Biroja darbiniecēm

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Sveikas!

Tā kā pati strādāju biroja darbu, tad šodien aizdomājos, ka būtu interesanti uzzināt kā ir jums.
Tātad jautājums tām, kurām ir savi galdi/skapji/kabineti - ko jūs no personīgajām mantām u.c. lietām glabājat darbā uz galda, atvilknēs un skapjos?

Nu, piemēram, man darbā atvilknē ir USB vads telefona lādēšanai, studentu brokastis (riekstu/rozīņu maisījums), briļļu lupatiņa... Skapī ir šalle, 2 pāri kurpju, cukurs, tēja, maisiņi un tml.

Dalāmies ar saviem krājumiem, varbūt būs kas interesants!

Ne visai pa tēmu, bet zinu, ka ir sievietes, kuras automašīnā vadā līdzi visādas lietas, no sērijas "a ja nu ievajadzēsies" :P

Paldies! :)
20.11.2014 17:17 |

Reitings 502
Reģ: 24.02.2014
Man darbā ir viena mana īpašā tēja (pārējās ir koplietošanā), krūze, roku krēms, kādi rieksti vai hematogēns, ūdens pudele, maiņu apavi. Mēdz būt dežūržakete.
Tas arī viss, es gan bankā nestrādāju :D
Savukārt, auto ir lietussargs, mitrās salvetes, sniega lāpsta :D
20.11.2014 18:12 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Atvilknē roku krēms un skapī kurpes, viss. Neko no personīgajām lietām neturu darbā un savā kabinetā neēdu, pat neuzkožu neko, tam domāta virtuve
.

a ko dariit ja darbaa 'virtuve' ir tik liela,ka tikai vienam cilvekam vieta pieiek? mums 'kafijas punktos' apgriesties labi ja viens cilveeks var. Ja es tur staavetu un estu savas brokastis pamatiigi nokatinaatu cilvekus kuri grib tikai pakjert kafiju. :D + mes edienu shajos punktos tureet nevaram un ledeskapii arii neko , viss tiek mests aaraa. leduskapii staav tikai piens kuru katru riitu komanija pieved. un uz galda svaigu auglji.

lielaa virtuve ir atveerta tikai pusdienas laikaa.
20.11.2014 18:13 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Kad strādāju birojā man atvilknēs bija viss.. sākot no visādiem kosmētikas nieciņiem un zeķubiksēm(ja nu tās kas mugurā saplīst), beidzot ar dokumentiem :D
20.11.2014 18:14 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Man diemžēl nedrīkst turēt darba vietā neko lieku. Lieks skaitās viss, kas neattiecas uz darbu. Vienreiz aizradīja, ka darba galda atvilltnē stāvēja ieliktnis. :D Es esmu nepaklausīgs darbinieks un tik un tā nesu lūpu balzamu, roku krēmu, zem galda slepju mobilo un ladetāju. :D
20.11.2014 18:17 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Man arī nekā daudz nav, uz galda man ir divas personīgās krūzes - viena kafijai un otra ūdenim, kafijas konču bundža, mazs spogulītis, Aflubins un higēniskā lūpu krās, kā arī mana mape ar maniem pierakstiem un dokumentiem darba vajadzībām, likumu un likumu komentāru "torinis", tie ir pašas pirktie. Atvilknē pa laikam stāv grāmatas, kuras lasu, apģērba rullītis un līdzeklis pret statisko elektrību, ko izmantoju ziemā, kad drēbes elektrizējas no aukstuma, darba līgums. Virtuvē stāv mana kafija un manā kurpju kastē, kas man stāv gaitenī ir divi apavu pāri. Tas arī viss. Visai pieticīgi. Dažreiz man vēl atvilknēs stāv rieksti vai kas ēdams.
20.11.2014 18:17 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
ak jā un uz krēsla atzveltnes vienmēr ir kāda mana jaka, jo man regulāri salst.
20.11.2014 18:18 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Es brokastoju arī savā kabinetā, ar dažiem izņēmumiem virtuvē.
Tā ir reāli kā mana istaba, kur citi kolēģi netraucē un viņus vispār neskar tas, ko es tur daru.

Gurri, arī, piemēram, ābolu ej ēst uz virtuvi?
20.11.2014 18:27 |

Reitings 1224
Reģ: 11.05.2010
Man nekā lieka nav, roku krēms, krūze, apavu pāris, rullītis apģērbam.
Pārējo vajadzīgo ņemu līdzi somā un pēc tam nesu līdzi mājās, t.i. tādas lietas kā lūpu krāsa, spogulītis utt.
20.11.2014 18:31 |

Reitings 1300
Reģ: 07.10.2012
Roku krēms, dažas lūpu krāsas, kaut kas, ar ko saņemt matus, telefona lādētājs :) nekas lieks
20.11.2014 18:52 |

Reitings 900
Reģ: 02.03.2014
Hmm.. man skapi stav darba forma - uzvalks un apavi;
grāmatas, kompis, smaržas, telefona lādētājs, extra šķiltavas, zobubirstīte, muguras josta elastīgā, nurofēns un pumpis :D
20.11.2014 19:14 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Vieglāk būtu pajautāt, kas man birojā nestāv :D
Uz galda man stāv puķīte (kas pati sevi kustina), telefons un planšete ar lādētāju.
Atvilktnēs - tēja, balzāms, šokolāde, konfekšu turza (tas priekš kolēģu uzbarošanas :D ), rīsu galetes, vienreizlietojamās dakšiņas un karotītes (esmu par slinku, lai mazgātu), krūzīte, vairāki krēmi (nekad nezinu kā gribēšu smaržot :D ), tamponi, lūpu balzāmi, 2 nagulakas, vīlīte, zobu pasta/birste/diegs, ķemme, matugumijas un sprādzītes, šampūns/kondicionieris un dušas želeja (karstajās vasaras dienās ir tik patīkami aukstā dušā atveldzēties), ir arī mapītes ar citu darba vietu papīriem, un visu iecienītākais objekts - paliels padomjlaiku skrūvgiezis :D .
Zem galda ir 2 apavu pāri.
Skapī ir vairāki rezerves apģērbi (gan lai nomainītu slapju/netīru apģērbu, gan ja negaidīti zolīduma līmenis jāpaceļ) un vēl 3 pāri apavu, kā arī 2 lietussargi.

Un tas viss pie manas pusslodzes :D
20.11.2014 19:29 |

Reitings 81
Reģ: 22.07.2014
Manā skapī ir zāles, auzu pārslas, pudele priekš ūdens, lipeklis melnu drēbju tīrīšanai, roku krēms, ķemme. Mums visas tējas un medu pērk pats uzņēmums, tāpēc, ja tā nebūtu - tad notekti būtu kaudzīte ar tējām un burka ar medu. :D
20.11.2014 19:34 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Lādētājs, rezerves drēbes (žakete, džinsi, svārki), zāles (tai skaitā spirta salvetes un šprices :D), šis tas no kosmētikas, krēmi, ķemme, nagu vīlīte, smaržas, zobu birste/zobupasta, zeķbikses, higiēnas lietiņas, lietussargs, 5 vai 6 kurpju pāri, vēl vieni zābaki, auskari, rokassprādzes, saulesbrilles, šis tas uzkožams (šoko, cepumi, musli batoniņi, čipsi, nu jebkas). Un konjaks :D
20.11.2014 19:44 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
Uz galda stāv augs, ko uzdiāvināja dz.d., roku krems, lūpu spīdums, ūdens glāze, krūze, telefons, austiņas, lādētājs, atvilktnēs tampons, cukurs, vitamīni, superlīme, neoangin, teja kkāda,briļļu maks, briļļu lupatiņa, vēl 2 austiņu pāri, ēteriskā eļļa pret iesnām un tas tikai no manām lietām..
20.11.2014 19:45 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Nupat sapratu, ka personīgo mantu manā darba galdā un skapī ir daudz par daudz. Kurpes, svārki, blūze, krūze, kas nav no darba virtuves, bet mana, higiēniskā lūpukrāsa, zāles (Ibumetīns, Amoxicillin, Paracetamols, Bepanten), kādi trīs lādētāji telefonam, superlīme, roku krēms, ūdens pudeles, austiņas, mitrās salvetes, parastās salvetes, vairākas iesāktas cigarešu paciņas, katrā atvilktnē noteikti ir pa kādām pāris šķiltavām, dāvanu lentes, maisiņi, nagu vīle, vairākas fleškas, skapī ir arī viskijs. Mantu ir daudz.

Prieks par sevi gan, ka pārtiku, našķus savā galdā, skapī neturu, ja man ir līdzi pusdienas, tad tās ēdu virtuvē, ja nav, tāpat vien nenašķojos. Ja būtu arī kaut kas graužāms, tāpat uzēdams, tad droši vien visu dienu rītu, tāpēc es labāk tālāk no grēka :D
20.11.2014 20:20 |

Reitings 377
Reģ: 29.01.2009
Tā kā man visa iedzīve - krēmi, lūpu krāsas, balzami viss vnm ir somiņā un somiņs vnm līdzi uz darbu, tad uz mana biroja galda no personīgajām mantām stāv tikai telefons un lādetājs.
20.11.2014 20:30 |

Reitings 874
Kad strādāju, tad uz galda nekas lieks, bet atvilknē/plauktiņā kaudze ar žurnāliem, grāmatas, planotājs, daudz brīvi brīži darbā, tad no vecajiem žurnāliem griežu motivējošus, vai noderīgus rakstus , bildes un līmēju plānotājā, kurš nu jau ir vecs plāotajs, bet turpinu viņā līmēt, tā man kā bībele, tad vēl stāv adata un diegs, roku krems, tampons, kautkādi izprintēti papīri, krūze, kafija. Laikam viss. :)
20.11.2014 20:35 |

Reitings 2258
Ļoti liela atšķirība ir vai birojā tu strādā viena, vai tur nāk iekšā klienti, jo es uzskatu, ka gadījumā, kad birojā nāk klienti, tad tualetes piederumiem (lūpu krāsa, nagu vīle utt.) uz galda nav jābūt redzamiem, es tādas lietas, pat viesistabā neturu, kur ciemiņi nāk. kurpes zem galda, 4 pāri, tas ir kā?? ienāk cilvēks pie tevis kabinetā un zem galda redz 4 parus kurpju? vai galds tāds, ka neredz no otras puses? izklausās diez gan traki...
20.11.2014 20:55 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
wow 4 pāri! tik daudz kurpju man mājās pat nestāv :D
(nedaudz pārspīlēju)
20.11.2014 20:59 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Pilns ar visādiem dranķiem,bet par visu vairāk-nēēēnormālīgi daudz lieka papīra. :D
Maiņas apavi, kaut kādi cepumi,krūzes,vēl saldumi.Neesmu šobrīd tur,grūti atcerēties.Katrā gadījumā,galds ir nokrauts. :D
20.11.2014 21:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits