*koriģēju uzacis, skatās uz mani tā kā es nezin ko darītu, nākamajā dienā pati ar koriģē
visdriizaak, ka shii meitene Tevi vienkaarshi kaitina kaa cilveeks. Un taadaa gadiijumaa Tevi driiz saaks tracinaat pat tas, ka vinja elpo to pashu gaisu ko Tu.tas gadās reti, bet 100% piekrītu DieKleineHekse rakstītajam! +++
un miljons tādu piemēru
Kas par vāku? Ka cilvēks, lai arī viņam reizēm sagribas cepumus, negrib tos ēst 24/7?
zini, tā arī pasaka, nē, man negribas, nevis skatās kā uz mēsliem un nākamajā dienā rij tādus pašusBet viņa arī pateica, ka nē, nevēlas!!! Un vai tāpēc, ka tajā brīdī viņai tādus cepumus negribējās, viņa vairs nekad mūžā nedrīkstētu vairs tādus ēst? WTF?
tur ir gan šausmas sejāTiešām? Tiešām viņas sejā bija šausmu izteiksme, kad viņa jautāja pavisam ikdienišķu un maznozīmīgu jautājumu? Nevis Tu visu pārmērsu saasināti uztver?
sēdējām lekcijā, es veicu pierakstusAk, dievs, nu varbūt tad nesēdi viņai blakus lekcijās, ja viņa Tevi tik ļoti kaitina! Vai varbūt gribi teikt, ka viņa visai auditorijai pāri Tev kliedza to jautājumu, kāpēc Tu ko raksti?
piemeeram tu taisiis zupu, es pieiesu tev klaat, un teiksu, zaptesburka, kaadu zupu tu tur taisi, priekskam? var arii kko citu eestNu tad es tā arī atbildētu - taisu zupu, jo šodien gribas tieši to, bet Tu vari ēst, ko Tu gribi.
un peec 5 min pieiesu pie pliits un arii taadu gatavosu
ja jau mana riiciiba ir tik stulba,un vispaar es visu daru nepareizi un tas izraisa jautaajumus, tad ko tad atkaartoVarbūt ņem no Tevis piemēru :D cenšas līdzināties. Bet, ja nopietni, man tiešām šķiet, ka Tu ļoti pārspīlēti šo visu uztver.
nav probleema manii jo neviens cits koju biedrs man nekasaas virsuu un attieciibas ir labasBet vai viņai ir problēmas ar citiem koju biedriem? Vai viņa nevarētu tāpat teikt, ka - neviens cits cilvēks tā nenovēro un nepiešķir tik lielu nozīmi dažādiem sīkumiem, un nemeklē slēpto jēgu, kāpēc viņa vienu dienu atsakās no cepumiem (varbūt negribējās ēst, varbūt bija nelabi), bet pēc tam tādus pašus ēd.
zaptesburka, kaadu zupu tu tur taisi, priekskam? var arii kko citu eest
un peec 5 min pieiesu pie pliits un arii taadu gatavosu...