es attiecību laikā viņu dabūšu formā'', tad gan nav jēdzīgi
12.12.2014 13:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits