Latvija........................

Reitings 302
Reģ: 18.08.2014
Valsts atsaka palīdzību smagi slimam zēnam
Piektdiena, 2014. gada 28. novembris 08:00

Prezidents ierosina palielināt valsts finansējumu politiskajām partijām
19:15 2014. gada 28. nov

Valsts prioritātes..........
30.11.2014 19:14 |

Reitings 192
Reģ: 13.11.2014
Uzskatu, ka tas nav īsti taisnīgi, laikā, kad citi pacienti ar "lētakām" diagnozēm nesaņem laicīgu diagnostiku un ārstēsanu dēļ finansējuma trūkuma veselības aprūpē.
kāpēc ES nevarētu būt fondi šādiem gadījumiem

ES fondi tā jau pusi Latvijas ekonomikas stutē :D Kur vēl vairāk? Visa būvniecības nozare pa lielam turās uz ES naudas (ceļu būvē, sabiedrisko, skolu ēku u.c)
uzrastos tūkstošiem smagi slimo ar uzpirktām diagnozēm

Diezi vai ar uzpirktām diagnozēm, bet reāli slimi, jo Latvijā tāpat mirst no kaitēm, kas pa dārgam naudām būtu ārstējamas.
01.12.2014 13:56 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
SV smird un pieminēt šo valsti kā piemēru ir neprāts. Kā citā topikā jau izteicos - tā valsts sabruks kā kāršu namiņš nākamo paŗis gadu laikā.

Šādas prognozes es jau esmu dzirdējis no 90to gadu vidus kad situācija bija vēl sliktāka.

Ir jāņem piemērs no Krievijas, kas palīdz saviem iedzīvotājiem, ja tiem pašiem nav līdzekļu, kad notikusi kāda nelaime,

Ja to rāda PTP vai citos kremļa kanālos, tad tā palīdzība ir tikai uz ekrāna. Kas gan tam tic ?

Par palīdzēšanu no valsts - ir tūkstoši cilvēku kas gaida rindās un valsts apmaksātu operāciju, kuri arī 3000Eur nevar atļauties maksas operācijai. Un rindas ir 2-5 gadi, kad jau, bieži vien ir par vēlu.
Parādās viens gadījumus un visi sašūmējas, bet kopumā jau situācija sen ir tāda.

Veselības ministrija pateiks ka nepietiek līdzekļu visiem. Valdība pateiks - budžetā nepietiek līdzekļu, tad jāņem nost citai nozarei. Kura tā būs ?
Medicīna ir dārga nozare un valsts ar nodokļiem nespēj nopelīt tik daudz lai to nodrošinātu.
01.12.2014 14:14 |

Reitings 192
Reģ: 13.11.2014
Par palīdzēšanu no valsts - ir tūkstoši cilvēku kas gaida rindās un valsts apmaksātu operāciju, kuri arī 3000Eur nevar atļauties maksas operācijai. Un rindas ir 2-5 gadi, kad jau, bieži vien ir par vēlu.
Parādās viens gadījumus un visi sašūmējas, bet kopumā jau situācija sen ir tāda.

+1000000
01.12.2014 14:45 |

Reitings 75
Reģ: 18.03.2013
Prieks, ka puisītim savāca to naudu,taču,Izklausās skarbi, bet uzskatu,ka valstij ir jāievēro samērīguma princips... Jāskatās,lai varētu palīdzēt pēc iespējas vairāk cilvēkiem.
01.12.2014 15:01 |

Reitings 115
Reģ: 30.12.2013
es ļoti reti komentēju diskusijas un vēl retāk - acīmredzami troļļu/organizētās tēmas, bet ļoti gribētos dzirdēt komentāru par šiem datiem:

1) izmantoju Krievijas mediju par avotu, lai man nesāktu pārmest par datu nepareizību. http://ubiznes.ru/skolko-zarabatyvaet/samye-vysokie-pensii-v-evrope-top-desyat-stran.html#5 Šajā saitē norādīts, ka LV ir 5. zemākā vidējā pensija Eiropā - EUR 306. Tas pats avots norāda, ka Krievijā tā ir 11600 rubļu, kas pēc šodienas kursa ir EUR 176. Šis ir pirmais temats, par kuru gribētu komentāru.

2) Vidējā bruto alga Krievijā ir EUR 507 (dati līdz maijam). Latvijā - 775 (šodienas dati). Gaidu komentāru.

Šīs tēmas kontekstā - lūdzu kādu saiti uz gadījumu, kad Krievijas valdība slimam bērnam iedevusi EUR 300'000. Un nevis "mēs iedosim", bet "mēs esam iedevuši".
01.12.2014 16:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits