Pirmkārt, vēlos Tev pateikties jau par vienu Tavu atbildi uz manu jautājumu/izvēli pirms pāris dienām. Tas trāpīja kā naglai uz galvas par visu manu konkrēto situāciju. Kaut arī savā pašreizējā darba vietā strādāju jau kādu laiku, tomēr nejūtu, ka esmu kaut ko iemācījusies. Patiesībā, man nav skaidrs, ko es vēlos darīt dzīvē.. un tādēļ viens no iemesliem, kādēļ es vēl neesmu pametusi šo darbu ir tas, ka es nezinu, vai atradīšu kaut ko labāku un sev piemērotāku. Un ziedojums dzīvnieku patversmei tiks veikts šovakar.
Par šodienas raksturojumu.. hmmm.. ja godīgi, Klaviaturas raksturojums man šķita mani vairāk raksturojošs, bet varbūt es vienkārši neroku dziļāk?! ;)
Lai gan pašai sevi novērtēt ir ļoooti grūti, un es pat nezinu, kāda es apkārtējiem cilvēkiem šķietu, centīšos pa punktiem pakomentēt.
1)Harizmātiska? Nezinu gan, manuprāt, ap harizmātiskiem cilvēkiem vienmēr spieto cilvēki, meklē kontaktu, šie cilvēki prot iedvesmot, uzstāties, ieinteresēt.. Es drīzāk esmu noslēgta, ļoti. Bet par to, ka es varu šķist aukstasinīga, tas gan. Un mans atturīgums un paklusēšana bieži vien iegriež man, kad nepieciešams dibināt jaunus kontaktus, un nepieciešams atstāt pirmo iespaidu (darba intervijas, pasākumi utt.), tomēr neteiktu, ka esmu pavisam viena.
2)Jā.
3)Par šīm problēmām.. nezinu? Nekas īsti nenāk prātā. Vai tas mani sagaida nākotnē? Ja tā, tad man ir šaubas par to, vai pabeigšu skolu, vai spēšu sevi nodrošinā, vai man būs ģimene utt., bet citādāk..hmm.
4)Nu par plānošanu un stratēģijām, varbūt. Taču pārējais, manuprāt, pilnībā neatbilst. Lai gan par būšanu prožektoru gaismā tā arī mēdz būt, ka nekad tur neesmu, necenšos būt, bet reizēm ir iekšā maza balstiņa, kas nedaudz sīc pēc tā, lai es būtu uzmanības centrā.
5)Es ceru, ka tā būs nākotnē, es ļoti gribētu. Bet pagaidām es esmu krustcelēs, ko darīt un tādēļ sanāk vairāk “peldēt”.
6)Nē.
7)Jā.
8 )Pēc vārda kabatā nav jāmeklē, jā, bet visbiežāk es klusēju. Nekādas runas problēmas man nav, vienīgi esmu kautrīga :D
9)Vairāk jā.
10)Nu es neesmu tāds tipiskais vadītājs, taču reizēm ģimenē un kādā atsevišķā draugu lokā spēju noteikt toni.
11)Nezinu, diez vai.
12)Nav
13)Par to, ka redzu, kādi ir cilvēki, tas tiesa. Punkta pirmajai daļai neesmu pievērusies.
14)Nav.
15)2013. jūlijā atgriezos no ceļojuma, par romantiskām attiecībām-nē.
Bet jāsaka godīgi, ka ar lielu daļu punktu nebija tā “jā, tiešām, tā ir”, bet gan “ja jau tā ir rakstīts, tad jāpadomā par savas dzīves notikumiem”, jo tomēr šķiet, ka, ja es vēl vairāk padomātu par to visu, tad visiem punktiem “piedomātu” pozitīvas atbildes :D
Liels paldies par veltīto laiku, patiesi interesanti. Ceru, ka vēl kādu reizi trāpīšos “aktīvajā laikā” :) Veiksmi!