Garīgā izaugsme

Reitings 763
Reģ: 27.07.2014
Liela daļa no cilvēkiem, kas dzirdējuši par taro kārtīm, uzskata, ka tās ir paredzētas nākotnes zīlēšanai un vispār saistītas ar tumšajiem spēkiem, negatīvām enerģijām, sātanu un vispār visu slikto, ko vien var iedomāties.

Patiesība ir tāda, ka ar kārtīm ir iespējams pareģot nākotni, tomēr galvenokārt tās ir lielisks garīgās izaugsmes instruments. Ar taro kāršu palīdzību ir iespējams gan tikt galā ar pagātnes traumām, gan izprast situāciju cēloņus un sekas, gan atrast savu virzienu un ceļu, kur dzīvē doties. Taro kārtis ir kā mazs psihoterapeits, kuru var iemest somiņā, nēsāt līdzi, un izvilkt jebkurā mirklī, kad nepieciešams kaut ko saprast.

Ja nu gadījumā jūs interesē taro nevis kā nākotnes pareģošanas līdzeklis, bet gan kā garīgās izaugsmes instruments, esat aicinātas ieskatīties Baltā Kraukļa facebook lapā.

Tur arī ik pa laikam nelielas akcijas, lai būtu iespējams dziļāk ieskatīties un saprast, kādā veidā iespējams ar taro kārtīm strādāt. Ceru, ka būs interesanti.
24.11.2014 19:36 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Parādība? Aurora borealis
29.01.2015 10:30 |

Reitings 766
Reģ: 29.01.2009
piesakos :)

Reitings 704
Es!

Varavīksne

Reitings 766
Es. Lietus
29.01.2015 10:31 |

Reitings 445
Reģ: 05.02.2009
Dabas parādība - lietus
29.01.2015 10:32 |

Reitings 763
STOOOOOOOOOOP
Tātad, lūgums atsūtīt minētos datus vēstulē
1) Klaviatura
2) Liana
3) Juta

:))
29.01.2015 10:32 |

Reitings 1300
Reģ: 07.10.2012
Atkal nokavēju.... :(
29.01.2015 10:34 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
vhai, nepiefiksēju parādību, ja nu gadīsīes iespēja, tad zibens! :)
29.01.2015 10:35 |

Reitings 445
bļāviens, es tak nesekoju līdzi visām 40 lapām, vajadzēja pie pirmā sava šodienas komentāra pierakstīt, ka obligāti jāieraksta kopā ar piteikumu parole.

Jūtos vīlusies, biju taču pirmā :'-(
29.01.2015 10:38 |

Reitings 763
blackberry, vai tad es pie pirmā sava šīsdienas ieraksta nepierakstīju, ka nepieciešama parole? Hmm...
29.01.2015 10:40 |

Reitings 445
Kailsals - bet es domāju, ka parole būs jāraksta PM, kopā ar dzimšanas datiem.

No paša rīta jau tāda apčakarējiena sajūta :-D
29.01.2015 10:43 |

Reitings 763
KLAVIATURA

1) Mēdz sūdzēties un izteikt savu neapmierinātību. Patīk citus mācīt un pamācīt.
2) Jūtīga, emocionāla, greizsirdīga, satraucies par niekiem. Nepatīk pārmaiņas, jo grūti adaptēties, bet dzīve pati piespēlē kaut kādus pēkšņus un negaidītus pavērsienus.
3) Romantiskums un kautrība mijas ar nevaldāmību un varbūt pat neiecietīgu raksturu.
Dīvaina kombinācija :) Var būt, ka šīs izpausmes ir nevis vienlaicīgi, bet pamīšus.
4) Ļoti ietekmē partneris, bet attiecības var būt kaut kādas nesaprotamas, sarežģītas vai nestandarta. Lielas iespējas, ka vīrs ārzemnieks vai arī jūs dzīvojat ārzemēs. Varbūt pati esi mācījusies vai mācies ārzemēs. Partneris var būt agresīvs. Arī tu pati attiecībās vari būt diezgan liela egoiste un vairāk domāt par sevi, nekā par otru. Katrā ziņā man izskatās,ka jums tur varētu būt diezgan liela rīvēšanās.
5) Nestandarta cilvēks, neparasta, neordināra domāšana. Jūti un redzi vairāk nekā citi. Var būt ļoti izteikti sapņi, ceļošana tajos, vīzijas un pravieiski sapņi. Ļoti laba intuīcija, var būt, ka sajūti kāda klātbūtni, kau neviena tuvumā īsti nav. Principā dažreiz var būt pat sajūta, ka tu vienkārši jūc prātā, jo nemāki notiekošo izskaidrot. Vispār, ja tu ar sevi pastrādātu, tu varētu ar lieliem panākumiem darboties ezotēriskajā lauciņā.
6) Ātra domāšana, ātri pieņem lēmumus, vari arī ātri aizsvilties un aizkaitināies. Ļoti emocionāla, garastāvokļa svārstības.
7) Liela vēlme pašapliecināties - iespējams, ka izvēlies ekstravagantu ārieni, lai tevi pamanītu. Vai arī kaut kādas efektīgas, iespaidīgas, interesantas rotaslietas, mākslas priekšmetus. Iespējams, ka pati nodarbojies ar mākslu - glezniecību, mūziku, utt. Vismaz parādās, ka tajā jomā varētu būt diezgan izteikti talanti. Vari nodarboies ar senu priekšmetu restaurāciju vai senās mākslas pētīšanu.
8.) Tātas nopietnākas attiecības un ģimene var tikt izveidota salīdzinoši vēlu.
9) Var būt kaut kādas ginekoloģiskas kaites, grūtības ar bērniņa ieņemšanu vai pašiem bērniem kā tādiem. Var būt "vēlie bērni". Bērnu tēma kartē vispār ļoti akcenēta tev, tātad par šo jomu būs ļoi daudz pārdomu un notikumu tajā. Vispār rāda, ka bērni varētu būt maz, ļoti jāpiedomā pie bērnu veselības. Norāde uz to, ka lielākas iespējas, ka dzims meitas :)
10) Var gadīties situācijas, kad tevi nepatiesi apvaino vai apceļ.
11) Daudz kontaktu, apkārt daudz cilvēku. Darbs saistīts ar cilvēku apkalpošanu. Ļoti patīk parunāt, papļāpāt par visu un par neko. Diezgan liela interese par citu cilvēku dzīvēm. Ap tevi var virmot visādas intrigas un tenkas, bet arī tu pati nestāvi tam visam pāri, bet gan iesaisties. Hmm, tajā pašā laikā parāda arī to, ka tev zināmā mērā ir pat nosliece uz vientulību. Iespējams, ka tos cilvēkus tev vajag, lai pašapliecinātos, bet īstenībā daudz labāk jūties viena pati vai ļoti izmeklētā draugu lokā.
12) Par seksu tā grūtāk saprast. No vienas puses norādes pat uz aseksuālismu un to, ka tev svarīgāk, lai ar partneri var parunāt un padiskutēt, lai ir intelektuālas sarunas, bet no otras puses - iesaistīšanās seksuālās dēkās un dažādas kaislības, eksperimentēšanas, utt. Iespējams, ka tas mainās pa periodiem.
13) Problēmas ar tēvu vai tēvam problemātiska dzīve? Tēvs agri aizgājis no ģimenes?
14) 2014. gada beigās fokuss no pašapliecināšanās un sava ego vairāk pārgājis uz attiecību un ģimenes jautājumiem.
29.01.2015 11:48 |

Reitings 445
ai, te bez jautājumiem? Garlaicīgi - kurš tad nepazīst sevi labāk par kārtīm :D
29.01.2015 11:54 |

Reitings 763
blackberry, es vispār esmu ļoti garlaicīga persona :P
29.01.2015 11:55 |

Reitings 763
LIANA

1) Jutekliska, aristrokrātiska, harizmātiska. Lepna, spīīga, sievišķīga un viegli savaldzināma. Neatkarīga. Cilvēkiem no malas var šķist, ka esi auksasinīga, jo īsti nespēj savas emocijas un jūtas izpaust uz āru.
2) Nopietnas attiecības var izveidoties salīdzinoši vēlu
3) Problēmas un neizprotami notikumi ar materiālo stāvokli, izglītību, ģimeni, bet tu neesi viegli salaužama + tev piemīt lieliska spēja mainīt savu karmu un savu likteni, tāpēc no tu izķepurojies no jebkurām problēmām. Ar vienu sitienu tevi zemē nevar notriekt. Ja tu krīti, tad uz kājām vai arī momentā piecelies un dodies tālāk. Nezaudē veselo saprātu un ģībonī nekrīti, ja gadās problēmas.
4) Laba plānotāja, stratēģiju domātāja. Vispār piemērotas īpašības militārajai karjerai, darbam policijā vai kā deektīvam, spiegošanai. Vari būt kareivīga, agresīva. Patīk šaujamieroči? Vari arī būt slepenais kardināls, kas visu nokārtos tā, kā viņam nepieciešams, bet pats gaismā neparādīsies un neviens aizdomu sariņš uz tevi nekritīs. Bet var būt arī tā, ka mirklī, kad tu gribi, lai gribi būt uzmanības centrā un prožektoru gaismā, tevi vienkārši nepamana. Varbūt pat tavus sasniegumus piesavinās citi.
5) Ļoti piemērota augsti kvalificēta darba veikšanai. Ja kaut ko dari, izdarīsi maksimāli rūpīgi un kvalitatīvi. Mērķu sasniegšanai velti diezgan daudz enerģijas.
6) Azartiska. Var būt tieksme uz azartspēlēm vai citām atkarībām.
7) Ātrais sekss. Virtuālais sekss. Nestandarta (?) sekss ;)
8.) Uzrādās kaut kādas runas problēmas, bet vispār pēc vārda kabatā nav jāmeklē, bet gadās, ka vispirms runā un tikai pēc tam domā. Vari arī rupji palamāties, asi strīdēties ar citiem. Varbūt vari paskaidrot, vai ir iemesls šeit uzrādīies problēmām?
9) Pati izlem, ko vēlies darīt un kā, pati arī dodies uz mērķi, bieži vien pa kaut kādiem nestandarta ceļiem. Tomēr mērķi var mainīties diezgan srauji.
10) Vari būt barvedis - savas ģimenes, kolektīva, kursabiedru vai draugu "vecākais", kurš nosaka toni un satur visus kopā.
11) Vari būt saistīta ar "zemāka slāņa" cilvēkiem. Viegli atrod kontaktu ar viņiem. Var pat būt tā, ka ir kau kāda saistība ar kriminālajām aprindām, bet tas nenozīmē, ka pati esi tajā visā iesaistīta.
12) Problēmas ar redzi (labo aci?).
13) Vari prasmīgi nodarboties ar astroloģiju, taro un citām ezotēriskajām jomām. Ļoti labi redzi cilvēkiem cauri, redzi, kas viņiem ir aiz ādas.
14) Attiecības ļoti nestabilas, svārstīgas, dinamiskas. Partneris var censies dominēt, ietekmēt tevi un manipulēt ar tevi. Var uzvesties negodīgi. Attiecībās varētu būt problēmas ar harmoniju. Partnerim arī varētu būt problēmas ar emociju izrādīšanu vai viņš no emocijām pat norobežosies. Tomēr viņš var būt izskatīgs, gudrs un ar statusu vai bagāts.
15) No 2013. gada jūlija līdz 2014. gada septembrim periods, kas saistīts ar romantiskām attiecībām. Iespējami ārzemju braucieni, ceļojumi. No 2014. gada saptembra līdz 2015. gada janvāra beigām tāds aktīvāks sevis pierādīšanas periods, bet pēc tam sākas vairāk ar ģimeni saistīts periods.
29.01.2015 14:12 |

Reitings 704
Pirmkārt, vēlos Tev pateikties jau par vienu Tavu atbildi uz manu jautājumu/izvēli pirms pāris dienām. Tas trāpīja kā naglai uz galvas par visu manu konkrēto situāciju. Kaut arī savā pašreizējā darba vietā strādāju jau kādu laiku, tomēr nejūtu, ka esmu kaut ko iemācījusies. Patiesībā, man nav skaidrs, ko es vēlos darīt dzīvē.. un tādēļ viens no iemesliem, kādēļ es vēl neesmu pametusi šo darbu ir tas, ka es nezinu, vai atradīšu kaut ko labāku un sev piemērotāku. Un ziedojums dzīvnieku patversmei tiks veikts šovakar.

Par šodienas raksturojumu.. hmmm.. ja godīgi, Klaviaturas raksturojums man šķita mani vairāk raksturojošs, bet varbūt es vienkārši neroku dziļāk?! ;)
Lai gan pašai sevi novērtēt ir ļoooti grūti, un es pat nezinu, kāda es apkārtējiem cilvēkiem šķietu, centīšos pa punktiem pakomentēt.

1)Harizmātiska? Nezinu gan, manuprāt, ap harizmātiskiem cilvēkiem vienmēr spieto cilvēki, meklē kontaktu, šie cilvēki prot iedvesmot, uzstāties, ieinteresēt.. Es drīzāk esmu noslēgta, ļoti. Bet par to, ka es varu šķist aukstasinīga, tas gan. Un mans atturīgums un paklusēšana bieži vien iegriež man, kad nepieciešams dibināt jaunus kontaktus, un nepieciešams atstāt pirmo iespaidu (darba intervijas, pasākumi utt.), tomēr neteiktu, ka esmu pavisam viena.
2)Jā.
3)Par šīm problēmām.. nezinu? Nekas īsti nenāk prātā. Vai tas mani sagaida nākotnē? Ja tā, tad man ir šaubas par to, vai pabeigšu skolu, vai spēšu sevi nodrošinā, vai man būs ģimene utt., bet citādāk..hmm.
4)Nu par plānošanu un stratēģijām, varbūt. Taču pārējais, manuprāt, pilnībā neatbilst. Lai gan par būšanu prožektoru gaismā tā arī mēdz būt, ka nekad tur neesmu, necenšos būt, bet reizēm ir iekšā maza balstiņa, kas nedaudz sīc pēc tā, lai es būtu uzmanības centrā.
5)Es ceru, ka tā būs nākotnē, es ļoti gribētu. Bet pagaidām es esmu krustcelēs, ko darīt un tādēļ sanāk vairāk “peldēt”.
6)Nē.
7)Jā.
8 )Pēc vārda kabatā nav jāmeklē, jā, bet visbiežāk es klusēju. Nekādas runas problēmas man nav, vienīgi esmu kautrīga :D
9)Vairāk jā.
10)Nu es neesmu tāds tipiskais vadītājs, taču reizēm ģimenē un kādā atsevišķā draugu lokā spēju noteikt toni.
11)Nezinu, diez vai.
12)Nav
13)Par to, ka redzu, kādi ir cilvēki, tas tiesa. Punkta pirmajai daļai neesmu pievērusies.
14)Nav.
15)2013. jūlijā atgriezos no ceļojuma, par romantiskām attiecībām-nē.
Bet jāsaka godīgi, ka ar lielu daļu punktu nebija tā “jā, tiešām, tā ir”, bet gan “ja jau tā ir rakstīts, tad jāpadomā par savas dzīves notikumiem”, jo tomēr šķiet, ka, ja es vēl vairāk padomātu par to visu, tad visiem punktiem “piedomātu” pozitīvas atbildes :D
Liels paldies par veltīto laiku, patiesi interesanti. Ceru, ka vēl kādu reizi trāpīšos “aktīvajā laikā” :) Veiksmi!
29.01.2015 15:16 |

Reitings 763
Liana, paldies par godīgu atbildi. Iedomājos, ka varbūt nepareizs dzimšanas laiks, bet sanāk, ka horoskops ļoti mainītos, ja būtu nobīde pa 26 minūtēm, tāpēc... diez vai tas būs tas, uz ko es varēšu novelt atbildību par nesakritībām :D Tā kā, rokos iekšā grāmatās un turpinu mācīties, vēl tāls ceļš ejams :)
29.01.2015 19:28 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Paldies par komentāru! Rīt man būs laiks nokomentēt :)
29.01.2015 19:33 |

Reitings 763
JUTA

1) Darbīga, tieša, principiāla, taisnīga, entuziastiska.
2) Vari upurēt savu laiku, darbu un varbūt pat arī attiecības kāda cēla mērķa vārdā.
3) Nestandarta cilvēks, neparasta, neordināra domāšana. Jūti un redzi vairāk nekā citi. Var būt ļoti izteikti sapņi, ceļošana tajos, vīzijas un pravieiski sapņi. Ļoti laba intuīcija, var būt, ka sajūti kāda klātbūtni, kau neviena tuvumā īsti nav. Principā dažreiz var būt pat sajūta, ka tu vienkārši jūc prātā, jo nemāki notiekošo izskaidrot. Vispār, ja tu ar sevi pastrādātu, tu varētu ar lieliem panākumiem darboties ezotēriskajā lauciņā.
4) Liela pieķeršanās ģimenei
5) Var būt nosliece uz apaļīgumu, jo ļoti garšo ēst :) Īpaši iecienīti varētu būt gaļas ēdieni.
6) Vari ieņemt diezgan augstu vietu sabiedrībā. Apkārtējo cieņa un atzinība. Popularitāte.
7) Iespējama ļoti agra tēva nāve vai arī tēva dzīve sarežģīta.
8) Ļoti laba stila izjūta un gaume.
9) Liela aizraušanās ar seksu, tiekšanās pēc baudām. Pavedinātāja. Paaugstināts risks saslimt ar STS.
10) Vari būt ugunīga un sarīkot pa kādam skandālam. Arī atriebties, ja kāds tev nodarījis pāri. Arī kādu greizsirdības scēnu vari sarīkot.
11) Ievēro noteikumus un likumus, brīžiem varbūt pat pārāk punktuāli. Šķiet, ka tu varētu sevi ļoti disciplinēt.
12) Nosliece uz dzīves jēgas meklēšanu, filozofiju, varbūt arī okultām zinātnēm. Ja kam pieķeries, vari tā aizrauties, ka kļūsti nedaudz fanātiska. Bet vispār ļoti labas kombinācijas tev ir garīgajai izaugsmei. Daudz norādes uz to. Ir pat tā, ka pie attiecīgiem apstākļiem tu varētu klosterī iestāties.
13) Jāuzmanās no azartspēlēm un alkohola, kā arī kriminālajām aprindām, jo var rasties atkarība un tevi var "ievilkt" kaut kādā nelabā vidē.
14) Tavai mātei ar tevi varētu būt bijušas smagas dzemdības.
15) Var būt kaut kādi kompleksi, nepārliecinātība par sevi, tāpēc grūtāk sevi izpaust.
16) Dzīve tev piespēlēs daudz iespēju labi nopelnīt un vairot savu labklājību. Vari strādāt kaut ko saistītu ar mākslu, kosmētiku, rotaslietām, dizaina priekšmetiem, utt.
17) Iespējamas alerģijas, aknu un kaulu slimības, slikta redze. Risks apdedzināties.

Tev vispār tas horoskops pretrunīgs - no vienas puses - daudz seksa un baudas, no otras puses - augsts garīgums. No vienas puses domu skaidrība, tīrība un sevis meklējumi, no otras puses - atkarības un nelāgas kompānijas. No vienas puses popularitāte, slava, apkārtējo cieņa un statuss, no otras puses - nepārliecinātība par sevi, kompleksi.
29.01.2015 21:25 |

Reitings 763
Meitenes, kā ar uzdevumiem, kā ar atskaitēm? :)
30.01.2015 13:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits