ja jūs būtu iespēja tulīt pat ar kādu no siem vīriešiem pavadīt vienu nakti ,kuru jūs izvēlētos no šiem variantiem. Nav tādu iespēju kā neviens,jo shaubos ,ka reāli atraidītu kaut vienu no viniem. Kā arī ar to nav manā gaumē bullshitu arī varat iztikt. Kā arī man jau ir mans ideālais vīrietis un es atteiktos arī neder. Tākā esat tik labas un vnk uzrakstat ciparu.
Arī pārējie izskatās pēc vīriešiem, vienkārši daži ir jaunāki un citi vecāki. ;D 1. un 6. ir tādi vīrieši ar "odziņu", noslēpumaini, tādus būtu interesanti iepazīt, savukārt, 4. atkal ir tāds piezemētāks un parastāks. Gaumes ir dažādas. :)
Ja godiiigi,tiesam neviens ta iisti acis nekriit.
7.. ir manai gaumei galiigi garam, nepatiik viriesi tik dziislaini un ar gariem matiem.
Pareejie ir ok, man pat tad driizak patiik tas vecaakais nr. 4, bet nekas tads wow.;)
2. un 6. ir mani mīļākie aktieri :D Tā kā izvēlos viņus :D
Es vispār nesaprotu kāpēc visas kūst no tā Goslinga?! :D Es pat nevaru atcerēties nevienu filmu, kurā viņš būtu filmējies, un viņš visp neliekas superseksīgs :))
No šī piedāvājuma - tikai Goslingu(nr. 5). Neviens no pārējiem nepatīk. Īpaši tas 1. un 6. Nekad neesmu sapratusi to masu sajūsmu par viņiem, jo nevaru atcerēties un nosaukt nevienu labu filmu, kurā viņi spēlētu un arī pēc izskata nepatīk. Bet - katram sava gaume. Citādi jau nebūtu interesanti, ja visiem viens patiktu :D
Bet vispār, es Benediktu ņemtu :D