Elektroniskā cigarete. Kā tur īsti ir!?

Reitings 90
Reģ: 24.11.2014
Mans brālis ir izteicis velmi atmest smēķēšanu. Viņa gadījumā laikam mazāk ir tā kāre pēc cigaretēs,kā pēc paša procesa,kā pats viņš man skaidro.
Iedomājos par tām e-cigaretēm. Vieni saka, ka sliktākas par īstām, citi atkal saka,ka nē! Īsti pamatojumu tā arī neesmu atradusi. Kā tad īsti ir? Gribēju uzdāvināt viņam uz Ziemassvētkiem, bet vel kaut kā svārstos.
10.12.2014 12:48 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Pārmaiņas pēc uzrakstīšu arī kādu pozitīvu pieredzi :D Es ar e-cigaretes palīdzību atmetu, kaut gan smēķēju daudzus gadus. Man bija šķidrums bez nikotīna, nedomāju, ka kaut kas diži kaitīgs tur varētu būt, bet speciāli pētījusi neesmu. Man bija tiešām apnicis pīpēt, visvairāk smakas dēļ. Jau sliecos uz atmešanu, centos smēķēt mazāk, bet tik un tā niekojos ar cigarellām. Nopirku e-cigareti un smēķēju arvien mazāk, kamēr vispār pārstāju.

Domāju gan, ka ne visiem un ne uzreiz derēs šķidrums bez nikotīna, jo tas tiešām vairāk līdzinās vieglai ūdenspīpei.
24.12.2014 00:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits