emm..varbūt.. atšujies??

Reitings 129
Reģ: 25.08.2014
pašlaik nākas dzīvot kojās un diemžēl esmu vienā istabā ar kādu jokainu meiteni, kas uzskata par savu pienākumu man piepisties, atvainojos par izteicienu...
Piemēri:

*"tu taisno matus? tev taču viņi sadegs!" ( nevis kā rūpējoties, bet tā itkā es būtu galīgi stulba) es: "nu nav jau tik traki" viņa - apskatās kā uz pilnīgi ķerto un aiziet...

*piedāvāju viņai cepumiņus uzcienāties. viņa "eeem, (paskatās kā uz sūdiem kkādiem) nē nē (uztaisa saldu sejiņu un neņem) - nākamajā dienā pati tādus nopirkusi un stūķē pilniem vaigiem

*es ierodos uz lekcijām ātrāk, viņa ar šausmām sejā "tu tik ātri?kā tas var būt? pag, kā tu tik ātri tiki? tu ar taksi brauci?" (nē man tev moš atskaitīties ar kādu ātrumu es pārvietojos, jūc jau?

*koriģēju uzacis, skatās uz mani tā kā es nezin ko darītu, nākamajā dienā pati ar koriģē

*krāsoju skropstas - atkal šoks sejā un uzbrūkošais tonis- tu uz balli iesi, ka krāsojies? iepazīties laidīsi? (nē nu ar tevi tiešām nav labi... skropstas vairs nevarēs uzkrāsot... afigennā "krāsošanās"

un miljons tādu piemēru
mana reakcija parasti ir kkas neitrāls un viss pārtraucu sarunu
bet reāli nesaprotu, ko cilvēks ar šādu uzvedību cenšas panākt no manis???
sāk jau apnikt
17.11.2014 11:15 |

Reitings 889
Reģ: 04.07.2014
Ha ha , es preti kko gudri muldetu . Tik pat stulbu kko , smiekligi . Nu taa , lai vinai vel lielaks soks laikam, kajas saktu skut istabas vidu :D
17.11.2014 17:29 |

Reitings 482
Reģ: 25.07.2010
Man jau shkiet,ka naidigi izturaas taa otra meicha.Kape jaizdoma,ka vina baigaa miiluciite un grib iedraudzeeties,ja skaidri uzskaititi ne tikai lecigas piekasishanas pie skaistumkopshanas,bet ari labi nojaushama attieksme.Baaaigi jau nu grib iedraudzeeties.......
man smiekligi izklausas,ka otra meitene tjipa nav pazistama ar meitenigam lietaam.;D vinai ko,10 gadi?
tadas 18 gadigas jau sen ar savu redzejumu staiga. vienas miil shpakteli,citas miil dabisko un nicina taas,kas rosaas ap saviem matiem un skropstam/
17.11.2014 17:29 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man bija 30 gadīga kolēģe - ļoti simpātiska, jauna sieviete - kas prasīja, kādu kosmētiku lietoju, kā krāsojos un, kur pērku drēbes. Jo viņas ģimenē sievietēm pucēties nebija pieņemts un mamma viņai to nebija iemācījusi.
17.11.2014 17:31 |

Reitings 482
bet redzi tavaa situaacijaa vina noteikti tevi redzot pievelkot kontuuru luupaam,neizmeta sarkastisku pieziimi "prieksh kam tu velc to kontuuru?". starpiba tac ir tajaa kaa to pajauta. shaja konteksta visu lasot man neradas sajuta,ka new york piedomaja,bet es pilnigi iztelojos ar kadu sarkasmu un nicinajumu taa otraa piekasaas pie taas skaistumkopshanas un citam new york darbibam.Tur ir kaut kada antipatija paslepta,maybe vina grib lidzinaties autorei,bet varbut vispar kaitina,jo tjip grib but vienmer perfektaa un pareizaa.
17.11.2014 17:36 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
nekas tur saasinaata nav
Emm, tas par šausmu izteiksmi / šoku sejā nav pārspīlēti? Come on, Tev tiešām šķiet, ka - jautājot, kā gan istabas biedrene tik ātri nonākusi līdz skolai, kādam sejā būs šausmu izteiksme??
Manuprāt, tas ir pārspīlēti. Un tas liek domāt, ka arī citas lietas autore uztver saasināti.
Kas ir saprotami, ja iepriekš jau ir kāds konflikts bijis, ja ir jau aizspriedumi pret kādu cilvēku, tad protams, ka ir tendence visu viņa turpmāko uzvedību izskaidrot saskaņā ar jau esošajiem aizspriedumiem un meklēt apstiprinājumu jau izveidojušamies viedoklim.
Bet reizēm der uz situāciju paskatīties arī no otra cilvēka skatpunkta. Domāju, ka par ļaunu nenāktu, ja abas tomēr mēģinātu izrunāties un noskaidrot, vai pretējās puses rīcība tiešām ir tā domāta, kā izliekas.

kojās dzīvo visādi cilvēki, un ja saliek kopā divus pilnīgi atšķirīgus cilvēkus, nu kam nav pa ,,ceļam'' tad ir ļoti grūti
Tur piekrītu, bet tas nenozīmē, ka noteikti problēma būtu tajā otrajā meitenē (ja arī diskusijas autore tā domā). Tas arī nenozīmē, ka problēma būtu pašā autorē. Vienkārši kaut kas cilvēkiem "neštimmē". Varbūt ar laiku varētu sanākt mierīga līdzāspastāvēšana bez saspīlējuma (ja esošās problēmas izrunātu un vienotos par to, kā labāk darīt, lai viena otrai netraucē). Ja nē, tad - kā jau daudzas te ieteica - jāmaina istaba.
17.11.2014 17:36 |

Reitings 254
Reģ: 05.09.2014
Ļoti labi saprotu autori. Man pašai arī kojās bija jādzīvo ar kaut kādu goblinu...

Tā kā tev ar to meiteni tomēr var nākties diezgan ilgi dzīvot kopā, tad iesaku būt laipnai pret viņu. Nepievērs uzmanību tam, ka viņa dara kaut ko kā tu, tas ir sīkums. Dusmojoties par to tu tikai sabojā sev garastāvokli, viņai no tā ne silts ne auksts. Bet kad viņa uzdod kaitinošus jautājumus, pajautā pretī, kādēļ viņu tas vispār interesē. Varbūt viņai uz to būs kāda normāla atbilde, labs iemesls. Lai gan godīgi sakot viņa izklausās nedaudz pastulba. Veiksmi.
17.11.2014 17:37 |

Reitings 19
Reģ: 09.05.2014
Nuuuu. Es domāju ka ar šādu cilvēku ir vieglāk sadzīvot. Atceros, kā man gāja... uiijjj. Šausmīga meitene, staigāja pa istabiņu plikām krūtīm (nav jau tā, ka es nebūtu redzējusi, bet man tomēr neērti). Dzēra, bezmaz katru dienu, istabiņa 24/7 smirdēja pēc fūgas. Protams, pārradās arī istabiņā vēlu naktī un tad ar gāja "kā zilonis pa trauku veikalu". Mums allaž bija jāpiecieš viņas draugs (protams gandrīz līdz pusnaktij), retu reizi viņš nebija pie mums. Pieredzēju arī savu "neērtāko situāciju mūžā" Pārrados no lekcijām ātrāk un pieķēru viņus akta laikā..

Īsāk sakot, šī meitene pilnībā nerēķinājās ar savām istabas biedrenēm. Kad mēs sākām aizrādīt, tad mēs bijām šausmīgi cilvēki - pilnīgas nūģes utt. Labi, ka viņa ātri vien aiztinās :D
17.11.2014 17:38 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man loti nepatiik autores runas veids,situaacijas noraksturosana ,un ar to jau automaatiski esmu draudzenes pusee!
Libra++
17.11.2014 17:38 |

Reitings 482
cik paredzaaami,emanuelle vienmer bus identiskaas domaas kaa Libra un vel dazhas;D
17.11.2014 17:40 |

Reitings 482
man kojaas kadreiz kaiminos dzivoja taada, kaa BumbaRumba aprakstiitaa;D noteikti,ka mums sakarigam meicham nervi slikti un attieksme nepareiza,ja negribejam paciest to briesmigo visatlautibu;)
17.11.2014 17:43 |

Reitings 7143
Man patiešām nav grūti atbildēt, kāpēc es lūpām velku kontūru. Tik vien tās problēmas, kā jauna, ziņkārīga meitene.
Bet fantāzija te dažai labai ir uz urrā. Skuķēns varbūt pirmo reizi izbraucis no sava lauku ciema, ieraudzījis pasauli, bet te jau sākas dzejošana par slepenām antipātijām un ko tik vēl ne.
17.11.2014 17:44 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Burbule1-es nenoliegsu,ka man patiik taadu cilveeku izteiksanaas veids daudz labak ,kaa autores-neko dariit!
17.11.2014 17:47 |

Reitings 7143
Man gan neliekas, ka staigāšana apkārt kailai un nodarbošanās ar seksu nelaikā un nevietā ir pielīdzināmi naiviem, varbūt muļķīgiem jautājumiem.

Man drīzāk rādās, ka autore līdz šim ne ar vienu istabu nav dalījusi un šobrīd spuras ir pa gaisu, jo nu jau vairs nav princese savā mazajā karaļvalstī. Tāpēc automātiski viss, ko dara otra persona,ir kaitinošs.
17.11.2014 17:48 |

Reitings 482
taa pati fantazeshana vien ir,ka skukjens pirmo reizi izbraucis no sava lauku ciema. tjipa ja neizprot to visu njemshanos ap katru savu kutikulu un attieksme nicinosha,tad uzreiz no laukiem. un vel grib iedraudzeties.
nu moins;D
17.11.2014 17:48 |

Reitings 129
Reģ: 25.08.2014
man liekas, ka ikviena zin kāda izskatās nicinoša attieksme... ar tādu seju kādu viņa man tos jautājumus jautā es nezinu.... ar tādu es varētu jautāt kādam "tu ko... puņķus ēd" ? (labāks variants nenāca prātā :D )
un es nesaprotu par ko man būtu jājūtas vainīgai?
bet nu labi...
17.11.2014 17:52 |

Reitings 7143
Nu, zinot, ka kojas nav nekāda pieczvaigžņu viesnīca un vairums tur ir studenti no mazpilsētām un laukiem, nedomāju, ka runa ir par kādu lielpilsētas modes dāmu, kas nolēmusi autori nobeigt ar savu šausmīgo naidu.
17.11.2014 17:53 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
taa pati fantazeshana vien ir
Jā, fantazēšana ir gan, ka meitene ir naiva un draudzīga lauciniece, gan, ka viņa ir skaudīga vīzdegune.
Bet varbūt nevajag uzreiz par vienīgo skaidrojumu pieņemt to ļaunāko variantu, bet vispirms pārliecināties, kā tad ir? (Autorei izrunāties ar to istabas biedreni, nevis viņas rīcību iztulkot pa savam?)
Pie tam - lai vai kas būtu fantazēšana, fakts ir tas, ka diskusijas autore situāciju uztver pārspīlēti.
17.11.2014 17:53 |

Reitings 254
Reģ: 05.09.2014
un es nesaprotu par ko man būtu jājūtas vainīgai?
bet nu labi...

Tev nav jājūtas vainīgai, vienkārši dažām šajā forumā patīk tēmas sagrozīt jebkādā veidā, lai tikai uzbrauktu virsū autorei.
17.11.2014 17:55 |

Reitings 482
tad sanak,ka no mazpilsetam visas tadas maijinas miiluciites?
kaa lielpilseetaa ir savi cacheiteri,taa ari mazpilsetaas. neba jau visas laucinieces grib taa njemties ap katru savu matinu un pasham sava viedokla nav.
visam taa jaapieluudz matu taisnotajus,skropstu rulletajus un trimmerus.......
neko tur new york nav izdomajusi,loti reala un pat ikdienishka situacija
17.11.2014 17:57 |

Reitings 19
Reģ: 09.05.2014
Burble1
Varbūt arī tā pati :D Cik zinu, tad viņa pa vairākām kojām ir izceļojusies
17.11.2014 18:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits