Neiespējamā misija- attiecības?

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 23.03.2013
Labs vakars Dāmām.
Man ir jautājums, ko Jūs domājat par to- Ja meitene ir uzaugusi bez tēva 80% no tām ir problēmas veidot attiecības?
Man bijušās kursa biedrenes,klases biedrenes,kolēģes tik daudzas jau precējušās, ar bērniem vai nopietnās attiecībās, bet es vandos pa pasauli kā klaidonis.
Ilgu laiku tikai tikos ar puišiem- bet nespēju sākt ko nopietnu, bet kad tiešām gribu ko nopietnu atrodu kretīnus, kuri tikai sāpina un mans ideāls par to,ka tiešām eksistētu kāds,kas pieņemtu mani un es viņu vēl vairāk sašķobās.
Vai tiešām liktenī jau ir ieprogrammēts,ja cilvēks ir norakstīts?
Es vairs negribu pieķerties,lai kā gribētos ko nopietnu,tas sāp kā ellē. Jūtas pret kādu paceļ Tevi debesīs un tad izšķaida pret zemi. Es vienīgā tā esmu jutusies?

Un nevajag teikt,ka jāsakārto savu dzīvi,jo visur citur esmu ļoti veiksmīga- bet varbūt ir šīs trīs kategorijas 1.Mīlēta,bet bez darba un izglītības 2. Ar darbu un izglītību,bet bez atiecībām. 3. Veiksminieces.?
08.12.2014 22:33 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Lioness, nezinu, varbūt zemapziņā patiesībā baidos no kā nopietna... Un tajā pašā laikā man ir bail, ja nu neiepatīkos tādam, kurš pat man īsti nepatīk? Kā tad es justos? Līdz šim ir tas mierinājums, ka tiem pēc skata jau "babņikiem" ir pārāk augsti standarti vai vispār viņi pēc rakstura tādi, ka nav spējīgi veidot nopietnas attiecības un tāpēc nekas nesanāk. Bet ja satiktos ar tādu "nopietno" variantu, loģiska mierinājuma nebūtu :D
09.12.2014 00:26 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Nu redzi,pati jau zini iemeslu. Kad gribēsi tikt vaļā no šīm bailēm no attiecībām,tad arī viss sanāks.
09.12.2014 00:39 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Nevajag izdomāt problēmu tur,kur tās nav. Es arī esmu augusi praktiski bez tēva,bet man tas nekad nav traucējis izveidot attiecības. Sakārto smadzenes (nav domāts kā apvainojums) un viss pats no sevis atrisināsies.
09.12.2014 04:18 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Neveiksmēm attiecību veidošanā nevajag meklēt attaisnojošu iemeslu. Iepazīstoties, tu jau zemapziņā nolem to visu neveiksmei, sanāk pirmās nesaprašanās, domstarpības, strīdi un viss cauri.
Jebkuras attiecības sastāv arī no konfliktiem, sāpināšanām un citām negatīvām emocijām. Tas ir tīri cilvēcīgi un ar to ir jāsadzīvo.
Ideāli partneri ir romantiskās filmās, dzīvē viss ir savādāk.
Katram savi plusi un mīnusi, ja ir jūtas tad saskati labo vairāk un kaut kas sliktās ir jāpieņem kāds tas ir.
Un nevajag sevi uzskatīt par pareizo un ideālo, mēs visi esam ar savu egoismu.
09.12.2014 08:34 |

Reitings 444
Reģ: 11.07.2012
Manai draudzenei gluži tāpat ir. ;) Nu ne gluži bez tēva uzaugusi, bet tēvs nav bijis ne tuvu tas labākais. Kārtējais puisis tagad jau un neiestāstīsi viņai, ka galīgs kretīns, kamēr viņš viņu nesāpinās.
Bet nedomāju, ka visas šādas sievietes/meitenes ir norakstītas. ;) Nepadodies un gan tu arī atradīsi savu īsto. ;)
09.12.2014 08:57 |

Reitings 79
Reģ: 30.01.2009
Iespējams, ka meitenēm, kas nav jutušas tēva mīlestību ir grūtāk veidot attiecības, jo nav tā labā piemēra, kādam būtu jābūt vīrietim un kā veidojas attiecības. Arī es esmu izaugusi bez tēva, bet man ir izdevies atrast savu īsto un vienīgo, ar kuru kopā esmu laimīga.
Pēc autores izteikumiem, ka "atrod tikai kretīnus" var noprast, ka Tu tos arī meklē. Arī manu draudzeņu vidū ir vairākas meitenes, kuras meklē tā saucamos "sliktos puišus" un pēc tam dikti pārdzīvo, kad tiek pamestas, piekrāptas, utt.
Gan jau, ka arī Tev apkārt noteikti ir ļoti daudz foršu džeku, kas būtu laimīgi būt kopā ar Tevi, tādēļ iesaku ar kritiskāku aci izvērtēt ar ko tiecies un vai tam ir kāda nākotne, lai nebūtu jākāpj uz viena un tā paša grābekļa vairākkārtīgi.
09.12.2014 09:39 |

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 23.03.2013
Es pamanīju,ka dažas nesaprata manu domu,jo es saku,ka man galvā viss ir sakārtots un nemeklēju Skyhigh standartus. ;)

Upenīc... Es jau saku,ka izvērtēju visu un šis pēdējais nekas neliecināja par to,ka ir kretīns- mīlošs un iejūtīgs,bet pie pirmā strīda nejau es visam atmetu ar roku,bet gan viņš. Laikam viņš gaidīja romantiskas filmas cienīgu sižetu.
09.12.2014 10:52 |

Reitings 770
Reģ: 29.01.2009
Nē, noteikti tas nav tādēļ, ka esi augusi bez tēva. Vnk kkādus kretīnus esi satikusi. Man ir tieši tāpat, lai gan esmu augusi ar tēvu.
tie ''sliktie'' maskējas,kā meistari

Vispār šim man būs jāpiekrīt, pēdējais bijušais tieši tāds bija - viņam bija manieres, durvis attaisija vienmēr un bija tāds jaukumiņš, bet neilgi pēc tam parādija kāds kretīns vien ir
09.12.2014 12:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits