Labrīt!!!
Ir tā, ka man uzdāvināja apakšveļas komplektu, birkas jau noplēsu kad mērīju, izrādās ka man nav mans izmērs, un vispār modelis kā tāds nepatīk. Vai varu apmainīt pret citu modeli vai pat atteikties no viņa un dabūt atpakaļ naudu?
Pirmo reizi ar ko tādu saskaros, tāpēc nezinu kas un kā.
Parasti apakašveļas neatgriež, veikali nepieņem. Šodien vēl tieši iepirkos Lindexā un ievēroju pie kases zīmi, ka var atgriezt nesabojātu preci ar birkām atpakaļ, bet tas neattiecas uz apakšveļu.
luuk shii iemesa deelj arii izvairos citiem daavaat dreebes un velju. :D
bet juus gan agresiivas, ikjengaajaat nabaga meiteni takaa nezko, nu cilveeki ir dazhaadi, te meitene tikai pajautaaaja, kas ir saprotami, man arii buutu zheel ja uzdaavaatu bet nedereetu.
Dāvinātam zirgam zobos neskatās! :D Ja neder, neder. Varbūt kādai draudzenei der. Man arī nez cik reizes ir dāvināta apakšveļa, ir kas joprojām stāv nevilkti, arī nav īstais izmērs...
vai tad Jūs tikko pirktu apģērbu sākumā nemazgājat pirms uzvilkt
Vienmēr mazgāju, citādi liekas, ka ir netīra. Un ir jau arī.
Apakšveļu nekad nemēru. Un, jā, neiedomātos nest atpakaļ. Es gan arī neko citu nenestu atpakaļ, jo tāpēc jau ir iespēja visu uzmērīt, lai nebūtu pārpratumu pēc tam.
Velns parāvis tak iemet to stūlbo apakšveļas komplektiņu atver skapi un uzliec kā jaunu un gaidi kamēr kāda atsauksies, tad ar dabūsi savu ilgi kāroto naudu.
Nastya, silti iesaku jaunas drēbes mazgāt. Pirms nonākt veikalu plauktos, viņas šuj sazin kādos cehos sazin kādi cilvēki, tad vēl nostāv putekļainās noliktavās, kur apgrozās simtiem strādnieku un apgrābsta ar rokām. Esmu strādājusi SportDirect noliktavā, saku no pieredzes, ka tur 'netīrs' ir ļoti maigi sacīts.
Prieks lasīt normālu sieviešu komentārus , kuras saprata ka tikai pajautāju. Ka neliku nevienai ne pirkt, ne nest atpakaļ uz veikalu , ne nēsāt manu dāvanu :D
Tām kurām bija pretīgi, šausmīgi viss šis , neuztraucaties - apakšiņu kas bija par lielu izmetu un krūšturis paliek man. :)