Praktisks, bet ne silts

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Sveikas dāmas!
Neliela čīkstēšanas diskusija, kurā katrai iespēja mazliet pasūdzēties, bez ļauniem nodomiem :D
Situācija tāda, ka ar manu dzīvesbiedru esam kopā jau 2 gadus, lielā sajūsma un romantika attiecībās ir norimusi un ir ikdiena, kā nu katram pārim.
Pati pēc dabas esmu romantiķe, patīk visādi pārsteigumi, dāvaniņas un sveču gaisma. Taču problēma tāda, ka mans draugs gan nav tāds "tips".
Nav tā, ka viņš to negrib, bet viņam vienkārši nu neienāk prātā kādu dienu rozīti atnest- tāpat, ne par ko. Pirms pāris mēnešiem viņam izstāstīju, ka labprāt vēlētos saņemt kādu mīlestības apliecinājumu, kas nav skūpsts pirms miega, un viņš arī solīja, ka centīsies, bet tā nu nedēļu pacentās- un atkal nekā. Pirms pāris dienām viņam atgādināju notikušo un mūsu strīdu uz ko viņš atbildēja, ka laikam jau nespēj vienkārši to mainīt. Viņam neienākot prātā kaut ko romantisku rīkot vai kā tamlīdzīgi.
Pieļauju, ka tas dēļ viņa paša ģimenes modeļa- māte, kā jau laukos, vienmēr vīrieša lomā, un kluss tēvs, kurš paklausīgi klausa namamātei. Nekādas romantikas vai dāvanu. Es atkal uzaugu ar modeli, ka vīrietis sievieti aplido arī pēc 7 gadiem, dāvina un pārsteidz.
Kopumā sūdzēties par mīļoto nevaru- palīdz un iztur manu raksturu, bet nu trūkst tās romantikas.
Zinu, ka meitenes man sāks uzbrukt, sakot, kam šādas salkanas muļķības vajadzīgas, bet neaizmirstiet, ka tas nu katram raksturs- vienam šampanietis ir romantika, vienam salds draņķis.
Šīs diskusijas jēga? Nezinu. Laikam vienkārši pastāstīt šo un palūgt, kā varbūt viņā rosināt to sajūtu, lai viņš vēlētos un iedomātos man uzdāvināt muļķīgu lāci ar uzrakstu "I love you".
Piebildīšu, ka variants, lai es pati ko tādu daru neder, jo kā jau minēju- esmu romantiska un pati ko daru. Es pat priecātos par nopirktām zeķēm no viņa puses, jo man tā ir ikdiena- ieskriet veikalā un viņam nopirkt kreklu- viņš atkal par to neiedomājas.
Ja nu kādai šāda pati situācija, droši padalaties. :)
10.11.2014 17:15 |

Reitings 243
Reģ: 06.11.2014
Man šķiet, ka piegriezt seksu un netaisīt ēst - tā jau būs apzināta attiecību bojāšana. Protams, katrs dara kā vēlas :)
10.11.2014 17:47 |

Reitings 62
Reģ: 12.11.2012
Ja vīrietis ir darbos līdz ausīm un ir kādas sava veida problēmas tur , tad viņiem tiešam neināk prāta tie ziedi!!
Un ja vēl mājas pa to zāģē tad diez vai kas drizumā notiks...

Ir jaizvērtē atiecības kopumā kādas ir ikdienā cik uzmanibas ir vienam no otra u.t.t.

Romantiksi ir ari pasēdēt , vakariņas un vīns , ko arī var pasniegt sieviete ...

Un te pazib tādas lietas , ka notiekti negrib to darīt neintresē , muļķības tās ir, cilvēki ir dažādi,ir arī veči kas tevi apdavinās uz urāa , bet vēl paslepus izrādās ka ir meičuks.. tapee situāciju ir daudz un nevaig smēdēt visu pec viena :)
10.11.2014 17:49 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Un atkal šis te :
Mans vīrietis toties citās lietāa daudz palīdz un izdara daudz ko, rūpējas par mani.

Varētu padomāt,ka tām,kam tiek gan puķes , ganpārsteigumi - citādi vīrieši nepalīdz utt..
Nu žēl,ja jums nākas izvēlēties -vai nu ziedi vai nu izpalīdzība un rūpes ikdienā.
Man vīrietis gan pārsteigumus taisa, gan ikdienā rūpējas par mani un gādā.
Žēl,ka citām ir jāizvēlas- rūpes, vai puķes :D sūdīgi jums, ko lai saka.
10.11.2014 17:51 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Choco-pilniigi piekriitu par to,ka to romantiku var uztureet arii sieviete ar savu pieeju-interesantas vakarinas,taas pasas sveces utt.Leena garaa iet uz to...kaadreiz viirietim tad atnaak valaa "iipasaa smadzenu kroka"!:)
10.11.2014 17:52 |

Reitings 62
Reģ: 12.11.2012
Nu nav visu vīriēši ka ČUPAKABRA !!

Super , prieks pa tevi , un prieks ka pa mums tev žēl :D
10.11.2014 17:53 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Mans vīrietis arī nav nekāds romantiķis. Nekad nav bijis,ja kas.
Bet kā jau teicu- lai rozi nopirktu baigo romantismu nevajag. Ieieit, izvēlas, samalsā un pasniedz. Viss....pat mazi bērni tik daudz var izdarīt.:D un sievietei prieks milzigs un smaids līdz ausīm.
10.11.2014 17:56 |

Reitings 243
Sievietei laikam mūsdienās jādara viss, ieskaitot regulāru romantikas pasniegšanu vīrietim. Labi vēl, ka nav pašām virsū jāsēžas - nu tas labākajā gadījumā.
10.11.2014 18:00 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Arī mans draugs nav nekāds baigais romantiķis, bet viņš rūpes un aplidošanu parāda citādāk. Ziedus un lācīšus nedāvina, bet, piemēram, nopērk man konfektes, kuras ļoti sakārojas vai aizved pusdienās kaut kur ārpus mājas. Nu, ir vēl piemēri, bet slinkums rakstīt.
Manējam ziedu dāvināšana ir naudas izšķiešana, tāpēc viņš labāk nopērk man kādu jaunu kleitu. :D

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Čupakabra - nu ne vienmēr visā vīrieši palīdz un ikdienā ļoti rūpējas, pārāk bieži te daudzas par to sūdzas.

Un man tiešām nevajag, lai viņš mākslīgi kaut ko raksta plānotājā un nes man ziedus mājās ar sakostiem zobiem. Nu nav tāds viņš man, vairāk praktisks, kas daudz ko no tām romantiskām lietām nesaprot un negrib pieņemt. Tāpēc pati vairs neesmu tik romantiska kā biju.

Kā arī rūpes ikdienā, piedomāšanu kaut vai veikalā dārzeņus man pērkot (kurus pats neēd), to uzskatu par viņa mīlestības apliecinājumiem, jo no dārzeņiem viņam nav ne sajēgas, bet vismaz cenšas man to labāko nopirkt.

Un žēl, ka tev mūs žēl, visām jau nav tādi brīnumi kā tev, tāpēc iesaku spēt saprast arī citas, kurām tā nav! Ja nespēj šādu cilvēku pieņemt, tad jāškiras un viss, jo nu nevar cilvēku neromantiķi par romantiķi pārtaisīt. ;)

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Teikt, ka vīrieši nevēlas censties nepērkot puķes arī ir muļķīgi, nu visi nav vienādi. Arī mans puķu pirkšanu uzskata par naudas izmēšanu, jo tās tāpat novīst un jāmet ārā. Priecājos, ka kādā jubilejā vēl tieku pie ziediem. :)
10.11.2014 18:02 |

Reitings 16208
Sievietei laikam mūsdienās jādara viss, ieskaitot regulāru romantikas pasniegšanu vīrietim. Labi vēl, ka nav pašām virsū jāsēžas - nu tas labākajā gadījumā.

Man liekas,ka muusu dienaas sieviete ir iegajusas otraa galeejiibaa,kad taas pasas vakarinas tiek pasniegtas "lielaa atrumaa",un tad ir liels izbriins,kas noticis ar viirieti.Attieciibas reti kad var notureet paaris gadus...
10.11.2014 18:06 |

Reitings 1804
Reģ: 29.05.2014
Kopumā sūdzēties par mīļoto nevaru- palīdz un iztur manu raksturu

Tu maz prasi. Arvien biežāk redzu, ka absolūti pašsaprotamas lietas, meitenes sāk uzskatīt par sapņu prinča cienīgām iezīmēm.

Džekam vienkārši neliekas būtiski Tev šīs lietas gādāt. Viņš negrib un neredz jēgu, pat ja Tu viņam to atgādini un ar laiku paliks tikai trakāk. Mans viedoklis.
Ko darīt? Nu, Jums dāmām ir daudz rīku kā mums ''iekniebt'' un likt aizdomāties... :D
10.11.2014 18:11 |

Reitings 597
Man pat skumji te lasīt dažu citu stāstus, meitenes...
Manējam man kleitu nopirkt būtu kas ārpasaulīgs, es apgāztos no tādiem priekiem.
Es laikam esmu pie tas kategorijas, ka rūpējās, dara visu, bet nu romantiskot netaisās.
Laikam romantiska izpausme no viņa skaitās tā, ka skrien uz veikalu īsi pirms 10 vakarā, ja man sakārojās kādus cepumus. Bet viss. ne ziedi, ne kleitas, ne mīļas zīmītes.
Vienkārsi šķiet, ka rutīna pārņemusi, gribas izrauties no tās. Es cenšos, bet nu neesmu vīrietis, piedodties atvainojiet.
Ar manējo tiešam jāaklaujēasu n viss jānorāda, jābūt totālam barvedim un buldozeram.
Laikam jau pie vainas tā vide, kādā uzauga. Kādas vēl rozes un rafaello kaste? Labāk uzars mazdārziņu, lūk tas ir romantiski! Arī draugi viņam tādi nekādi attiecībās, es kā pilsētniece krasi izjūtu to mīļuma pakāpes atšķirību.
Bet es piekrītu savā ziņā čupakabrai, ka ja būs vēlēšanās, tad izdarīs. Nu neticu, ka vnk NEKAD DZĪVĒ neienāk prāta ideja par mazu, mīļu pārsteigumu.
Bet es priecājos par tām meitenēm, kurām vīrieši tādi galanti! Novērtejiet, dāmas!
Skumjš vakars, jāietinas vienai segā un jāskatās kās raudamais gabals, vot, sagādāšu sev sievietes vakaru. :D
10.11.2014 18:12 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Varbūt tā vietā, lai mēģinātu viņu pārtaisīt par to, kas viņš nav, labāk novērtēt to, kāds viņš ir un kādas viņam ir labās īpašības? Nešķiet, ka tā būtu labāk? Ja viņš gribētu tevi pārtaisīt par to, kas tu neesi(piemēram, tu esi izsmalcināta, bet viņš gribētu, lai esi vairāk kā tās no vienas konkrētas ielas) - tev patiktu?
10.11.2014 18:22 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Bet katrs savu mīlestību izrāda citādāk, viens rakstīs dzejoļus, cits pasniegs ziedus, kāds nopirks mājām kafijas automātu, lai cik smieklīgi tas nešķistu.

Galvenais sajust vai tās rūpes vispār pastāv, vai Tu tādas jūti.

Samērā bērnišķīgi šķiet norādīt - oi, mans dara gan to, gan to, Jūsu nē, pff.. Ir taču tik daudz ikdienas plaknes, kuras mēs par otru nezinām, ka vērtēt tikai pēc viena faktora ir vairāk nekā savādi.
10.11.2014 18:22 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Jums dāmām ir daudz rīku kā mums ''iekniebt'' un likt aizdomāties.

piemērus, lūdzu :D
10.11.2014 18:31 |

Reitings 16208
Varbūt tā vietā, lai mēģinātu viņu pārtaisīt par to, kas viņš nav, labāk novērtēt to, kāds viņš ir un kādas viņam ir labās īpašības?
Zelta vaardi!
Man ,piemeeram, nemaz negribeetos ,lai mans viirs peerk man kleitu,jo saubos vai nopirktu taadu kaadu es veelos.Es domaaju ,ka daudz vairaak priecaajos par to praktisko pusi,ka viss ir nomaksaats,salabots,pietiekosi gimenee naudas uttEs godiigi varu priecaaties par ziediem no muusu daarza un labaam,veseliigaam vakarinaam,kuras vins taisa-taa man liekas romantika no vina puses-tas pasniegsanas veids:)
10.11.2014 18:33 |

Reitings 597
Still sapratu Tavu domu, bet es jau nemēģinu pārtaisīt. :) Iespējams, no sākuma vēlējos viņā to un to, taču tagad saprotu- es jau viņam neprasu tagad man sarīkot vakaru SPA vai kā citādāk. Arī naudu nelieku tērēt- vienkārši iededzināt trīs sveces istabā, un pie vīna glāzes forši aprunāties, tāvietā lai skatītots TV. Tā jau nav pārtaisīšana, bet gan lūgums pēc centības.

Vēl nesen bija situācija, kad skatījāmies TV un man uznāca tāds rotaļīgi jauks garastāvoklis. Centos viņu pakutināt, kko mīļot un apskaut, uz k draugs pateica- " Man tagad negribas mīļoties.." Mjā, maigi teikt, ka tajā brīdi kamols kaklā un aizvainojums uz turpmākajām dienām. Saprotu, ka darbs nogurdina un ir smagi, arī es esmu kašķīga, bet man tiesi liekas, ka šādas jaukas lietas liktu aizmirst to nogurumu un darba saspringumu, bet ļautu atbrīvotiesu n aizmirsties. Un ar šo es domāju abas puses- gan forši tam, kas dāvina vai ko sagatavo- red tak, ka otrs iepriecināts un atmaigst, gan arī tam, kas saņem pārsteigumu. Bet šķiet, ka viņam vnk neaiziet kkā līdz tām smadzenēm, ka var arī ta jauki pavadīt vakaru. Aj man te memuāri rodas pie skumjām balādēm fonā :D
10.11.2014 18:33 |

Reitings 16208
GOLDEN-man liekas,ka tev ir gadijies taads nopietns viirietis.Es par taadu tikai priecaatos!
10.11.2014 18:38 |

Reitings 243
GOLDEN, man dažreiz liekas, ka tu stāsti manus stāstus. Situācijas ne identiskas, bet ļoti līdzīgas :D

Par cūcībām stāsts iz dzīves: Dabūjām super-duper dāvanu karti un vajadzēja izvēlēties, kurp dosimies. Izvēlējāmies viesnīcu (lux numuriņš, milzīga gulta, nenormāli forši baseini, pirtis un karsts džakūzī ārā, kur kādi -20 grādi - nu kaifs). Jau ienākot numuriņā un ieraugot televizoru, sāku šaubīties, ka vakars būs izdevies. Uz baseiniem un dzakūžiem aizgājām, bet pārējo vakara daļu viena pati mērcējoties vannā un aizgāju gulēt, kamēr pus nakti tika skatīts iemīļotais TV un telefonā bakstīti taustiņi. Nav jau noslēpums, ka biju gaidījusi citādāku vakaru. Vot tebe i romantika :D
10.11.2014 18:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits