Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Turība

Reitings 313
Reģ: 11.04.2013
Kāda no jums ir studēju Tieību zinātni....

Vari pastāstīt, kādas bija mācibas, cik grūti/smagi bija jamācas....
18.11.2014 22:54 |

10 gadi
Reitings 107
Reģ: 06.08.2014
Pati šobrīd studēju Tiesību zinātni. Salīdzināt ar citām augstskolām nevaru, jo pašai šī ir vienīgā augstākā izglītības iestāde, kuru es esmu apmeklējusi.
Mācības, laikam tādas pašas, kā visur citur, vienīgi ir diezgan maz lekcijas (atsevišķos priekšmetos pasniedzēji atzīst, ka ir pārāk mazs lekciju skaits, lai visas tēmas aplūkotu un izskaidrotu, ja pasniedzējs vēlas izskaidrot kādu tēmu plašāk), līdz ar to var gadīties, ka kaut ko pašai jāizlasa.
Par to cik grūti/smagi jāmācas - tas ir atkarīgs no tevis pašas, nevis augstskolas, līdz ar to tev jāizlemj ko tev vajag zināšanas vai vienkārši papīra lapu. Pazīstu cilvēkus, kas praktiski neko papildus nav apguvuši, tikai apmeklējis lielu daļu lekcijas, spēj nokārtot gandrīz visus priekšmetus, tomēr ir redzams, ka viņiem trūkst izpratne par tiem jautājumiem un citos priekšmetos, kad jautā jautājumu par citu priekšmetu, nesaprot jautājumu vai nespēj uz to atbildēt.
18.11.2014 23:14 |

Reitings 313
Reģ: 11.04.2013
Es Tev Ilze179 uzraxtīšu privāti... :)
18.11.2014 23:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits