Ir iespējams. Saku godīgi, pēc personīgās pieredzes. Man šķiet, ka cilvēki, ar ko draudzējos un ikdienā satiekos šobrīd, nepazītu mani pēc, piemēram, manu kādreizējo klases biedru stāstiem vai atmiņām. :) Es pati, reizēm, sev liekos kā pavisam cits cilvēks. Es biju klusa, kautrīga, sarunāties ar tādiem svešākiem cilvēkiem man bija grūtības, vārdu sakot, biju ļoti noslēgta. Nedarbojos ne pašpārvaldē, ne arī iesaistījos kādu pasākumu rīkošanā. Bet es ļoti mainījos, nemācēšu pateikt, kā. Vienkārši vienā brīdī tā vairs nebija - es sapratu, ka man ir jāiet, man ir jārīkojas. Ka, būtībā, esmu foršs cilvēks! Un man ir, ko pateikt citiem! Tagad man ir daudz draugu, nav grūtību iepazīties un veidot kontaktus, esmu ļoti sabiedriski aktīva, ne vien apmeklēju dažādus pasākumus kā skatītājs, bet esmu viena no to organizatoriem. Risinājums ir viens - vienkārši Ej un Dari! :)
Šajā sakarā viens no maniem mīļākajiem citātiem ir - Lai tiktu tuvāk, ir jāiet klāt, nevis jāgaida šurpnākam! (Ziedonis). Un taisnība vien ir. Tikai no Tevis pašas ir atkarīgs, kas Tu būsi un kā Tevi uztvers citi cilvēki.