Dēlam tagad 10mēneši, kad gribās atļaujos pāris vīna glāzes vai ko citu, kad mazais ir tikko pabarots un zinu, cik aptuveni laika līdz nākošai barošanai. Vairāk iedzert (piem. nebarojot ar krūti), neuzskatu par ok, jo pālī aprūpēt zīdaini nav pieņemami. Par tusēšanu - drīzāk jāsāk ar to, vai ir tik mazu bēbi, kam atstāt, vai plāno auklīti? Godīgi sakot, grūtāk ir tieši nākošajā dienā, ja labi patusēts. Man ar vienu šādu reizi pietika, lai saprastu, ka neder - aukle bija no vakara līdz kādiem 3-4, kamēr tusējām; lieki teikt, no rīta bērns augšā jau 7os, prasa uzmanību, aprūpi. A man galva sāp un sūdīgi :D piens atslaukts bija, bet nu jēga maza, jo izlīst no gultas pasmagi. Ap bērna 8mēnešiem ieviesām ik pa brīdim aizvešanu pie vecvecākiem uz 1 nakti, attiecīgi pakaļ braucam pēcpusdienā. Ap to laiku arī papildus šādām reizēm devu līdzi maisījumu, pārējā laikā baroju pati. Neuzskatu, ka dažu (smagāku) iedzeršanu dēļ jāatņem bērnam vērtīgākās barības vielas, kas, starp citu, nemaksā neko. Jebkurā gadījumā, jāsaprot, kāda tieši atpūtas/izklaides neesamība Tev pietrūktu.
Strijas man nebija, barojot joprojām krūtis līdz nabai nav (un krūtsbarošanas beigas tuvākā laikā neplānoju), daži liekie kg ir, bet apzinos, ka jāsāk sportot - līdz tam varu vainot tikai sevi un vēlmi pēc saldumiem non stop. Bet nu tie kg ir saprāta robežās, visās vecajās drēbēs esmu iekšā.