Sveikas meitenes.
Meitenes ar taisnajām mugurām lūdzu bez moralizēšanas. Šis attiecas uz tām kuām tas varētu šķist aktuāli.
Pamatā es vēršos pie meitenēm kas jau ir strādājušas web čatā un zin gan kā uzvesties un kā lietas grozās :)
Konkrētāk - meklēju sev pārinieci, kas strādātu vakaros ( no 3pm, 4pm. up to you) es pati strādāju no rītiem. (6am-12am) bieži vien sešas dienas nedēļā un sapelnu ne mazāk kā 1,500eur mēnesī. Meiteni meklēju, jo jāpaceļ drusku reitings un lai būtu labāks reitings ir jāpelna vairāk.
Par apstākļiem - nu pēc nostāstiem strādāju labākākajā studijā priekš šī darba. 60% no peļņas man. Darbs ir rīgā centrā, meitene kas strādātu ar mani kopā dalītu ar mani istabu. Palagi katrai savi kurus regulāri maina, nāk apkopēja, smēķēt telpās nedrīkst, alkoholu lietot nedrīkt. Klāt neviens nesēž un nevaktē. sapelni cik tev vajag tad vari iet. Protams ir arī dienas,mēneša limits kas ir jāievēro, bet ar to pabaidīs tad kad iestrādāsies :) hihi.
Meklēju tiešām labu meiteni, tāda kas nāktu regulāri. Vismaz piecas reizes nedēļā :) (vislabāk pelnās sestdienās un svētdienās)
Tas kādai meitenei ir jābūt ir ļoti stiepjama lieta. Ir meitenes kas ir dūšīgas un sēž pirmajā rindā ar augstu reitingu, ir 40 gadus vecas sievietes... es ar mazām krūtīm arī esmu ilgstoši bijusi pirmajā rindā (pirmajā rindā ir meitenes kas pelna viss vairāk).. smadzenēm jābūt, seksapīlam. Tas laikam laikam ir būtiskākais.
Tātad ja ir interese, tad raksti man te uz profilu :)