emm..varbūt.. atšujies??

Reitings 129
Reģ: 25.08.2014
pašlaik nākas dzīvot kojās un diemžēl esmu vienā istabā ar kādu jokainu meiteni, kas uzskata par savu pienākumu man piepisties, atvainojos par izteicienu...
Piemēri:

*"tu taisno matus? tev taču viņi sadegs!" ( nevis kā rūpējoties, bet tā itkā es būtu galīgi stulba) es: "nu nav jau tik traki" viņa - apskatās kā uz pilnīgi ķerto un aiziet...

*piedāvāju viņai cepumiņus uzcienāties. viņa "eeem, (paskatās kā uz sūdiem kkādiem) nē nē (uztaisa saldu sejiņu un neņem) - nākamajā dienā pati tādus nopirkusi un stūķē pilniem vaigiem

*es ierodos uz lekcijām ātrāk, viņa ar šausmām sejā "tu tik ātri?kā tas var būt? pag, kā tu tik ātri tiki? tu ar taksi brauci?" (nē man tev moš atskaitīties ar kādu ātrumu es pārvietojos, jūc jau?

*koriģēju uzacis, skatās uz mani tā kā es nezin ko darītu, nākamajā dienā pati ar koriģē

*krāsoju skropstas - atkal šoks sejā un uzbrūkošais tonis- tu uz balli iesi, ka krāsojies? iepazīties laidīsi? (nē nu ar tevi tiešām nav labi... skropstas vairs nevarēs uzkrāsot... afigennā "krāsošanās"

un miljons tādu piemēru
mana reakcija parasti ir kkas neitrāls un viss pārtraucu sarunu
bet reāli nesaprotu, ko cilvēks ar šādu uzvedību cenšas panākt no manis???
sāk jau apnikt
17.11.2014 11:15 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
*koriģēju uzacis, skatās uz mani tā kā es nezin ko darītu, nākamajā dienā pati ar koriģē

Still,kas tev šajā liekas tik briesmīgs?
Vai arī viņām vienā dienā jāplūc uzacis? Vai arī istabas biedrenei speciāli jāiztur kāds laika intervāls, lai šai histēriķei tas neliktos nekas briesmīgs?
17.11.2014 13:18 |

Reitings 206
Reģ: 04.10.2009
Man jau liekas dīvaini, ka tā piesienās.
Pasaki, ka tava dzīve un rausti un krāso ko gribi :D
17.11.2014 13:19 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
visdriizaak, ka shii meitene Tevi vienkaarshi kaitina kaa cilveeks. Un taadaa gadiijumaa Tevi driiz saaks tracinaat pat tas, ka vinja elpo to pashu gaisu ko Tu.
tas gadās reti, bet 100% piekrītu DieKleineHekse rakstītajam! +++
17.11.2014 13:19 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
un miljons tādu piemēru

uzraksti tos miljonus piemērus, ļoti interesanti bij palasīt. :D
17.11.2014 13:20 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Samaini istabiņu un necepies. Meitene vnk nav sievišķīga un nav pieradusi pie sevis kopšanas, tas viss.
17.11.2014 13:21 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Kas par vāku? Ka cilvēks, lai arī viņam reizēm sagribas cepumus, negrib tos ēst 24/7?

Tad zini, tā arī pasaka, nē, man negribas, nevis skatās kā uz mēsliem un nākamajā dienā rij tādus pašus.
17.11.2014 13:27 |

Reitings 4343
zini, tā arī pasaka, nē, man negribas, nevis skatās kā uz mēsliem un nākamajā dienā rij tādus pašus
Bet viņa arī pateica, ka nē, nevēlas!!! Un vai tāpēc, ka tajā brīdī viņai tādus cepumus negribējās, viņa vairs nekad mūžā nedrīkstētu vairs tādus ēst? WTF?
Kas attiecas uz "skatās kā uz mēsliem" - tā to uztvēra diskusijas autore, bet tas nenozīmē, ka tā arī bija domāts.
Un visi tik ļoti pārspīlētie autores situācijas apraksti (it īpaši par "šausmām sejā") man liek domāt, ka tas ļoti ticami, ka viņa vienkārši pati saskata uz pa savam iztulko lietas, kas nemaz tādas nav.
17.11.2014 13:34 |

Reitings 129

Tad zini, tā arī pasaka, nē, man negribas, nevis skatās kā uz mēsliem un nākamajā dienā rij tādus pašus.
+100

nē tur ir gan šausmas sejā, nezin kāpēc ne no viena cita cilvēka nekad neesmu tādu attieksmi saņēmusi?

vēl piemērs:

sēdējām lekcijā, es veicu pierakstus, uz ko saņemu atkal "wtf" skatienu un - tu gan vari pārrakstīt, priekškam jāpaarraksta, lasīt taču var, (vai kkā tā)

un miniet 3 reizes, ko viņa pati tgd dara :D :D :D
17.11.2014 13:41 |

Reitings 1732
Uzprasi, kāpēc tad tagad pārraksti, ja teici, ka var lasīt?
17.11.2014 13:45 |

Reitings 129
man jau principā vienalga, jo varu ignorēt, bet es nesaprotu kas tam cilvēkam prātā darās..
17.11.2014 13:47 |

Reitings 4343
tur ir gan šausmas sejā
Tiešām? Tiešām viņas sejā bija šausmu izteiksme, kad viņa jautāja pavisam ikdienišķu un maznozīmīgu jautājumu? Nevis Tu visu pārmērsu saasināti uztver?
sēdējām lekcijā, es veicu pierakstus
Ak, dievs, nu varbūt tad nesēdi viņai blakus lekcijās, ja viņa Tevi tik ļoti kaitina! Vai varbūt gribi teikt, ka viņa visai auditorijai pāri Tev kliedza to jautājumu, kāpēc Tu ko raksti?
17.11.2014 13:52 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
man jau principā vienalga, jo varu ignorēt

neizliekas gan, ka ir vienalga :D
17.11.2014 13:53 |

Reitings 129
zaptesburka - nee, neiet runa par to.
piemeeram tu taisiis zupu, es pieiesu tev klaat, un teiksu, zaptesburka, kaadu zupu tu tur taisi, priekskam? var arii kko citu eest
un peec 5 min pieiesu pie pliits un arii taadu gatavosu...

nee nu ja jau mana riiciiba ir tik stulba,un vispaar es visu daru nepareizi un tas izraisa jautaajumus, tad ko tad atkaarto?
17.11.2014 13:55 |

Reitings 1732
Skaties, ka drīz nesāk pirkt līdzīgas drēbes tavām.
Zinu tādus gadījumus. :D
17.11.2014 13:58 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Tava uztvere par lietām tiešām nav normāla. Man arī ir vaicājuši, kāpēc pierakstu konkrētos slaidus, ja tie ir brīvi pieejami, tikmēr citus, kas nav pieejami, pats vaicātājs arī raksta. Tāpat varbūt viņai šķita interesanti, ka pārraksti vārds vārdā nesvarīgu info. utt. Daudz varbūtību.

Ļauj minēt - tu esi vienīgais bērns un ne ar vienu neesi dalījusi istabu? Labā ziņa ir tā, ka kojas tev iemācīs socializēties. Pašlaik tavas kontaktēšanās prasmes ir 0, padomā, kā tev ies darbā ar kolēģiem..

Turklāt īpatnēji, ka tev viņa nu tā nepatīk, bet ievēro visu, ko viņa dara.. Redzu skaudību no tevis. Varbūt viņa ir skaistāka? Komunikablāka? Ar vairāk draugiem? Kas pat būtu ticami, jo viņa ir sabiedriska.. Lai nu kā, problēma ir tavā galvā.
17.11.2014 14:01 |

Reitings 129
nee, vina nav skaistaaka un nevis taapeec ka juus noteikti padomaasiet ka esmu iedomiiga bet tiesaam nav. un nekas man pie vinas neskauz.
nav probleema manii jo neviens cits koju biedrs man nekasaas virsuu un attieciibas ir labas
17.11.2014 14:04 |

Reitings 4343
piemeeram tu taisiis zupu, es pieiesu tev klaat, un teiksu, zaptesburka, kaadu zupu tu tur taisi, priekskam? var arii kko citu eest
un peec 5 min pieiesu pie pliits un arii taadu gatavosu
Nu tad es tā arī atbildētu - taisu zupu, jo šodien gribas tieši to, bet Tu vari ēst, ko Tu gribi.

ja jau mana riiciiba ir tik stulba,un vispaar es visu daru nepareizi un tas izraisa jautaajumus, tad ko tad atkaarto
Varbūt ņem no Tevis piemēru :D cenšas līdzināties. Bet, ja nopietni, man tiešām šķiet, ka Tu ļoti pārspīlēti šo visu uztver.
Tak pasaki, ka Tevi kaitina viņas jautājumi un piezīmes, kuros saskati kādus pārmetumus (jo ļoti iespējams, ka tas tā nemaz nav domāts - tad ļauj meitenei paskaidrot viņas rīcību, nevis izdari kaut kādus secinājumus, nemaz nenoskaidrojot to, kāda situācija izskatās no viņas puses).
Vai arī tad tiešām neliecies ne zinis, nevis pati ieciklējies uz viņu, tieši meklē kaut ko, kas nepatīk, un pievērs uzmanību, kad kādus cepumus viņa ēd un kad rausta uzacis.
17.11.2014 14:04 |

Reitings 4343
nav probleema manii jo neviens cits koju biedrs man nekasaas virsuu un attieciibas ir labas
Bet vai viņai ir problēmas ar citiem koju biedriem? Vai viņa nevarētu tāpat teikt, ka - neviens cits cilvēks tā nenovēro un nepiešķir tik lielu nozīmi dažādiem sīkumiem, un nemeklē slēpto jēgu, kāpēc viņa vienu dienu atsakās no cepumiem (varbūt negribējās ēst, varbūt bija nelabi), bet pēc tam tādus pašus ēd.
17.11.2014 14:09 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
zaptesburka, kaadu zupu tu tur taisi, priekskam? var arii kko citu eest
un peec 5 min pieiesu pie pliits un arii taadu gatavosu...

Es reizēm ar kolēģiem aizeju pusdienās, katrs kaut ko paņemam un man ļoti sakārojas kaut kas, ko paņēmis kāds kolēģis. Tā nu nākamajā dienā atkal ejam pusdienās un es paņemu to, ko vakar ņēma kolēģis - ak, jel, nebiju iedomājusies, ka kolēģi tagad kādā forumā mani aprunā, sauc par dīvainu un dusmojas, ka es nošpikoju no viņiem pusdienu izvēli.
17.11.2014 14:11 |

Reitings 782
Reģ: 03.06.2014
Mobings!! Haha
17.11.2014 14:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits